AV ,sa nu se interpreteze altfel,as vrea sa lamurim un aspect...poate multa lume vede darvariul ca pe un mare avantaj ptr Pelicanul si probabil din ac motiv se insista(sincer chiar nu stiu de ce se insista...cu balta mea,oferita moca si cu pierderi colaterale sa mai fiu si jignit si injurat...pai scuza-ma ma cam p... pe el de CNandrei vladeanu scrie:deoarece te consider un baiat inteligent, refuz sa cred ca asta ai inteles ci doar ca ai rastalmacit - tendentios as putea spune - datele problemeisorin dinu scrie: (...)
Oricum,ce am inteles eu din toate discutiile astea: noi,membrii clubului PELICANUL,suntem niste dobitoci. Daca stateam cuminti,si nu ne puneam impotriva APCR,puteam sa avem o mansa pe Darvari (...)
inca o data, treaba sade in felul urmator
liga putea accepta propunerea oficiala a apcr-ului de a face una din cele 3 manse ale cn-ului 2011. ea se putea desfasura pe darvari. mai mult, sponsorizarile sau alte beneficii de imagine ale mansei respective ar fi aprtinut ligii si - implicit - cluburilor care compun aceasta grupare. adica voua.
unde vezi tu in textul de mai sus statul cuminte sau supunere apcr-ului?!?
era vorba de un parteneriat, refuzat de liga cu nonsalanta.

darvariul a fost propus doar in contrapartida cu alte balti de care nimeni nu stie absolut nimic...nici potential ...nici sectorizare...sa mergi pe astfel de balti....mai bine,vb lui victorash o dam pe dambovita, tronsonul vitan-glina