cred ca andrei se referea la voturile din cadrul apcr, care sunt probleme interne, de familie....

Moderator: gor965
asa e, sunt momente cand mi-e greu sa te intelegGenes Florin scrie:Nea Cornele, este greu sa mă intelegi dar valoarea este valoare, care este
replica asta parca vine din "Nasul"- cei 15 de la masa mea - pt restul.....CIMENTVladut Mateianu scrie:@victorash
cred ca andrei se referea la voturile din cadrul apcr, care sunt probleme interne, de familie....
Vorbesc eu cu nea Piti. stie el niste trucuri......Vladut Mateianu scrie:@genes
eu cred ca in italia ne trebuie un lot norocos in primul rand. de aceea, as face multe lucruri ptr a-l transfera pe costica buhac la noi....
Ziceam si eu.... După o zi grea de munca, o bere, intru si eu pe situl poporului sa ma inveselesc putin,cornelserbu scrie:asa e, sunt momente cand mi-e greu sa te intelegGenes Florin scrie:Nea Cornele, este greu sa mă intelegi dar valoarea este valoare, care este![]()
![]()
![]()
cat priveste valoarea...ce sa zic, am ajuns sa avem sau sa nu avem valoare de parca am fi niste marfuri, mie personal imi ajungea ca doar forta de munca a individului era considerata marfa...nostalgii
pai bine, mai florine, dupa doar o bere sa spui tu ca valoarea e data de cantitate...eu credeam ca ai tras si 10 shut-uri de tequila inainteGenes Florin scrie:Ziceam si eu.... După o zi grea de munca, o bere, intru si eu pe situl poporului sa ma inveselesc putin,
Nostalgii Nea Cornele...
Sa ne vedem sanatosi.
nu despre valoare de pescar vorbeamcornelserbu scrie:pai bine, mai florine, dupa doar o bere sa spui tu ca valoarea e data de cantitate...eu credeam ca ai tras si 10 shut-uri de tequila inainteGenes Florin scrie:Ziceam si eu.... După o zi grea de munca, o bere, intru si eu pe situl poporului sa ma inveselesc putin,
Nostalgii Nea Cornele...
Sa ne vedem sanatosi.![]()
![]()