Moderator: gor965
Asta da transparenta. Faceti jocurile, se pariaza pe flop. Pune bai nene pa forum ca sa vada si plebea. Sau avem ceva de ascuns?Raducanu Claudiu scrie:nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.
verificarea corectitudinii acestuia este apoi lesne de facut (din moment ce exista cele 15 mailuri).
e mai discret asa decat sa ne punem poalele-n cap...
de acord cu barbu.barbumarius scrie:@Vladut
Dupa cum stii nu am sef si programul il fac cum vreau.
Singurul motiv pt. care nu am fost de acord cu schimbarea datelor(pt. ca nu am fost de acord cu nici o schimbare din moment ce a fost votata) este ca nu mai vreau sa se creeze precedente si sa mai existe discutii.
In rest sa auzim de bine, daca voi asta vreti(discutii interminabile si schimbari de la o zi la alta) n-aveti decat.
Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.Vladut Mateianu scrie:@victor oana
eu zic ca sunt sanse mari cu darvariul, este mai aproape de balta din italia decat tancabestiul.....
tancabestiul are mult prea mult peste, vor prinde toate echipele cu sutele de kg iar in italia poate nu vor fi in stare sa prinda un baboi....![]()
deci, eu zic sa lasi balta , iar cluburile sa voteze.....
apropo, cand sunt 3 candidate, daca niciuna nu are peste51 % din prima se intra in turul 2 !
florine, cum le stii tu pe toate, exact ca un om mare...aia cu diferenta de valoare intre cluburi sigur va fi facuta de noroc, sau nu pot eu sa te inteleg ?Genes Florin scrie:Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.
Nu se poate vb de norocul in concurs, prima etapa are frumusetea ei iar cea de-a 2 a etapa, face diferența dintre pescari, finala arată valoarea certa a echipelor.
Muso Muso Muso Muso
andrei vladeanu scrie:nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.Raducanu Claudiu scrie:Prostii voteza, desteptii centralizeaza...si centreaza... si iar centreaza........ si gooooooool. Sa moara mama, nea Gigi, anu asta iar iesim campioni.cip's turn scrie:poate ar trebui sa se afiseze voturile![]()
![]()
![]()
verificarea corectitudinii acestuia este apoi lesne de facut (din moment ce exista cele 15 mailuri).
e mai discret asa decat sa ne punem poalele-n cap...
Nea Cornele, este greu sa mă intelegi dar valoarea este valoare, care estecornelserbu scrie:florine, cum le stii tu pe toate, exact ca un om mare...aia cu diferenta de valoare intre cluburi sigur va fi facuta de noroc, sau nu pot eu sa te inteleg ?Genes Florin scrie:Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.
Nu se poate vb de norocul in concurs, prima etapa are frumusetea ei iar cea de-a 2 a etapa, face diferența dintre pescari, finala arată valoarea certa a echipelor.
Muso Muso Muso Muso![]()
![]()