Bravo Cosmin, si eu sustin atat parerea cat si atitudinea voastra si nu sunt sigurul. Este pacat ca pescuitul se transforma pe zi ce trece dintr-o nobila arta in interese proprii, iar noi ce facem, punem umarul usor, usor la progres. Nu vreu sa jignesc pe nimeni insa, din pacate, asa se vede din zona oamenilor care mai incearca sa practice acest sport din pasiune.cosmin ilie scrie:sustin ceea ce a spus gabi sandu. nu trebuie sa se decaleze datele stabilite si ar trebui sa nu va mai certati pe balti pentru ca sunteti oameni in varsta pentru care eu am un deosebit respect. in mare parte sunteti nume grele in carp-fishingul romanesc. de aceea imi doresc sa pot participa la CN alaturi de voi si incercati sa nu mai intrati in polemici si concentrati-va mai mult asupra bunei desfasurari a CN. nu va mai vedeti interesele personale si organizati mansele astfel incat sa fie bine pentru toata lumea. multumesc !!!
Campionatul National ar trebui sa fie competitia tuturor pescarilor romani si totodata cea mai serioasa competitie.
S-ar fi discutat cumva de amanarea primei manse daca un alt amarat de lot ar fi trebuit sa plece direct la alt concurs? Nu cred.
O seara buna.