O noua oferta ptr APCR -manasa 1

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: O noua oferta ptr APCR -manasa 1

Mesaj de andrei vladeanu »

se cauta o balta care sa gazduiasca 3 sectoare a cate 12 echipe. in total 36 echipe.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:se cauta o balta care sa gazduiasca 3 sectoare a cate 12 echipe. in total 36 echipe.
Eu personal asi alege pentru mansa numarul 2 tot Bunget .
Este suficient de mare pentru a tine 36 locuri ,iar daca nu tine stiu ca mai este un lac langa el unde se mai poate face un sector .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

pai sa tinem atunci si mansa 1 tot acolo si dak se poate, ce sa mai mergem pana in Italia hai sa tinem si cm acolo
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cip's turn scrie:pai sa tinem atunci si mansa 1 tot acolo si dak se poate, ce sa mai mergem pana in Italia hai sa tinem si cm acolo
:D :D :D
The One Team

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Personal il inteleg pe Vladeanu, el trebuie sa bata o gramada de drumuri si el se zbate pt acest CN. Din pacate restu nu avem mare lucru de facut decat sa votam o forma sau alta. Cand am spus ca trebuie sa dam dovada de constansa m-am referit in primul rand la faptul ca daca ne dam peste cap planurile si voturile de la Sinaia incercand sa schimbam si mansa de pe Fantanele, dam dovada de slabiciune ca nu putem fi constanti in decizii.
La urma urmei, pescarii doresc doar sa poata concura pe piste cat mai echilibrate, daca nu este peste mult in balta, aia inseamna ca nici un concurent nu va prinde fantastic de mult indiferent pe ce loc cade.
Eu sper sa se rezolve totul pabna in 5 martie si AV sa poata sa dea dovada de intelepciune in alegerea pe care o face si o va supune la vot presedintilor.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Hobaia !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:si inca ceva

varianta darvari a aparut in mod oficial ieri, cand in urma discutiilor telefonice cu 2 presedinti de club din liga (serbu si oana v) am inteles ca structura din care fac parte accepta si recunosc apcr-ul ca organizator de cn in 2011. va exista in curand si o conventie scrisa in acest sens.

personal m-am saturat de sedinte saptamanale la agvps, de raspunsuri oficiale la memorii, petitii si plangeri.
ba cere liga organizarea, ba soimul, ba acvila.

vreau sa devina clara structura acestui cn si pana pe 5 martie o sa existe datele si baltile, regulamentul si bugetul. apoi o sa-si vada costel stanila de treaba.
personal, m-am saturat de atatea cacaturi (discutii sterile si interminabile pe forum care nu fac altceva decat sa bulversesze lumea).
ar trebui facute niste precizari...
1. am specificat ca luni am sa fac tot posibilul sa ma intalnesc cu ceilalti presedinti de cluburi din liga si sa le prezint situatia
2. totul are sens daca agvps hotareste ca apcr va organiza cn, iar eu stiind din anumite surse ca asta e mai mult decat probabil, m-am exprimat in consecinta
3. felul in care mi-a expus vladeanu desfasurarea cn cu taxa mica, mare parte din costuri fiind suportate din sponsorizari, iar la sfarsit o analiza financiara prezentata agvps si consultarea in vederea desfasurarii a tuturor loturilor participante, ma facut sa cred ca cn de anul acesta se va desfasura in conditii mult mai "democratice"...in fond, nu conteaza cine organizeaza, ci mult mai mult ca toti participantii sa fie multumiti.
4. sustin in continuare balta darvari pentru mansa a II-a, iar 36 de echipe incap lejer fara a apela la gostilele.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hobaia era gazda ideala ! Pesti putini si mofturosi, locuri egale pe sectoare....etc. Dar nu stiu daca Dan doreste sa puna balta gratis la bataie, in conditiile in care are atatea probleme pe cap.... :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Dan Pasat mereu a fost langa pescari !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”