DUNAREA,lansete multe efect de plasa?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

HARY

DUNAREA,lansete multe efect de plasa?

Mesaj de HARY »

In decursul a catorva ani de pescuit pe dunare am inceput sa trag niste concluzii inportante pentru prinderea trofeelor vietii mele.pescuind in zona bechet- dolj pe o plaja de 150m am observat cand eram cu un singur prieten cu12 lansete pe aceasta distanta am avut niste rezultate foarte bune .Cum ne am inmultit in acel loc aparand in peisaj dublul,triplul lansetelor capturile au scazut considerabil si nu mai erau mari.din discutii cu pescari mai batrini spuneau "ba taica fire multe nu e bune parca e plase" :)
voi ce parere aveti despre acest aspect

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: DUNAREA,lansete multe efect de plasa?

Mesaj de Vladut Mateianu »

pe balti este 100% valabila vorba, dar pe Dunare nu cred..... mai repede cred ca ritmul trasaturilor a scazut datorita braconajului masiv, implicit a faptului ca pestele este din ce in ce mai putin !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

Corect, Vladut, densitatea pestelui a scazut extraordinar de mult in Dunare datorita pescuitului excesiv si a poluarii

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:pe balti este 100% valabila vorba, dar pe Dunare nu cred..... mai repede cred ca ritmul trasaturilor a scazut datorita braconajului masiv, implicit a faptului ca pestele este din ce in ce mai putin !
pustiule, batranii are dreptate... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

HARY scrie:In decursul a catorva ani de pescuit pe dunare am inceput sa trag niste concluzii inportante pentru prinderea trofeelor vietii mele.pescuind in zona bechet- dolj pe o plaja de 150m am observat cand eram cu un singur prieten cu12 lansete pe aceasta distanta am avut niste rezultate foarte bune .Cum ne am inmultit in acel loc aparand in peisaj dublul,triplul lansetelor capturile au scazut considerabil si nu mai erau mari.din discutii cu pescari mai batrini spuneau "ba taica fire multe nu e bune parca e plase" :)
voi ce parere aveti despre acest aspect

Mergeam in zona Rast tot in dolj pe dunare era un tip Mugurel nu imi mai aduc aminte daca asa il chema cu siguranta, se mutase pe dunare de 3 ani isi facuse o mica cocioaba si isi intretinea familia din ce prindea acolo (pescuit sportiv fara plase pripoane etc) nadea incontinu acolo cu ce ii aduceam noi sau din recolta familiei nu puteai sa ajungi la el decat cu barca sau caruta. Sunt curios daca o mai fi acolo.Sa revin la subiect de fiecare data cand mergeam lansetele din margini prindeau cel mai mult peste prima si ultima si in apa erau 30 de lansete.Este un argument care poate confirma teoria .
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

HARY

Mesaj de HARY »

Vladut Mateianu scrie:pe balti este 100% valabila vorba, dar pe Dunare nu cred..... mai repede cred ca ritmul trasaturilor a scazut datorita braconajului masiv, implicit a faptului ca pestele este din ce in ce mai putin !
aici vreau sa te contrazic prin faptul ca era aceeas perioada diferenta de 4-5 zile si apoi se repeta ciclul.este adevarat ca se braconeaza dar nu in locul acela ca de.....

in afara de faptul ca este un curs mare de apa aproape ca se pescuieste ca la balta
incerc sa atasez o poza cu locul si una din capturi
Fişiere ataşate
01092010249_640x480.jpg
01092010249_640x480.jpg (60.45 KiB) Vizualizat de 2690 ori
23092010252_640x480.jpg
23092010252_640x480.jpg (21.1 KiB) Vizualizat de 2690 ori

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ? :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

smilebogdan

Mesaj de smilebogdan »

gor965 scrie:O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ? :?
Ca sa localizeze pestele. Asa se procedeaza cand ai posibilitatea, iar dupa ce intra pe vad te concentrezi in locul unde trage. Nu e o regula cu a 1-a sau a 4-a. Eu am avut o partida in care mi-am dat cu tesla rau de tot. Eram 2 cu 10-12 bete si tragea doar la una din mijloc.

HARY

Mesaj de HARY »

gor965 scrie:O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ? :?

sunt mai multe chestii aici ...
12 lansete pe 2 pescari si un bucatar responsabil de tuci ti se par multe? :)

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...numarul nu conteaza :roll: , ca doar pescuiesc C&R :wink: :D ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”