laurentiu sarghie scrie:Normal Dane, daca i l-ai furat pe Nelu.....nu mai castiga nimic.
Hai ca stricam topicul oamenilor , o sa se supere Tite .....si nu mai sponsorizeaza concursul.
Nelu l-a invatat pe Barnea sa-si lege sireturile...iar Badarcea fara Nelu e teeerminaat
Vorba aia..."Ursu latra, pietrele ramane"...sau nu stiu cum mai era
vezi ca te spun lui Toto Costica
ps. apa trece,ursu merge. nimic nu stii
Eeeh..ierea o forma mai subtila de a-l gadila cu paiul pe Yoggi si pe voi doi sa va fac bolovani in ale pescuitului...da...de, subtilitatili iestea
"Everything you can imagine is real" Canalul Coledoc, Sat Duoden.
Si eu Costielus, care ma gandisem ca tu esti singurul care se muleaza perfect cerintelor acestui concurs, " 'nica la palmares", basca ca mai esti si moldovean si te ajuta si mecla, esti partenerul perfect, imi dai cu firma-n cap !!! ..... . . . un mold....n
Madalin Barnea scrie:Si eu Costielus, care ma gandisem ca tu esti singurul care se muleaza perfect cerintelor acestui concurs, " 'nica la palmares", basca ca mai esti si moldovean si te ajuta si mecla, esti partenerul perfect, imi dai cu firma-n cap !!! ..... . . . un mold....n
S' shii sanatuos flocau! Cand o s iei primii zashi mii dintr-un concurs suna-ma...
Vez ca am vorbit cu portaru, sh dau Ursu pi tini az-maini! ramtam tarararramaram
"Everything you can imagine is real" Canalul Coledoc, Sat Duoden.
1.Alex Lunka
2.Adrian Apetrea
3.Andrei Oprescu
4.Marius Mihaila
5.Raphael Postu
6.Radulescu Lucian
7.Florin Avram-Rada Tiberiu
8.Gavrila Adi+Gavrila Marius
9.Nica Aurel
10.Bebe Costache
11.Carpdiscount(Fane)
12.Pasare-Cezar
13.Mihai Adrian-Petre George
14.Stoica Dragos
15.Chiticaru Lucian
16.Vali Sburlan-Alex Dumitru
17.Marcel Niculae-Dumitru Daniel-Dumitru Cristian
18.Tirtalasi Alecu Calin
19.Manitiu Razvan-Radu Dragusi
20.Mitroi Mihail
21.Pop Ovidiu Marian
22.Gheorghe Andrei-Robert Anisoiu
23.Anton Ciprian-Popescu Eduard
24.Mihaila Mihai-Breabanu Florin-Serban Florian
25.Amaritei Florin-Amaritei Andrei
26.Toth Stefan-Cristi Coser-Baciu Nicolae
27.Barnea Madalin
28.Gheorghe Marian
29.Durbac Georgian
Pentru rezervarea locului se poate achita un avans de 600 lei la unul dintre magazinele : Carpdiscount (Coco sau Fane/ IULIU MANIU), Claumar Pescar (Claudiu Popa-Ghencea) sau Senzor (Bogdan/Mircea-Cora Lujerului).Alaturi de avans mai trebuie lasate si numele pescarilor, un nr de telefon si concursul ptr care este avansul.
Sau, in contul Senior Crap :
RO91BACX0000000578409000 UNICREDIT TIRIAC SUCURSALA PIATA ALBA IULIA
Nu uitati sa treceti numele si concursul ptr care faceti plata.
Pentru cei care au apucat sa se inscrie le recomand sa renunte Sunteti victime sigure
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.