INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV

Mesaj de Costel Stanila »

gsg scrie: Domnule Stanila,
Daca v-ati adresa unui oarecare, ar fi credibil. Nu uitati ca in era internetului totul poate fi verificat. Pe rolul instantelor Tribunalului Bucuresti nu exista niciun dosar pe anul 2010 in care sa fie parte APCR.
Ca sa demonstrati contrariul, publicati numarul de dosar. Eu cred ca membrii APCR nu sunt lamuriti, ci aburiti. Pacat.
d-le gsg (nu stiu cu cine stau de vorba ca n-am fost introdusi, nici macar formal) imi fac mea culpa ca nu mi-am dat seama ca stau de vorba cu o somitate in domeniul legislativ si v-am confundat cu un oarecare. Daca tot sunteti asa pregatit, mai sapati pe site-ul Ministerului de Justitie si o sa gasiti...spor la treaba!

Ce credeti dvs. , ma intereseaza foarte putin....Pacat.... ca nu va vedeti de ograda dvs.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

M-ti inteles gresit. Putin ma intereseaza ograda dumneavoastra. Dar cei pe care ii declarati ca fiind membri ai APCR ar trebui informati. Macar lor sa le aratati la sedinta din 15 ianuarie 2011 respectivele documente.
Restul sunt povesti. Eu stiu cum se infiinteaza o persoana juridica. Care sunt membrii fondatori? Au semnat actul constitutiv in fata notarului sau a avocatului? Sunt intrebari elementare la care in mod normal ar trebui sa aveti un raspuns. Probat cu un document.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Daca nu aveti nimic de ascuns, de ce nu spuneti nr. de dosar de la inscrierea la instanta? E asa de simplu, dar imposibil daca acest numar nu exista. Corect?

oartza

Mesaj de oartza »

acum vreo 5 ani popescu mai infiinta o federatie. aia e gata? acum faci alta?

imi permit sa va dau un sfat, nul mai bagati in seama si nui mai raspundeti.
el nu are nimic comun cu pescuitul sportiv, nici macar cu cel recreativ, si voi ii tot explicati cum e cu CM sau CN.
ce cluburi credeti ca se asociaza cu nerodul asta? el incearca marea cu degetu' iar voi va pierdeti vremea cu el.
zau nu va inteleg.

oartza

Mesaj de oartza »

@costel stanila
tu il cunosti pe mascariciul asta?
sunt comvins ca nu, atunci de ce iti pierzi timpul cu el?

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Oricum vad ca il doare la basca de oricine pune vreo intrebare. El are o treaba cu APCR si restul sunt irelevanti. In mod clar toata lumea va da buluc sa se asocieze cu gsg. Altul care nu da doi bani pe nimeni dar vrea sa conduca...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gsg, asteptam raspunsul la intrebarea lui madalin.
iar dupa aceea poti sa ti cate monologuri vrei, cred ca s-a cam lamurit lumea cu cine are de-a face.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

nu va mai pirdeti timpul cu el-gsg-il cheama stefan popescu si este un excroc de talie mare.
legile intradevar le stie, a avut timp sa le studieze cat a stat "ascuns".
si daca tot este la moda internetul, cred ca exista o varianta de cautare a acestui nume in reteaua de penitenciare ! 8) sau poate recunoaste singur...

Vega

Mesaj de Vega »

nu-l mai bagati in seama pe "berbecul" asta. Cand ii pui vre-o intrebare de genul celei cu concursul de la Doripesco, se face ca nu o vede si ii da inainte ... bat-man, bat-man. Pe forumul de rapitori si pe avp, i s-au adresat o gramada de intrebari de genul celei cu doripesco, da` el nu ... bat-man, bat-man. Dc. aveti cateva zile sau saptamani din viata de pierdut, intrati pe rapitori sa vedeti ce excrocherii a facut, iar cand ii demonstrai ca este un sarlatan, el ... bat-man, bat-man. A tocat banii pesecarilor cum toci carnea la masina de tocat. Numai procese, protocoale, plocoane prin Bucuresti, deplasari, diurne, intriga, minciuni, pietrisul de la "baltile de pescuit" etc. La ultimul lui "cantec de lebada" a devenit penibil, pana si adolescenti radeau de el pe forumul de rapitori. Disperat dupa bani a devenit un "chioscar".
Dc. nu-l puteti ignora, tot fiind sezon mort pt. pescari, distrati-va pe seama lui, nu se supara :lol: , dispare o vreme cand are intrebari la care nu poate raspunde, iar apoi reapare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, bineinteles, nu va raspune intrebarilor indiscrete.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

gsg
AVPS - urile cu ce documente trebuie sa se prezinte pentru aderare la Federatie ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”