Toata lumea sie...

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Sorin Ionescu

Toata lumea sie...

Mesaj de Sorin Ionescu »

Ce draq ma baieti si voi maestrii emeriti ai pescuitului,mai intru si eu ca omu pe la sectiunea asta dedicata nadelor cu gandul de a mai invata cate ceva.... Da..pauza...!!! Toata lumea se bate pe inscrieri la concursuri si cu asta basta...De boilesuri nimeni nu mai scoate o vorba..!!
Chiar asa sa inventat tot ce era de inventat in aceasta materie sau nu mai divulga nimeni nici un secret....mai ziceti si voi cate ceva din portofoliu ca maine poimaine se face primavara si ma trezesc pe balta ca-mi zic pestii ca-s demodat...ca nu se mai poarta aroma asta si ca mixu meu nu mai e cool...
Mai aruncati si voi cate ceva si la noi astia incepatori...!!! :oops:
Campion National 2011

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

Parerea mea e ca retetele sunt n subiect inchis, condamnat pe vecie la subiectivitati si secretomanii, ca sa nu zic si de micile nuante de dezinformare de dragul amuzamentului. E tacere de multa vreme si cred eu asa va ramane. Cu redy-made-urile lucrurile stau altfel insa lumea nu vb despre ele pt ca marea majoritate le considera produse fara viitor si le trateaza ca pe "E"-uri ...
Ce nu s-a spus mai deloc tine de capitolul localizare. Aici sunt o multime de chestii interesante, chiar daca ne-am limita doar la lacuri, ca daca o luam pe rauri, nu se mai termina discutia nicodata.
Degeaba ai nada cea mai jmekera, degeaba ai sculele cele mai lucioase , de geaba ai partenerul cel mai faimos care sa te traga in sus si pe tine daca pescuiesti cu firele agatate de firele de inalta tensiune in care tocmai ai aruncat. Cu toate astea si aici e tacere. Dupa cate se pare fiecare e cu treaba lui.
Legio - Patria Nostra !

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

Sunny, sunt 1 miliard de retete smekere pe net....toata treaba e sa le testezi :D
OVER10 CRAP-TEAM

andrei vladeanu
Veteran

Re: .

Mesaj de andrei vladeanu »

CristianSurdu scrie:Sunny, sunt 1 miliard de retete smekere pe net....toata treaba e sa le testezi :D
ce sa mai testezi, frate Mosharule, nu mai bine iei 2-3 saci de porumb din sat? :D participi anul viitor la Tenul Tenilor, pardon Cupa Cupelor?
The One Team

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

:lol: :lol: :lol: Andrei frate LOGIC ca vin la Tenul Tenilor :lol:
Il rugasem pe Vladut sa faca o lista + regulament pt Hobaia 8)
De data asta vin pregatit cu porumb de acasa facut cu mosmoande 8) :D
OVER10 CRAP-TEAM

Cristi Y
pescar de competitie

Re: .

Mesaj de Cristi Y »

CristianSurdu scrie:Sunny, sunt 1 miliard de retete smekere pe net....toata treaba e sa le testezi :D
E simplu...printezi miliardu` de retete , testezi cate una pe partida , dupa care te hotarasti care-i mai buna...Spor la treaba ! :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

poate pentru copiii copiilor lui Mosaru... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

Nea Cornele, ce dracu mai este 1 miliard cu inflatia asta? :lol:
OVER10 CRAP-TEAM

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Frate Mosharu , dupa ce-l lovesti tare la Hobaia te cinstesc sa-mi dai si mie cateva ponturi cu porumbu` ca stau rau la capitolul asta :wink: :D
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

CristianSurdu

.

Mesaj de CristianSurdu »

Frate Tatae, facem schimb de retete :wink: o dai din casa pa'aia smekera de solubile a ta si viceversa :lol:
Daca iar cad pe sectorul A...ma fot pe ele de solubile :lol:
Am avut aproape 30 de kg de solubile si am prins la porumb :evil:
OVER10 CRAP-TEAM

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”