ANACONDA AVALANCHE ROD 3,90/3,25-3,50lb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dani Hentiu
Puncte: 0

ANACONDA AVALANCHE ROD 3,90/3,25-3,50lb

Mesaj de Dani Hentiu »

A pus cineva mana pe aceste lansete? Sunt oarecum curios pentru-ca au o greutate care imi indica un blank ultra slim si totusi cu putere
Nu gasesc prea multe informatii despre ele pe net, astfel ca astept parerile voastre

mariusangler

Re: ANACONDA AVALANCHE ROD 3,90/3,25-3,50lb

Mesaj de mariusangler »

Dani Hentiu scrie:A pus cineva mana pe aceste lansete? Sunt oarecum curios pentru-ca au o greutate care imi indica un blank ultra slim si totusi cu putere
Nu gasesc prea multe informatii despre ele pe net, astfel ca astept parerile voastre
Daca ai rabdare,la 1 martie se deschide reprezentanta Anaconda la Timisoara.Am vazut catalogul,lansetele arata ok,pe saptamana viitoare vine marfa si o sa le vad live,apoi ne auzim.Sa stii ca in catalog apar lansetele noi,din generatia de 2011 unele peste modelul care te intereseaza pe tine. :wink:
Mad carp Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Super, inseamna ca nu auzim dupa ce pui mana pe ele si iti faci o parere obiectiva

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Apropo, m-am uitat si in catalogul pe 2011 si nu vad nici o diferenta la aceste bete fata de 2010, doar ca specifica ca inelul de plecare este de 39mm.
Oricum, abia astept sa vad ce parere ai cand le simti in mana.
Astept si alte pareri de la cei care le au pe cele din 2010

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Dani Hentiu scrie:Super, inseamna ca nu auzim dupa ce pui mana pe ele si iti faci o parere obiectiva
Sambata ,cei de la Anaconda organizeaza la Timisoara o intalnire cu pescarii de crap ,care va fi si o prezentare a produselor firmei.Poti face o calatorie pana la noi,daca vrei sa fii de fata si sa vezi live,ce te intereseaza.Ne auzim pe mp.
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Dani Hentiu scrie:Apropo, m-am uitat si in catalogul pe 2011 si nu vad nici o diferenta la aceste bete fata de 2010, doar ca specifica ca inelul de plecare este de 39mm.
Oricum, abia astept sa vad ce parere ai cand le simti in mana.
Astept si alte pareri de la cei care le au pe cele din 2010
Eu ma refeream la alte doua sau trei modele noi,dintre care unul are mandrina de aluminiu,exact ca magicul sau Mad new distance.
Mad carp Team

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

mariusangler scrie:
Dani Hentiu scrie:Super, inseamna ca nu auzim dupa ce pui mana pe ele si iti faci o parere obiectiva
Sambata ,cei de la Anaconda organizeaza la Timisoara o intalnire cu pescarii de crap ,care va fi si o prezentare a produselor firmei.Poti face o calatorie pana la noi,daca vrei sa fii de fata si sa vezi live,ce te intereseaza.Ne auzim pe mp.
sau poate vine in martie, la deschidere..... :)
slowly we rot- by Obituary

Jack the Ripper

Mesaj de Jack the Ripper »

Sunt niste bete senzationale ca aspect. Eu le-am vazut fizic aici:
http://pescuitshop.ro/product_info.php? ... cts_id=611
Super-usoare, finisaje de clasa si sunt lucrate in sistemul autoclavat. Superbe dar nu mi le-am permis asa ca am ales alte Anaconda.

Hitman

Mesaj de Hitman »

Sunt excelente !
Are 312 g , rapida - 3.25 lb, perfecta pentru distante lungi daca nu folosesti barca de nadit, este trecuta prin autoclava .
Magazinul din bucuresti este importator direct , iti poate aduce si pe comanda daca vrei !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”