Eduard Mosneanu scrie:Andrei91 scrie:Nu am posibilitatea sa pescuiesc plantat , e greu accesibila balta, voi pescui lansat. Isi mai are rost momitorul daca recomnzi schimbu la 4 ore ?
Daca malurile sunt accesibile, si au stuf, poti "planta" din mana langa mal, la 10-20 m stanga/dreapta, dai niste maini de porumb dulce sau/si seminte fierte, si niste bile mici foarte tari. Ideea e sa incerci/si noaptea, si sa fie liniste. Eventual cu cateva zile inainte de partida, sa arunci cate o conserva de porumb in locul ala.
Nu locurile de pescuit sunt o problema, am sondat, am gasit langa stuf, fund tare, apa 1.20 m , am nadit cu scafa seminte si ceva bulgari. Ma intereseaza in special sa aflu de la alti peacari care au abordat balti cu ten salbatice, informatii despre modul in care au nadit/schimbat lansetele, daca au avut probleme facand galagie sau incercand sa fie cat mai silentiosi. Multumesc
P.S. nu am acces sa plantez in mal, doar pot nadii folosindu-ma de mal, prin stuf, totusi este destul de greu accesibil, as prefera sa nadesc de pe mal, dar daca asta ar fi un inconvenient as recurge la nadirea din stuf.
De aici ai intrebarea cu privire la “galagie” / nadit.