Hobbyul meu este pescuitul, nu bisnita ca si hobbyul lui Chriss.Astept sa vina vreme mai buna sa merg la pescuit si sa uit de astfel de indivizi.VREAU UN RASPUNS DE LA UN ADMIN AL ACESTUI FORUM:Se schimba regulamentul si avem voie toti userii acestui forum sa vindem orice si oricate produse de pescuit?Intrebarea nu este valabila pentru mine, am ales alta cale pentru viitorul meu, nu aceea de a schimba nickuri(lugo, minimal, chriss) in ideea sa pacalesc moderatorii si sa ma rog sa mai mearga pacaleala o perioada sa fac si eu un ban.Vad ca unii pe aici o dati cu invidia, ca facem asta din invidie.Credeti ca un echipament de crap mai valoros este un vis pentru unele persoane?Sincer, eu am alte vise(principii) in viata decat 3 Century cumparate de la Chriss mai ieftine cu 200 euro decat de la....Cu ce ma incanta ca am pe rodpod Century sau FreeSpirit si vine unu in dreapta mea care pescuieste cu Cormoran sau Okume si imi da clasa.In incheiere, rog un admin sa raspunda la intrebarea legata cu regulamentul.alin chiorean scrie:Marinarul nu a zis-o rau intentionat...a sugerat doar sa faca o reducere a pretului stocului.
Darius...deja devii enervant,esti prezent pe toate forumurile,un fel de politist a rubricilor de vanzari,nu are nimeni nevoie de serviciile tale,ne faci tuturor un deserviciu,multi am cumparat si cumparam in continuare de la Cristi.
Gaseste-ti domnule un hobby !
Apuca-te de pescuit!
...mesaj modificat de moderator; interzisa reclama pt magazinele ce nu sunt partenere cu Crapmania.ro...