LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: LACURILE TANCABESTI PENTRU MANSA 2 CN

Mesaj de ScorleanuAlin »

cosmin ilie scrie:sustin ceea ce a spus gabi sandu. nu trebuie sa se decaleze datele stabilite si ar trebui sa nu va mai certati pe balti pentru ca sunteti oameni in varsta pentru care eu am un deosebit respect. in mare parte sunteti nume grele in carp-fishingul romanesc. de aceea imi doresc sa pot participa la CN alaturi de voi si incercati sa nu mai intrati in polemici si concentrati-va mai mult asupra bunei desfasurari a CN. nu va mai vedeti interesele personale si organizati mansele astfel incat sa fie bine pentru toata lumea. multumesc !!!
Bravo Cosmin, si eu sustin atat parerea cat si atitudinea voastra si nu sunt sigurul. Este pacat ca pescuitul se transforma pe zi ce trece dintr-o nobila arta in interese proprii, iar noi ce facem, punem umarul usor, usor la progres. Nu vreu sa jignesc pe nimeni insa, din pacate, asa se vede din zona oamenilor care mai incearca sa practice acest sport din pasiune.
Campionatul National ar trebui sa fie competitia tuturor pescarilor romani si totodata cea mai serioasa competitie.
S-ar fi discutat cumva de amanarea primei manse daca un alt amarat de lot ar fi trebuit sa plece direct la alt concurs? Nu cred.

O seara buna.
CS Oltenia Fishing

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

@Cosmin-ma tata nu mai face iar pe Pacificatorul,ca iar iti umple careva fundul cu pantofi.Unde dracu vezi tu ca se cearta careva.Sunete si cuvinte fara sens.......
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

ScorleanuAlin scrie: Bravo Cosmin, si eu sustin atat parerea cat si atitudinea voastra si nu sunt sigurul. Este pacat ca pescuitul se transforma pe zi ce trece dintr-o nobila arta in interese proprii, iar noi ce facem, punem umarul usor, usor la progres. Nu vreu sa jignesc pe nimeni insa, din pacate, asa se vede din zona oamenilor care mai incearca sa practice acest sport din pasiune.
Campionatul National ar trebui sa fie competitia tuturor pescarilor romani si totodata cea mai serioasa competitie.
S-ar fi discutat cumva de amanarea primei manse daca un alt amarat de lot ar fi trebuit sa plece direct la alt concurs? Nu cred.

O seara buna.
In primul rand ca a venit ca propunere-rugaminte. Sunt circa 12 pescari romani (din 5 cluburi !) care vor participa la acest concurs international de la Maconka, deci cred ca putea exista intelegere... mai ales in conditiile in care anul trecut s-a putut devansa o etapa cu o zi.

Si tot fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, era suficient sa isi expuna unul din club parerea, nu trebuie sa o faceti toti. Oricum, multumesc ptr ajutor.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

:oops:
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

.................ori suntem golani ori nu mai suntem! Eu sunt de acord sa devansam etapa de pe Fantanele cu o zi,Revelionul cu 3 zile,Pastele cu 5 zile,Sfanta Maria cu o saptamana,in locul zilei de luni sa bagam ziua de joi,in loc de vineri ar merge si un miercuri,in loc de Fantanele ar merge un Vidraru,si calificatii,campionii sa-i numim de acum ca sa nu mai avem supriza ca vor fi aceiasi.In principiu sunt de acord cu devansarea dar cu o mica retinere sa nu se sincronizeze apoi cu ziua cand o sa-mi pun apometre sau cu ziua soacrei.E cimitirul plin de generali care se credeau de neinlocuit.

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Eu vreau sa amanati Campionatul Mondial pentru ca asa vreau eu ..........

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Vladut Mateianu scrie:
ScorleanuAlin scrie: Bravo Cosmin, si eu sustin atat parerea cat si atitudinea voastra si nu sunt sigurul. Este pacat ca pescuitul se transforma pe zi ce trece dintr-o nobila arta in interese proprii, iar noi ce facem, punem umarul usor, usor la progres. Nu vreu sa jignesc pe nimeni insa, din pacate, asa se vede din zona oamenilor care mai incearca sa practice acest sport din pasiune.

O seara buna.
In primul rand ca a venit ca propunere-rugaminte. Sunt circa 12 pescari romani (din 5 cluburi !) care vor participa la acest concurs international de la Maconka, deci cred ca putea exista intelegere... mai ales in conditiile in care anul trecut s-a putut devansa o etapa cu o zi.

Si tot fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, era suficient sa isi expuna unul din club parerea, nu trebuie sa o faceti toti. Oricum, multumesc ptr ajutor.[/quote

Nu ne expunem parerea toti din club. Mi-am spus parerea deoarece sunt Presedintele acestui club. In plus nu este vorba de ajutor ci doar de libera opinie.

