Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Pai (public) s-a spus ca a fost nada care a dat randamentul cel mai bun in antrenamente !Val scrie:Am si eu o intrebare publica ! Cine si cum a considerat ca nada "Bait feed & company" este OK pentru lotul national din 2010 ? Intreb asta , pentru ca eu inca din 2008 cumpar nada din aceasta companie si am fost luat la misto permanent ( impreuna cu Cezar ) - vezi Doamne , noua ne place sa dam banii afara , cine sunt astia ca ii bat romanii pe unde ii prind , samd ....., samd .... Nu zic ca atunci cind i-am prins pe loc i-am spart , dar asta e alta discutie ... Nu INTELEGETI gresit ! Mie nada imi place ! De abia mi-am comandat 40 kg la David .
Ca sa stim si noi pina la urma , nada e buna sau e de c..t ... O parere avizata astept de la cei cu raspundere fata de lot ( sincer m-am saturat de mandarina , samd - nu asta e obiectul topicului ! ) , pentru ca am vorbit astazi cu David si el nu prea intelege nimic la noi in tara - la modul cum il percep pescarii romanii , prin firma pe care a creat-o aici , vinzari , rezultate , etc . Eu unul zic ca e o nada de exceptie , cu impedimentul costurilor de expediere , dar asta zic eu ...
gabisandu scrie:@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.
Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.
oanavictor scrie:gabisandu scrie:@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.
Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.
Aceste bile [avea niste saci de 20 kg primite ca mostre] cat si mixul a fost adus in Romania pentru prima data de Sorin Podaru de la Aquamania
Am primit si eu 2 saci de bile pe care le-am dat baietilor sa le incerce .
Concluzia ...........0 pesti .
Cezar, am testat si bile de la producatori din Romania. Din pacate nu au functionat. Nu vad ce treaba are sponsorizarea, toti producatorii de nada din Romania au fost de acord sa ne dea bilele ca sponsorizare. Noi am ales sa mergem cu cele care au dat cele mai bune rezultate. In cazul asta The B&F Company.Cezar Bibu scrie:Gabi,
Fara a fi rautacios, cam care au fost celelalte variante ?? daca au fost..
Eu inteleg f bine ca Cell e foarte mediatizat, mai ales de catre englezi, dar daca primesti o sponsorizare in nada, asta nu inseamna ca e si cea mai buna, nu?
Vali,
sa nu confundam mixul cu firma care le ruleaza !!