Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ai rabdare,la 1 martie se deschide reprezentanta Anaconda la Timisoara.Am vazut catalogul,lansetele arata ok,pe saptamana viitoare vine marfa si o sa le vad live,apoi ne auzim.Sa stii ca in catalog apar lansetele noi,din generatia de 2011 unele peste modelul care te intereseaza pe tine.Dani Hentiu scrie:A pus cineva mana pe aceste lansete? Sunt oarecum curios pentru-ca au o greutate care imi indica un blank ultra slim si totusi cu putere
Nu gasesc prea multe informatii despre ele pe net, astfel ca astept parerile voastre
Sambata ,cei de la Anaconda organizeaza la Timisoara o intalnire cu pescarii de crap ,care va fi si o prezentare a produselor firmei.Poti face o calatorie pana la noi,daca vrei sa fii de fata si sa vezi live,ce te intereseaza.Ne auzim pe mp.Dani Hentiu scrie:Super, inseamna ca nu auzim dupa ce pui mana pe ele si iti faci o parere obiectiva
Eu ma refeream la alte doua sau trei modele noi,dintre care unul are mandrina de aluminiu,exact ca magicul sau Mad new distance.Dani Hentiu scrie:Apropo, m-am uitat si in catalogul pe 2011 si nu vad nici o diferenta la aceste bete fata de 2010, doar ca specifica ca inelul de plecare este de 39mm.
Oricum, abia astept sa vad ce parere ai cand le simti in mana.
Astept si alte pareri de la cei care le au pe cele din 2010
sau poate vine in martie, la deschidere.....mariusangler scrie:Sambata ,cei de la Anaconda organizeaza la Timisoara o intalnire cu pescarii de crap ,care va fi si o prezentare a produselor firmei.Poti face o calatorie pana la noi,daca vrei sa fii de fata si sa vezi live,ce te intereseaza.Ne auzim pe mp.Dani Hentiu scrie:Super, inseamna ca nu auzim dupa ce pui mana pe ele si iti faci o parere obiectiva