PS Iar masinile de Constanta sa plateasca intrarea in Bucuresti. Modic, 50 lei, ca doar e capitala.....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pai sa sti ca chiar nu au voie!decit noaptea si atunci contra cost vreo 300 ron pt o noapte!Vladut Mateianu scrie:Apropo, eu vreau sa protestez sa nu mai aiba voie in Bucuresti camionele si masinile grele decat noaptea !
PS Iar masinile de Constanta sa plateasca intrarea in Bucuresti. Modic, 50 lei, ca doar e capitala.....
chiar si cei din bucuresti...toate masinile de aprovizionare si servicii sa circule doar noaptea maxim pana in 7 dim...acu' vreo 3-4 zile am stat pe o straduta de pe langa pro tv aproape o ora dupa o masina de gunoi...cum sa intri frate cu saracia aia de masina de gunoi pe o straduta cu dublu sens pe care de-abia au loc sa treaca 2 masini normale una pe langa cealalta?iti dai seama ca veanau si din fata si din spate si s-a blocat in asa hal ca nu se mai misca nimeni...si retardatii aia cu gunoiul radeau, ii durea fix in p...adrian apetrea scrie:pai sa sti ca chiar nu au voie!decit noaptea si atunci contra cost vreo 300 ron pt o noapte!Vladut Mateianu scrie:Apropo, eu vreau sa protestez sa nu mai aiba voie in Bucuresti camionele si masinile grele decat noaptea !
PS Iar masinile de Constanta sa plateasca intrarea in Bucuresti. Modic, 50 lei, ca doar e capitala.....![]()
se intra numai pina la periferii,cei care circula prin interior fie sunt din buc. fie merg pe burta.
Pai de-aia sunt gunoieri,ca-s retardatimarin laurentiu scrie:...si retardatii aia cu gunoiul radeau, ii durea fix in p...