Ieftin-Cum poti pescui cu scule 2-3 ani si sa le ai noi ca..

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bcgcraiova
Puncte: 0

Ieftin-Cum poti pescui cu scule 2-3 ani si sa le ai noi ca..

Mesaj de bcgcraiova »

Cum poti pescui cu sculele tale 2-3 ani si sa le ai noi ca dupa o partida-doua de numai 24 ore.....RASPUNS: -Le pui la vanzare si faci ca toti ceilalti: spui,juri sau promiti ca nu le-ai folosit decat 1-2 partide de numai 24 de ore......Nu-mi vine sa cred ca toti le folositi decat 24 de ore si apoi le vindeti......cata seriozitate ce oameni onorabili?!?!?
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

Rujjuman

Re: Ieftin-Cum poti pescui cu scule 2-3 ani si sa le ai noi

Mesaj de Rujjuman »

simplu: cu tupeu!!! :)
Eu cand mi-am vandut betele vechi am zis clar: au fost folosite 2 sezoane!si de aia tot am tinut la pret si tot le-am dat :)
Depinde de fiecare!

Tibi

Mesaj de Tibi »

sant si oameni cu bani,care le cumpara,dupa 1-2 luni apare ceva si mai si...le vand,ca deja au un set nou cumparat..la un set de scule,dupa 2-3 ani se vede cat de cat uzura..cat de bine le-ai lntretine...poate doar daca nu pescuiesti cu ele nu se vede...
CS Carp Zone

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Nu stiu de ce ai impresia ca nu exista oameni care nu folosesc sculele. :wink: Eu am avut de vanzare lansete Senzor Magic si anul trecut.Am inchis anuntul si le-am pastrat.Am deschis recent un anunt nou cu aceasi marfa si am specificat exact acelasi lucru ca si vara trecuta:aproape noi,nepescuite decat 3-4 partide scurte de 12-24h.
Am vandut recent doua Magicuri.Daca vrei iti dau numarul de telefon a persoanei care le-a cumparat ca sa-l intrebi de starea lor. :wink:
Nu toti care vand scule aproape noi,nefolosite sunt automat mincinosi sau tzepari! :wink:
La cat costa o partida de pescuit la crap pe o balta buna multi isi tin betele mai mult in huse decat pe rod pod.
Eu mi-am luat echipament specializat pentru pescuitul crapului numai pentru balta.Cand ma duc la pescuit pe Mures,canale sau balti mici cu caras si ciortan folosesc un echipament mult mai ieftin si mai light.
In 2010,din cauza problemelor financiare,nu am facut NICI MACAR O SINGURA PARTIDA pe o balta cu taxa si sculele au stat impachetate tot anul.Iti dai seama ca abia mai am rabdare sa vina primavara. :lol: :D

Nica Aurel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Nica Aurel »

bcgcraiova scrie:Cum poti pescui cu sculele tale 2-3 ani si sa le ai noi ca dupa o partida-doua de numai 24 ore.....RASPUNS: -Le pui la vanzare si faci ca toti ceilalti: spui,juri sau promiti ca nu le-ai folosit decat 1-2 partide de numai 24 de ore......Nu-mi vine sa cred ca toti le folositi decat 24 de ore si apoi le vindeti......cata seriozitate ce oameni onorabili?!?!?
Sa sti ca nu ai dreptate 100%. Eu anu trecut in primavara imi achizitionasem un set de 4 mulinete shimano bbrlc, eram f multumit de ele dupa prima pardita de pescuit... dar la a-2-a pardita cand am mers impreuna cu un prieten (acesta folosea shimano aerotechnium 10000xt) am avut ocazia sa am driluri si sa lansez cu lansetele lui care erau echipate cu aerotechnium... dupa aceea pardita am vandut imediat bbrlc-urile si mi-am luat aerotechnium... ideea este ca mulinete lea-am vandut dupa 2 pardite de pescuit, adica 48 ore... le puteai considera noi?
AER CONDITIONAT
Vanzare , Montaj , Service
Tel : 0784.421.402
http://www.klimapoint.ro
http://www.aerconditionat.nt.ro
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”