The Bait & Feed Company

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Val
Pescar de competitie

The Bait & Feed Company

Mesaj de Val »

Am si eu o intrebare publica ! Cine si cum a considerat ca nada "Bait feed & company" este OK pentru lotul national din 2010 ? Intreb asta , pentru ca eu inca din 2008 cumpar nada din aceasta companie si am fost luat la misto permanent ( impreuna cu Cezar ) - vezi Doamne , noua ne place sa dam banii afara , cine sunt astia ca ii bat romanii pe unde ii prind , samd ....., samd .... Nu zic ca atunci cind i-am prins pe loc i-am spart , dar asta e alta discutie ... Nu INTELEGETI gresit ! Mie nada imi place ! De abia mi-am comandat 40 kg la David .
Ca sa stim si noi pina la urma , nada e buna sau e de c..t ... O parere avizata astept de la cei cu raspundere fata de lot ( sincer m-am saturat de mandarina , samd - nu asta e obiectul topicului ! ) , pentru ca am vorbit astazi cu David si el nu prea intelege nimic la noi in tara - la modul cum il percep pescarii romanii , prin firma pe care a creat-o aici , vinzari , rezultate , etc . Eu unul zic ca e o nada de exceptie , cu impedimentul costurilor de expediere , dar asta zic eu ...

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Bait Feed & Company

Mesaj de Vali Vesa »

In 2006 am luat locul 1 pe sector la Boiliesmania cu 10kg de bile facute de Sandel si 5 de la B&F, cumparate de la tine. Acelasi mix. Super bile.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:Am si eu o intrebare publica ! Cine si cum a considerat ca nada "Bait feed & company" este OK pentru lotul national din 2010 ? Intreb asta , pentru ca eu inca din 2008 cumpar nada din aceasta companie si am fost luat la misto permanent ( impreuna cu Cezar ) - vezi Doamne , noua ne place sa dam banii afara , cine sunt astia ca ii bat romanii pe unde ii prind , samd ....., samd .... Nu zic ca atunci cind i-am prins pe loc i-am spart , dar asta e alta discutie ... Nu INTELEGETI gresit ! Mie nada imi place ! De abia mi-am comandat 40 kg la David .
Ca sa stim si noi pina la urma , nada e buna sau e de c..t ... O parere avizata astept de la cei cu raspundere fata de lot ( sincer m-am saturat de mandarina , samd - nu asta e obiectul topicului ! ) , pentru ca am vorbit astazi cu David si el nu prea intelege nimic la noi in tara - la modul cum il percep pescarii romanii , prin firma pe care a creat-o aici , vinzari , rezultate , etc . Eu unul zic ca e o nada de exceptie , cu impedimentul costurilor de expediere , dar asta zic eu ...
Pai (public) s-a spus ca a fost nada care a dat randamentul cel mai bun in antrenamente ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.

Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Gabi,
Fara a fi rautacios, cam care au fost celelalte variante ?? daca au fost..
Eu inteleg f bine ca Cell e foarte mediatizat, mai ales de catre englezi, dar daca primesti o sponsorizare in nada, asta nu inseamna ca e si cea mai buna, nu?

Vali,
sa nu confundam mixul cu firma care le ruleaza !!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabisandu scrie:@ Val
Decizia a fost luata de catre toti baietii din lot dupa antrenament. Aproape toti pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Trebuie stiut ca bilele rulate de catre B&F au fost CELL de la Mainline. Am avut bile tari si solubile cu dimensiuni 10,12, 14 si 18. Astea sunt dealtfel si bilele cele mai folosite pe acele lacuri de catre pescarii lor.

Multumesc inca odata pe aceasta cale lui Toto (Meetcarp), Dave Wiles si David Coakley.

Aceste bile [avea niste saci de 20 kg primite ca mostre] cat si mixul a fost adus in Romania pentru prima data de Sorin Podaru de la Aquamania
Am primit si eu 2 saci de bile pe care le-am dat baietilor sa le incerce .
Concluzia ...........0 pesti .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

oanavictor scrie:
gabisandu scrie:@ Val

Aceste bile [avea niste saci de 20 kg primite ca mostre] cat si mixul a fost adus in Romania pentru prima data de Sorin Podaru de la Aquamania
Am primit si eu 2 saci de bile pe care le-am dat baietilor sa le incerce .
Concluzia ...........0 pesti .

Totusi sa nu confundam cred ca in postare de mai sus este vb e Mainline Cell aici suntem pe un topic despre The Bait & Feed Company si cand vine vb de The Bait & Feed Company folosite de membri clubului Pelicanu.
Fişiere ataşate
Smokey Makerel.jpg
Smokey Makerel.jpg (142.22 KiB) Vizualizat de 2477 ori
Laurentiu si Madalin.jpg
Laurentiu si Madalin.jpg (138.12 KiB) Vizualizat de 2477 ori
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Rog un moderator sa modifice acest topic.... firma se numeste The Bait & Feed Company nu Bait Feed & Company

Multumesc
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Cristi Matei
pescar de competitie

Re: The Bait & Feed Company

Mesaj de Cristi Matei »

gata, modificat. :wink:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Cezar Bibu scrie:Gabi,
Fara a fi rautacios, cam care au fost celelalte variante ?? daca au fost..
Eu inteleg f bine ca Cell e foarte mediatizat, mai ales de catre englezi, dar daca primesti o sponsorizare in nada, asta nu inseamna ca e si cea mai buna, nu?

Vali,
sa nu confundam mixul cu firma care le ruleaza !!
Cezar, am testat si bile de la producatori din Romania. Din pacate nu au functionat. Nu vad ce treaba are sponsorizarea, toti producatorii de nada din Romania au fost de acord sa ne dea bilele ca sponsorizare. Noi am ales sa mergem cu cele care au dat cele mai bune rezultate. In cazul asta The B&F Company.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”