Ce draq ma baieti si voi maestrii emeriti ai pescuitului,mai intru si eu ca omu pe la sectiunea asta dedicata nadelor cu gandul de a mai invata cate ceva.... Da..pauza...!!! Toata lumea se bate pe inscrieri la concursuri si cu asta basta...De boilesuri nimeni nu mai scoate o vorba..!!
Chiar asa sa inventat tot ce era de inventat in aceasta materie sau nu mai divulga nimeni nici un secret....mai ziceti si voi cate ceva din portofoliu ca maine poimaine se face primavara si ma trezesc pe balta ca-mi zic pestii ca-s demodat...ca nu se mai poarta aroma asta si ca mixu meu nu mai e cool...
Mai aruncati si voi cate ceva si la noi astia incepatori...!!!
Parerea mea e ca retetele sunt n subiect inchis, condamnat pe vecie la subiectivitati si secretomanii, ca sa nu zic si de micile nuante de dezinformare de dragul amuzamentului. E tacere de multa vreme si cred eu asa va ramane. Cu redy-made-urile lucrurile stau altfel insa lumea nu vb despre ele pt ca marea majoritate le considera produse fara viitor si le trateaza ca pe "E"-uri ...
Ce nu s-a spus mai deloc tine de capitolul localizare. Aici sunt o multime de chestii interesante, chiar daca ne-am limita doar la lacuri, ca daca o luam pe rauri, nu se mai termina discutia nicodata.
Degeaba ai nada cea mai jmekera, degeaba ai sculele cele mai lucioase , de geaba ai partenerul cel mai faimos care sa te traga in sus si pe tine daca pescuiesti cu firele agatate de firele de inalta tensiune in care tocmai ai aruncat. Cu toate astea si aici e tacere. Dupa cate se pare fiecare e cu treaba lui.
Andrei frate LOGIC ca vin la Tenul Tenilor
Il rugasem pe Vladut sa faca o lista + regulament pt Hobaia
De data asta vin pregatit cu porumb de acasa facut cu mosmoande
Frate Tatae, facem schimb de retete o dai din casa pa'aia smekera de solubile a ta si viceversa
Daca iar cad pe sectorul A...ma fot pe ele de solubile
Am avut aproape 30 de kg de solubile si am prins la porumb