Respecte.
CS Oltenia Fishing

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

bcgcraiova scrie:.................ori suntem golani ori nu mai suntem! Eu sunt de acord sa devansam etapa de pe Fantanele cu o zi,Revelionul cu 3 zile,Pastele cu 5 zile,Sfanta Maria cu o saptamana,in locul zilei de luni sa bagam ziua de joi,in loc de vineri ar merge si un miercuri,in loc de Fantanele ar merge un Vidraru,si calificatii,campionii sa-i numim de acum ca sa nu mai avem supriza ca vor fi aceiasi.In principiu sunt de acord cu devansarea dar cu o mica retinere sa nu se sincronizeze apoi cu ziua cand o sa-mi pun apometre sau cu ziua soacrei.E cimitirul plin de generali care se credeau de neinlocuit.

in toate campionatele exista devansari de etape.

iata un exemplu recent
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ansate.htm

aceste masuri nu schimba data revelionului, a pastelui sau a Sfintilor. in calendar miercuri ramane miercuri si joi, joi. terenurile ramn pe loc, iar castigatorul se va cunoaste la final.
cat despre stocul bogat de marfa din cimitire, asa este, tata nitu, intr-un final, tot acolo va ajunge.
pana una alta, cat timp traieste si concureaza, ne-a rugat sa incepem miercuri prima etapa.
nici nu-si pune apometre, nici nu e ziua soacrei lui. ci doar pleaca la maconka direct de la fantanele.
The One Team

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

andrei vladeanu scrie:
bcgcraiova scrie:.................ori suntem golani ori nu mai suntem! Eu sunt de acord sa devansam etapa de pe Fantanele cu o zi,Revelionul cu 3 zile,Pastele cu 5 zile,Sfanta Maria cu o saptamana,in locul zilei de luni sa bagam ziua de joi,in loc de vineri ar merge si un miercuri,in loc de Fantanele ar merge un Vidraru,si calificatii,campionii sa-i numim de acum ca sa nu mai avem supriza ca vor fi aceiasi.In principiu sunt de acord cu devansarea dar cu o mica retinere sa nu se sincronizeze apoi cu ziua cand o sa-mi pun apometre sau cu ziua soacrei.E cimitirul plin de generali care se credeau de neinlocuit.

in toate campionatele exista devansari de etape.

iata un exemplu recent
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ansate.htm

aceste masuri nu schimba data revelionului, a pastelui sau a Sfintilor. in calendar miercuri ramane miercuri si joi, joi. terenurile ramn pe loc, iar castigatorul se va cunoaste la final.
cat despre stocul bogat de marfa din cimitire, asa este, tata nitu, intr-un final, tot acolo va ajunge.
pana una alta, cat timp traieste si concureaza, ne-a rugat sa incepem miercuri prima etapa.
nici nu-si pune apometre, nici nu e ziua soacrei lui. ci doar pleaca la maconka direct de la fantanele.
Si ce ma intereseaza pe mine ca tata Nitu vrea sa fie cu fundul in 2 luntre.Sa vina asa cum am stabilit.Nu avem nevoie de pledoarie tip avocateasca cu imagini si dovezi ..............am stabilit o data asa ramane.D-le A.V. unii mai au si serviciu altii afaceri .Castigul moral,sentimental sau material al celor care nu se pot conforma datelor de la Fantanele nu doresc sa fie pierderea mea.Cu ce drept eu sunt pus in situatia asta care pe voi va favorizeaza iar pe mine ma dezavantajeaza.Ma deranjaza ca unii din Craiova va pupa in fund si vorbesc in numele nostru de parca noi am fi hotarat in unanimitate sa devansam etapa.Nu tine nimeni aproape de la Craiova cu voi atata rimp cat nu ne intrebati doar ne puneti in fata faptului implinit.Sunt mahnit ca s-a gasit unul de la noi sa strige ca tinem aproape.Nu tinem aproape cu nimeni ci dorim corectitudine.Daca se hotareste prin vot sa devansam etapa transmit oficial in semn de nemultumire ca unii inca merg pe principiul ca ceasul se intoarce numai la Bucuresti-ca ma retrag definitiv din orice APCR,PCR,PDL,UDMR,ACR,RAR.........si cate or mai fi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@bcg

In primul rand ca ar fi frumos sa te semnezi cand porti o discutie. Apoi, aici conteaza doar parerile presedintilor de cluburi.Precum si voturile lor. Nu se poate, nu este nicio problema.Dar, repet, presedintii de club hotaresc asta !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”