De pe un site cu articole de pescuit care vinde asa ceva.Genes Florin scrie:de unde ai luat cele scrise de tine?
Nu cred ca am voie sa dau link catre site-ul respectiv dar cu o simpla cautare pe google gasiti site-ul.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
De pe un site cu articole de pescuit care vinde asa ceva.Genes Florin scrie:de unde ai luat cele scrise de tine?
asta etse vrajeala buna a comeciantilor, acele spreiuri nu sunt speciale pt pescuit, sunt pentru tavile de patiserie.adidobre scrie:De pe un site cu articole de pescuit care vinde asa ceva.Genes Florin scrie:de unde ai luat cele scrise de tine?
si eu am teama asta...Genes Florin scrie:asta etse vrajeala buna a comeciantilor, acele spreiuri nu sunt speciale pt pescuit, sunt pentru tavile de patiserie.adidobre scrie:De pe un site cu articole de pescuit care vinde asa ceva.Genes Florin scrie:de unde ai luat cele scrise de tine?
cunosc un poducator comerciant din romania cae vindea sare de lamaie si spunea ca este pur betain.
asa fac multi cu n ingrediente, ambaleaza praf de creta si vand caseinat.![]()
sunteti indusi in eroare la tot pasul.
Eu nu am zis ca ce scrie acolo este 100% adevarat. Se si vede din poza de pe produs ca este pentru tavi de patiserie.Genes Florin scrie:asta etse vrajeala buna a comeciantilor, acele spreiuri nu sunt speciale pt pescuit, sunt pentru tavile de patiserie.adidobre scrie:De pe un site cu articole de pescuit care vinde asa ceva.Genes Florin scrie:de unde ai luat cele scrise de tine?
cunosc un poducator comerciant din romania cae vindea sare de lamaie si spunea ca este pur betain.
asa fac multi cu n ingrediente, ambaleaza praf de creta si vand caseinat.![]()
sunteti indusi in eroare la tot pasul.
dar asta nu etse rau cu nimic.osc1or scrie:tare bine ar fi sa spargi "buba"
sa mai deschidem si noi ochii...
e clar ca ingredientele noastre pt nade sunt preluate 100% din alte industrii.
se folosesc furaje pt animale sau pesti, se folosesc ingrediente din ind. alimentara, din alimentatia sportivilor etc..
in momentul in care se branduiesc de o firma de nade crap, autohtona sau nu, le explodeaza pretul
Cu ala sigur nu iese nimic din bilaGenes Florin scrie:eu folosesc ulei de motor![]()
![]()
glumesc
Dezvolt eu GenesicaGenes Florin scrie:este cruda realitate, cunosc fenomenul dar nu vreau sa dezvolt.