voi ce parere aveti despre acest aspect
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pustiule, batranii are dreptate...Vladut Mateianu scrie:pe balti este 100% valabila vorba, dar pe Dunare nu cred..... mai repede cred ca ritmul trasaturilor a scazut datorita braconajului masiv, implicit a faptului ca pestele este din ce in ce mai putin !
HARY scrie:In decursul a catorva ani de pescuit pe dunare am inceput sa trag niste concluzii inportante pentru prinderea trofeelor vietii mele.pescuind in zona bechet- dolj pe o plaja de 150m am observat cand eram cu un singur prieten cu12 lansete pe aceasta distanta am avut niste rezultate foarte bune .Cum ne am inmultit in acel loc aparand in peisaj dublul,triplul lansetelor capturile au scazut considerabil si nu mai erau mari.din discutii cu pescari mai batrini spuneau "ba taica fire multe nu e bune parca e plase"![]()
voi ce parere aveti despre acest aspect
aici vreau sa te contrazic prin faptul ca era aceeas perioada diferenta de 4-5 zile si apoi se repeta ciclul.este adevarat ca se braconeaza dar nu in locul acela ca de.....Vladut Mateianu scrie:pe balti este 100% valabila vorba, dar pe Dunare nu cred..... mai repede cred ca ritmul trasaturilor a scazut datorita braconajului masiv, implicit a faptului ca pestele este din ce in ce mai putin !
Ca sa localizeze pestele. Asa se procedeaza cand ai posibilitatea, iar dupa ce intra pe vad te concentrezi in locul unde trage. Nu e o regula cu a 1-a sau a 4-a. Eu am avut o partida in care mi-am dat cu tesla rau de tot. Eram 2 cu 10-12 bete si tragea doar la una din mijloc.gor965 scrie:O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ?
gor965 scrie:O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ?
...numarul nu conteazagor965 scrie:O intrebare am si eu...de ce pescuiti cu atat de multe lansete ?