petcuvicto scrie:
Normal ca Valoare "se referea la voturile din cadrul apcr"!!!!! Tocmai din acest punct de vedere,ar trebuii sa se vada voturile!!!!!! Eu zic ca asa este normal daca nu este nimic de ascuns!!!!!
Pai daca pescarii iti cer, le arati exact care sunt cheltuielile pe balta ta si care sunt profiturile ? Ca doar cer pescarii, adica cei care platesc....
In concluzie, problemele personale ale cluburilor, asociatilor sau ligilor, cred catrebuiesc rezolvate in interior si nu expuse pe forumuri ptr a da satisfactie celor 80% dintre romani care urmaresc emisiuni de profil la TV, emisiuni bazate pe barfe, intrigi si ...probleme personale....
Si ca sa iti raspund si la cealalta problema, oare cine este in masura sa hotareasca daca un pescar care prinde singurii pesti dintr-un concurs este mai bun(sau mai slab) decat unul care prinde 4853 de kg pe o balta ticsita de crapi ?

Din ce am vazut anul trecut , eu cam mi-am facut o parere..... si apropo, te intereseaza cinecastiga CN sau te intereseaza ca Romania sa ia aurul mondial ? Gandeste-te bine...