SHIMANO VS DAIWA

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Nu lipsa de "activitate" este raspunsul pentru Shimano,asa cum diverse personaje doresc sa insinueze pe aici,ci modul de intrebuintare al acestora.
Mi se pare ca a explicat foarte bine partenerul meu Tataie ,cum trebuie sa umbli cu Shimano BBRLC ca sa te tina mult si bine.Numai ca uni nu le folosesc asa cum trebuie si se mai defecteaza... :twisted:
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

lasa-l pe tatie, cocos.
in ceea ce te priveste, daca le ai din 2003, ai putea anul acesta sa treci la urmatorul pas: si anume SA LE SCOTI DIN CUTII!!! :D :D :D
The One Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Dar de tamburul cu conicitate inversa de la Daiwa are cineva ceva de spus? Pe de o parte este unanim acceptat ca aseaza firul mult mai bine pe tambur. Pe de alta parte sunt voci care sustin ca nu e nici un avantaj in sensul ca acea conicitate inversa reduce semnificativ din distanta de aruncare.

Cei care ati avut ocazia sa le folositi pe balta, pe amandoua, ce parere aveti?
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

@andrei

stai sa se strice primele si o sa scot si al doilea set din cutii ... :lol:
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM

andrei vladeanu
Veteran

mirceaef scrie:Dar de tamburul cu conicitate inversa de la Daiwa are cineva ceva de spus? Pe de o parte este unanim acceptat ca aseaza firul mult mai bine pe tambur. Pe de alta parte sunt voci care sustin ca nu e nici un avantaj in sensul ca acea conicitate inversa reduce semnificativ din distanta de aruncare.

Cei care ati avut ocazia sa le folositi pe balta, pe amandoua, ce parere aveti?
vlad pavlovici are o parere transanta in legatura cu tamburul cu conicitate inversa. il invit politicos sa o spuna.
The One Team

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

@mircea

tamburul cu conicitatea inversa de la Daiwa reduce distanta de aruncare...apropos,cum stai cu timpi de montare a echipamentului de pescuit pe balta? te-ai mai antrenat la montarea cortului ? :lol:
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM

andrei vladeanu
Veteran

gRatar pUi fiCatei paSare montAt Cort

:D :D :D
The One Team

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Cornel, faci mishto?? Nu e cum scrie in prospect ca se monteaza singur?? M-am ars ... :lol:
Nu conteaza ... am umbrela de la Pelzer :D
PS.
Andrei, sa fac rost si de cateva retete de sosuri .... ca deh... poate am nevoie :evil: :? :) :D
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cred ca o reteta de papanasi ar fii mai nimerita - ca trebuie si ceva dulce dupa masa :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Daiwa made in japan 14 milioane; Shimano made in malaesia 7 milioane...4 daiwa = 8 shimano. Sa nu-mi spuneti ca o daiwa tine mai mult decit doua shimano, ca nu cred...Eu am avut anul trecut Daiwa si dupa primele concursuri le-am schimbat si mi-am luat shimano...imi pare rau, dar nici nu se compara. In afara de saritu picapului, la daiwa mai intra firul sub tambur cu toate sirmulitele alea, iar desfasurarea firului dupa tamburul cu conicitate inversa sa nu-mi spuna cineva ca se face mai bine ca la shimano, ca-l scuip! @ Pilhane, ai vazut ce minuta fina am? si totusi nu stric mulinetele ca tine :lol: :lol: :lol: Concluzia dupa ce am batut atita cimpii :( Un shimano, mai bun decit doua daewe :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”