Toata lumea sie...

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: .

Mesaj de andrei vladeanu »

CristianSurdu scrie: (...)
Am avut aproape 30 de kg de solubile si am prins la porumb :evil:
ai luat mare, fratioare?
The One Team

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@legio1083

Ai mare dreptate in principiu dar ca tot venii vorba de redy-made cam cat crezi tu ca o sa mai tina prosteala(redy-made nu sunt bune)....eu cred ca pana in momentul in care o sa vina un pescar "greu",satul de atatea ifose si o za zica ceea ce a constatat cu multa vreme inainte....respectiv ca la partide scurte sau f scurte(cum majoritatea celor care se comsidera pescari de crap fac de 1-2ua zile si astea in wikend) redy-made-urile prind f bine pe o balta in care pestele este obisnuit cu boilesul,trebuie doar sa-i gasesti aroma potrivita si-l faci praf pana se prinde el ca ceea ce-i dai tu e apa de polaie....Dar cand sa prins tu tre'sa pleci acasa sa te duci luni la munca si pana vineri uita iar... :lol: :lol:.Daca-i mai gasesti si pe doi trei pescari care sa-l intretina in cursul saptamanii cu home-madeuri calitee'..e de vis..!!!
Despre concursuri e clar ca ies din discutie redy-madeurile dar intra in discutie altele....cum ar fii presiunea care este exercitata asupra baltii in comparatie cu nada folosita...!!!

Credeti ca intr-un concurs un pescar bun(care stie cam ce mancare prefera pestele in acel lac,care sa nu porcaie apa de 10 ori pana arunca o lanseta,care stie cum trebuiesc tinute firele,cata galagie trebuie facuta,care sa stie sa gaseasca locurile de hranire,culuarele de trecere,care stie sa aproximeze bine intervalele de nadire si bineinteles pe un loc acceptabil)ar putea prinde mai mult decat un pescar slab(in privinta celor enumerate mai sus)dar cu cele mai bune echipamente si cele mai scumpe nade,pe un loc asemanator...???

Sper ca de la aceasta intrebare sa nu se supere nimeni dar va spun sincer ca si eu am fost pus in situatia de a nu intelege nimic din unele concursuri la care am participat sau nu...!!!

Cam cat de importanti sunt ceilanti factori in afara biolesului,al echipamentului....si de ce..?? :?: :idea:
Campion National 2011

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi, dar crap romanesc ai luat ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »