lichidare de arsenal de supercalitate

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
darius123
Puncte: 0

Re: lichidare de arsenal de supercalitate

Mesaj de darius123 »

alin chiorean scrie:Marinarul nu a zis-o rau intentionat...a sugerat doar sa faca o reducere a pretului stocului.

Darius...deja devii enervant,esti prezent pe toate forumurile,un fel de politist a rubricilor de vanzari,nu are nimeni nevoie de serviciile tale,ne faci tuturor un deserviciu,multi am cumparat si cumparam in continuare de la Cristi.
Gaseste-ti domnule un hobby !
Apuca-te de pescuit!
Hobbyul meu este pescuitul, nu bisnita ca si hobbyul lui Chriss.Astept sa vina vreme mai buna sa merg la pescuit si sa uit de astfel de indivizi.VREAU UN RASPUNS DE LA UN ADMIN AL ACESTUI FORUM:Se schimba regulamentul si avem voie toti userii acestui forum sa vindem orice si oricate produse de pescuit?Intrebarea nu este valabila pentru mine, am ales alta cale pentru viitorul meu, nu aceea de a schimba nickuri(lugo, minimal, chriss) in ideea sa pacalesc moderatorii si sa ma rog sa mai mearga pacaleala o perioada sa fac si eu un ban.Vad ca unii pe aici o dati cu invidia, ca facem asta din invidie.Credeti ca un echipament de crap mai valoros este un vis pentru unele persoane?Sincer, eu am alte vise(principii) in viata decat 3 Century cumparate de la Chriss mai ieftine cu 200 euro decat de la....Cu ce ma incanta ca am pe rodpod Century sau FreeSpirit si vine unu in dreapta mea care pescuieste cu Cormoran sau Okume si imi da clasa.In incheiere, rog un admin sa raspunda la intrebarea legata cu regulamentul.
...mesaj modificat de moderator; interzisa reclama pt magazinele ce nu sunt partenere cu Crapmania.ro...

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

....cred ca nici nu vreau sa raspund la acest topic....
Nu inteleg de ce e cineva impotriva faptului ca dai ''super'' scule la pret de SH? Am vazut ca s-au mai schimbat sculele intre timp (ma refer la mulinete) dar toti ne dorim torrix-uri sau fmj-uri, numai ca poate nu ne permitem...sau poate ne permitem...prefer sa am energoteam-uri care sa sune mereu dacat sa am delkim-uri care sa nu fi sunat niciodata.

darius123

Mesaj de darius123 »

shimanobig scrie:Bah da ce saracii de oameni mai sunteti mah astia care nu lasati lumea sa faca ce si cum doresc ei,mai stati fratilor in banca voastra si lasati lumea in pace.Invidia ca are asa ceva la vanzare va face sa deveniti animale ,da da,animale si hiene.
Ce treaba ai tu marinare sau darius cu faptul ca omu se chinuie sa lichideze arsenalul?
Va uitati putin si la voi ?Tu marinare ai 182 de mesaje la sectiunea de vanzari din totalul de 276...te asigur ca nu avea absolut nimeni loc de tine la cumparaturi daca avea preturile bune,ca mai tarziu sa le scoti tu la vanzare.
Darius ec dui tri,care este problema ta pana la urma ca omu eludeaza taxele sau statul?Oricine este liber sa faca ce vrea atata timp cat raspune ptr faptele sale.
Mare sila am de voi :oops: :oops: :oops:
Zise al de shimano.Dupa limbajul folosit, nu stiu cine este mai animal dintre noi.Ce conteaza activitatea noastra pe forum atata timp cat respectam un regulament.Daca aveam 2000 postari, nu era aceiasi situatie?Te rog sa nu iti mai fie sila de mine, ca mor de ciuda ca un astfel de EXEMPLU DE CIVILIZATIE ca si personalitatea Dvs., ii este sila de mine.Ce pot sa fac sa iti schimbi aceasta gandire?Daca tac din gura si incurajez bisnita lui Chriss, accepti scuzele mele?Cine stie, probabil ca Domnul Chris este un pescar foarte nehotarat si tot echipamentul ce il vinde de 1 an, este echipamentul cu care a pescuit Dansul, dar inca nu a ajuns la un echipament care sa il multumeasca si le tot schimba.Ca sa fie sigur ca nu ramane fara hangere Nash la pescuit, si-a luat cateva baxuri acasa.Mama lui de arsenal, nu se mai lichideaza o data.Haideti sa il ajutam toti sa vanda arsenalul, nici nu stiu unde mai are loc sa puna atatea scule de pescuit.

chriss
Partener Crapmania.ro

Mesaj de chriss »

sincer ma tot minunez cata rautate exista in unii oameni precum ..... ,eu nu am avut nicio data treaba cu absolut nimeni de pe niciun forum dar altii se pare ca nu au loc de mine .....o sa rezolv problema cu administratorii site-ului pt a nu mai fi discutii de genu

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

In discutie este vorba doar despre o singura persoana(Chriss,Lugo,Minimal) si nu prea vinde produse second, mai multe sunt produse noi, cumparate de dincolo(ceea ce toti putem face).Am sa fiu intrebat, de ce nu fac si eu la fel.Eu am sa raspund:deoarece exista un regulament si trebuie respectat.Repet, are preturi mici deoarece nu are taxe(salarii,impozite,chirie...) de platit si nu ofera factura si isi permite sa vanda mai ieftin, decat un magazin de profil.Sa se spuna clar pe forum care orice persoana a acestui forum are voie sa vanda orice produse de pescuit si in orice cantitate si transformam forumul in site de okazii,licitatii,etc.[/quote]
@darius
Poi daca tie iti convine sa platesti taxe pentru o "afacere" cu scule de pescuit sh n-ai decat. :wink:
Iti convine mai mult sa cumperi de la noi din magazine la preturi aberante?Cu ce ma incalzeste pe mine faptul ca la magazin imi da factura si garantie cand pretul in unele cazuri e dublu!Cum se face ca englezul sau neamtul isi permite sa vanda cu 20-30% mai ieftin?Parca si la ei se platesc taxe si au si ei tva si totusi preturile sunt bune.
De cand esti tu prieten bun cu statul roman?De cand lucrezi tu la fisc?
Poi la cate scule noi sau aproape nefolosite am vandut si eu pe forumuri in ultimii 2 ani si la cata evaziune fiscala am facut prin asta cred ca ar trebui sa fiu la inchisoare. :lol:
Hai sa ne oprim aici. :wink:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

darius123 scrie:........VREAU UN RASPUNS DE LA UN ADMIN AL ACESTUI FORUM...........
Cand scrii cu litere mari se cheama ca tipi la cineva...tu tipi la Admin ?...pe forumul lui ? :?
Pana iti raspunde el iti spun eu parerea mea...punctual !
- Sunt mai multi oameni multumiti iar cei nemultumiti aproape ca nu exista !
- Bisnita trebuie dovedita...poti face dovada cu acte ca vanzatorul face bisnita ? Tine cont ca nu vinde marfa la suprapret si nu a excrocat pe nimeni !
- Sit-ul Crapmania e unul comercial, iar anunturile comerciale se platesc, nu se ancheteaza !
- Repet, vanzatorul e un intermediar intre scule ieftine de afara si cumparatori satisfacuti de la noi...unde-i problema ?...unde-i prejudiciul adus utilizatorilor acestui forum ? Intermediarii de genul asta fac o afacere de nisa speculand un moment prost al economiei si nivelului de trai din Romania. Chiar daca iei scule de pescuit de la un intermediar sau iti inmatriculezi masina cu ajutorul lui la vecinii bulgari, rezultatul final e unul singur...iesi mai ieftin decat daca te-ai lasa jupuit de statul roman (reprezentat de o clica de prosti si nesimtiti parveniti la putere), stat care prin toate taxele si impozitele introduse ptr. linistea si bunastarea altora, a nenorocit un popor intreg ! Nu ne cere sa fim slidari cu statul si fiscul roman...ne platim taxele si darile datorate ptr. ce detinem sau beneficiem in mod direct, dar cand e vorba sa platim cel mai mic pret posibil ...ma f@t in el de stat cu tva-ul lui mare si platesc un intermediar !...de fapt asta ne doare cel mai tare, ca legal si corect statul roman(prin cei care sunt la putere) ne-a adus in situatia de a nu ne permite ABSOLUT NIMIC !!!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

gor965 scrie:
darius123 scrie:........VREAU UN RASPUNS DE LA UN ADMIN AL ACESTUI FORUM...........
Cand scrii cu litere mari se cheama ca tipi la cineva...tu tipi la Admin ?...pe forumul lui ? :?
Pana iti raspunde el iti spun eu parerea mea...punctual !
- Sunt mai multi oameni multumiti iar cei nemultumiti aproape ca nu exista !
- Bisnita trebuie dovedita...poti face dovada cu acte ca vanzatorul face bisnita ? Tine cont ca nu vinde marfa la suprapret si nu a excrocat pe nimeni !
- Sit-ul Crapmania e unul comercial, iar anunturile comerciale se platesc, nu se ancheteaza !
- Repet, vanzatorul e un intermediar intre scule ieftine de afara si cumparatori satisfacuti de la noi...unde-i problema ?...unde-i prejudiciul adus utilizatorilor acestui forum ? Intermediarii de genul asta fac o afacere de nisa speculand un moment prost al economiei si nivelului de trai din Romania. Chiar daca iei scule de pescuit de la un intermediar sau iti inmatriculezi masina cu ajutorul lui la vecinii bulgari, rezultatul final e unul singur...iesi mai ieftin decat daca te-ai lasa jupuit de statul roman (reprezentat de o clica de prosti si nesimtiti parveniti la putere), stat care prin toate taxele si impozitele introduse ptr. linistea si bunastarea altora, a nenorocit un popor intreg ! Nu ne cere sa fim slidari cu statul si fiscul roman...ne platim taxele si darile datorate ptr. ce detinem sau beneficiem in mod direct, dar cand e vorba sa platim cel mai mic pret posibil ...ma f@t in el de stat cu tva-ul lui mare si platesc un intermediar !...de fapt asta ne doare cel mai tare, ca legal si corect statul roman(prin cei care sunt la putere) ne-a adus in situatia de a nu ne permite ABSOLUT NIMIC !!!
Bravo George.Curata logica Domle!!! :D
Darius,du-te si te culca ca esti ,obosit.Cand o sa mai cresti,o sa intelegi singur,ca uneori nu ai dreptate.vezi ca mai era unu; cu morile de vant............... :lol: si a ajuns sa rada lumea de el!!!!! :wink:
Mad carp Team

MARTINIUC

Mesaj de MARTINIUC »

darius123 scrie: avem voie toti userii acestui forum sa vindem orice si oricate produse de pescuit?
CS PLANET CARP
United we stand, divided we fall, together we are winners, winners take all...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

mariusangler scrie:
Bravo George.Curata logica Domle!!! :D
Darius,du-te si te culca ca esti ,obosit.Cand o sa mai cresti,o sa intelegi singur,ca uneori nu ai dreptate.vezi ca mai era unu; cu morile de vant............... :lol: si a ajuns sa rada lumea de el!!!!! :wink:
Marius, nu-l mai trimite la culcare pe Darius...are si el un dram de dreptate ! Teoretic in economie exista doar agenti comerciali(vanzatori) si clienti(cumparatori)...practic, de intermediari(speculatori de moment) nu spune nimeni nimic dar ei evident, exista ! Ne place sa comparam tot timpul economia de la noi si situatia sociala in general cu cea din Occident dar cand e vorba de afaceri suntem praf...si n-o recunoastem in veci ! La fel de praf este si guvernul, care in loc sa caste ochii la cum scot altii tara din r@hat pompand bani in economie ca sa creasca consumul (reduceri de taxe si dobanzi bancare) , se trezesc experti in economia de piata , considera ca oricum consumul la noi e mic si n-au cum sa-l faca prea mare si ne trag cele mai nenorocite taxe pe carca din cele mai nenorocite salarii din toata Europa asta ! Logica beton...decat sa luam taxe mai mici din consum mai mare , luam taxe mari din venituri mici ...kkmas pe ei de prosti cu economia lor cu tot (succesul pe care-l au HyperMarket-urile se bazeaza exact pe volumul mare de vanzari si taxe mai mici)!...de fapt nu-s chiar prosti, sunt convins ,sigur au interese ca lucrurile sa mearaga la modul asta !
Stiu ca discutia a deviat , dar o sa fac curatenie ceva mai incolo !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

Si pana la urma curata cineva topicul asta ca tre sa rasfoesc cateva pagini de filosofii sa vad ce mai are omu de vanzare :wink:
Roland K.
KRap-Baits RO

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”