Cipica faci o gresala undeva.
Sti ca eu folosesc tot marcare FOX. Le folosesc pina in momentul cind il pierd Nu am patit niciodata nimic indiferent cit de tare am fortat. Cu prima ocazie cind ne vedem sa-mi arati cum il folosesti.
Eu iubesc markerul Weed de la Fox . E simplu , vizibil si sincer nu l-am pierdut niciodata din agrafa . Cred ca daca ai folosi markerul in combinatie cu un plumb Explorer cu tija lunga , tot de la Fox , ai scapa de problemele astea .Intotdeauna montajul pe fir , arata asa :
- marker , 4 bile de cauciuc , ochetul plumbului Fox Explorer si inca o bila de cauciuc pentru recul . Bilutzele de cauciuc sunt de astea banale 50.000 lei cutia cu diferite marimi .
[quote="cornel rosioru"]Doar am intrebat, Vali.
Eu folosesc marcarele FOX. Tu daca esti multumit e OK.[/quote]
no probelms.
am ceva poze. pot sa trimit pe mail-ul cu @k.ro ?
Intr-adevar o pluta pentru pescuitul stiucii cu vietate poate face fata la fel de bine ca si markerele dedicate cu amendamentul ca antena ar trebui sa fie foarte vizibila. Din pacate majoritatea plutelor nu au antena foarte mare intrucat distantele la care se pescuieste la stiuca sunt considerabil mai mici decat cele din timpul partidelor la crap. Dar ca o dovada in plus ca sunt functionale in documentarul de la Korda (partea a doua) este folosita o astfel de pluta de la Fox.