andrei vladeanu scrie:cornelserbu scrie:vladene, nu-mi mai duce tu grija pe al cui interes il reprezint eu...cand eram mai multi si mai tari, ti-a trebuit rosioru sa ne dai afara din concurs
vezi-ti mai bine de "narcisismul" tau, caci lui tica filimon pe care l-ai pomenit, dpdv al caracterului, n-ai sa-i ajungi niciodata nici pana la calcai.
serbule,
eu nu-ti duc grija, ba chiar din contra.
insa la cate memorii si petitii ai semnat la liga p..z..ii (ca sa-l parafrazez pe simescu) doream ca lumea sa stie ca tu reprezinti un singur pescar, pe care il cheama tica filimon. nici nu am pomenit si nici nu intra in discutie caracterul acestui om.
comparatiile te rog sa le pastrezi, prin urmare, pentru tine.
de alltfel, liga din uter nu este capabila in acest moment sa prezinte pe balta mai mult de doua loturi. despre ce reprezentare si interese ale pescarilor vorbim?!?!?
foarte punctual ai reusit sa eviti tot ce am afirmat...hai, du-te cu Dumnezeu si fa-ti mendrele linistit...apropo, parca ziceai ca te retragi din fenomen, incepand cu luna ianuarie...daca nu ma-nsel, mai am pe telefon sms-ul ala de "pomina" unde spuneai ca pui punct polemicii si te retragi...mai bine incearca si nu ma intarata, cine stie ce adevaruri mai ies la suprafata
@valentin simescu
parca te apucasei de pescuit, gata te-ai lasat si-ti arde de caterinca ?