vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Raducanu Claudiu

Re: vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Mesaj de Raducanu Claudiu »

nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.
verificarea corectitudinii acestuia este apoi lesne de facut (din moment ce exista cele 15 mailuri).
e mai discret asa decat sa ne punem poalele-n cap...[/quote]

Asta da transparenta. Faceti jocurile, se pariaza pe flop. Pune bai nene pa forum ca sa vada si plebea. Sau avem ceva de ascuns?

PS. Am distrus o intrega tribuna in barcelona si tu nu tii cine sant.... ce mai jignire.
La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Raducanu Claudiu scrie:nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.
verificarea corectitudinii acestuia este apoi lesne de facut (din moment ce exista cele 15 mailuri).
e mai discret asa decat sa ne punem poalele-n cap...
Asta da transparenta. Faceti jocurile, se pariaza pe flop. Pune bai nene pa forum ca sa vada si plebea. Sau avem ceva de ascuns?

PS. Am distrus o intrega tribuna in barcelona si tu nu tii cine sant.... ce mai jignire.[/quote]

te rog sa te prezinti
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

barbumarius scrie:@Vladut

Dupa cum stii nu am sef si programul il fac cum vreau.
Singurul motiv pt. care nu am fost de acord cu schimbarea datelor(pt. ca nu am fost de acord cu nici o schimbare din moment ce a fost votata) este ca nu mai vreau sa se creeze precedente si sa mai existe discutii.
In rest sa auzim de bine, daca voi asta vreti(discutii interminabile si schimbari de la o zi la alta) n-aveti decat.
de acord cu barbu.
totusi, nu cred ca era un precedent atat de periculos o devasare de 24 de ore
din partea mea, sa ramana asa...
The One Team

Raducanu Claudiu

Mesaj de Raducanu Claudiu »

te rog sa te prezinti[/quote]

Ma numesc Raducanu Claudiu. Acum ne cunoastem.

Deci avem ceva de ascuns sau nu?
La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ce tare e bloc-notes :D :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:@victor oana

eu zic ca sunt sanse mari cu darvariul, este mai aproape de balta din italia decat tancabestiul.....
tancabestiul are mult prea mult peste, vor prinde toate echipele cu sutele de kg iar in italia poate nu vor fi in stare sa prinda un baboi.... :roll:

deci, eu zic sa lasi balta , iar cluburile sa voteze.....

apropo, cand sunt 3 candidate, daca niciuna nu are peste51 % din prima se intra in turul 2 !
Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.
Nu se poate vb de norocul in concurs, prima etapa are frumusetea ei iar cea de-a 2 a etapa, face diferența dintre pescari, finala arată valoarea certa a echipelor.
Muso Muso Muso Muso :D
Balta Puiesti

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Genes Florin scrie:Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.
Nu se poate vb de norocul in concurs, prima etapa are frumusetea ei iar cea de-a 2 a etapa, face diferența dintre pescari, finala arată valoarea certa a echipelor.
florine, cum le stii tu pe toate, exact ca un om mare...aia cu diferenta de valoare intre cluburi sigur va fi facuta de noroc, sau nu pot eu sa te inteleg ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:
Raducanu Claudiu scrie:
cip's turn scrie:poate ar trebui sa se afiseze voturile
Prostii voteza, desteptii centralizeaza...si centreaza... si iar centreaza........ si gooooooool. Sa moara mama, nea Gigi, anu asta iar iesim campioni. :oops: :lol: :lol: :lol:
nu stiu cine e raducanu claudiu, dar toate cluburile care au votat vor primi inapoi pe mail centralizatorul.
e mai discret asa decat sa ne punem poalele-n cap...

Valoare,este ceva de ascuns? Daca nu atunci nu mai jucati frate cu usile inchise!!!! Lasati sa vada pescarii si cei interesati voturile !!!!! :oops:
Ultima oară modificat Sâm Feb 26, 2011 19:22 de către Victoras Petcu, modificat de 2 ori în total.
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Frumos gest din partea lui Victor Oana, Tancabestiul are acum nevoie de sprijin din partea pescarilor in lupta cu ordinarii care vor sa acapareze portiuni din lac....
Totusi, balta nu are nicio legatura cu cea din Italia, ceea ce poate influenta rezultatul viitoarei echipe nationale. Iar data desfasurarii etapei a doua nu poate fi modificata, trebuie sa ramana ceea stabilita la Sinaia,anume de joi pana duminica...... Ca doar nu vrem sa cream un precedent, nu ? :wink:

@ andrei

chiar nu sti cine este clona care se bagain seama ? :D stai putin ca in curand va posta poze cu monitorul si va trece la dezvaluiri importante... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

cornelserbu scrie:
Genes Florin scrie:Muso, este buna si o balta cu mutlt peste, face diferența de valoare între cluburi.
florine, cum le stii tu pe toate, exact ca un om mare...aia cu diferenta de valoare intre cluburi sigur va fi facuta de noroc, sau nu pot eu sa te inteleg ? :lol: :lol: :lol:
Nea Cornele, este greu sa mă intelegi dar valoarea este valoare, care este :wink:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”