vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: vot presedinti APCR centralizat 25 feb 2011

Mesaj de Victoras Petcu »

Vladut Mateianu scrie:@victorash

cred ca andrei se referea la voturile din cadrul apcr, care sunt probleme interne, de familie.... :wink:

Normal ca Valoare "se referea la voturile din cadrul apcr"!!!!! Tocmai din acest punct de vedere,ar trebuii sa se vada voturile!!!!!! Eu zic ca asa este normal daca nu este nimic de ascuns!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:@victor oana

eu zic ca sunt sanse mari cu darvariul, este mai aproape de balta din italia decat tancabestiul.....
tancabestiul are mult prea mult peste, vor prinde toate echipele cu sutele de kg iar in italia poate nu vor fi in stare sa prinda un baboi.... :roll:

deci, eu zic sa lasi balta , iar cluburile sa voteze.....

apropo, cand sunt 3 candidate, daca niciuna nu are peste51 % din prima se intra in turul 2 !

Domnilor,observ ca iar se "bate moneda"pe faptul de a se gasii un lac asemanator cu cel din Italia,unde se va organiza CM,de pescuit la crap!!!!!
CN,de fapt la final nu ar trebuii sa arate, care este clubul cel mai valoros ?
Eu zic ca da si de aceea cred ca nu conteaza ca lacurile pe care se tin etapele CN,sa se asemene cu cel din Italia!!!!! Indiferent daca lacurile pe care se vor desfasura etapele CN au peste mai mult sau mai putin,pescarii din cluburile respective isi vor etala toate cunostiintele,etc,etc pentru a cistiga si a devenii CN!!!!
Sa revenim la problema "lacurile trebuie sa fie asemanatoare cu cel din Italia"(sa aibe peste mai putin)!!!!
Oare este de ajuns asemanarea dintre lacurile noastre si cel din Italia numai la capitolul peste? Oare nu trebuie sa se tina cont si de fundurile lacurilor ( miloase,nisipoase,etc)? Oare nu trebuie sa se tina cont si de suprafata lacurilor si implicit de adincimea apei lacurilor?Oare nu trebuie sa se tina cont si de vegetatia lacurilor (stuf,papura etc)?
Deci daca este sa tinem cont de faptul ca trebuie sa gasim un lac sau lacuri la noi in tara asemanatoare cu cel din Italia,lacul sau lacurile ar trebuii sa fie asemanatoare cu cel din Italia:
-la cantitatea de peste care se afla in lacuri
-la asemanarea dintre fundurile lacurilor
-la suprafata lacurilor
-la adincimea apei
-la vegetatia lacurilor
Sa presupunem ca se gaseste la noi in tara un lac identic cu cel din Italia si pe acel lac se va desfasura finala CN (trei zile)!!!! Trei zile de pescuit pe un lac asemanator cu cel din Italia,inseamna "frectie la un picior de lemn",fata de faptul in care cei care vor devenii CN,ar face 3,4,5 antrenamente pe lacul din Italia!!!!!! Insa si aici exista o problema de care trebuie sa se tina cont:"PRESIUNEA CARE ESTE ASUPRA LACULUI INTR-UN CM" unde pescuiesc 30,40,50...... echipe si presiunea asupra lacului cind te duci sa te antrenezi,iar pe lac sunt 4,5,6 echipe,dar asta este dupa parerea mea cea mai buna solutie,pentru ca facind acele antrenamente LN se va obisnuii cit de cit cu lacul pe care se va desfasura CM,etc,etc,etc!!!!
Am vrut sa demonstrez ca nu conteaza asemanarea dintre lacul(lacurile) de la noi si cel din Italia, atit timp cit exista posibilitatea sa te duci sa pescuiesti pe lacul din Italia 3,5,10,15 zile!!!!! Ori trei zile de pescuit pe un lac de la noi asemanator cu cel din Italia,nu este acelas lucru cu 5,10,15 zile de pescuit chiar pe lacul din Italia,unde se va desfasura CM!!!!!!
Important este pentru CN,ca sa se gaseasca lacuri (cu peste sau fara peste),dar sa fie "moca" si daca se poate ca administratorii lacurilor sa nu aibe "arici in buzunar" si sa sponsorizeze LN,macar cu un antrenament de trei zile pe lacul din Italia!!!! :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:

cred ca andrei se referea la voturile din cadrul apcr, care sunt probleme interne, de familie.... :wink:

Normal ca Valoare "se referea la voturile din cadrul apcr"!!!!! Tocmai din acest punct de vedere,ar trebuii sa se vada voturile!!!!!! Eu zic ca asa este normal daca nu este nimic de ascuns!!!!!
la ce ajuta - concret - in cazul de fata?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petcuvicto scrie:

Pai daca pescarii iti cer, le arati exact care sunt cheltuielile pe balta ta si care sunt profiturile ? Ca doar cer pescarii, adica cei care platesc.... :wink:

In concluzie, problemele personale ale cluburilor, asociatilor sau ligilor, cred catrebuiesc rezolvate in interior si nu expuse pe forumuri ptr a da satisfactie celor 80% dintre romani care urmaresc emisiuni de profil la TV, emisiuni bazate pe barfe, intrigi si ...probleme personale....

Si ca sa iti raspund si la cealalta problema, oare cine este in masura sa hotareasca daca un pescar care prinde singurii pesti dintr-un concurs este mai bun(sau mai slab) decat unul care prinde 4853 de kg pe o balta ticsita de crapi ? :roll: Din ce am vazut anul trecut , eu cam mi-am facut o parere..... si apropo, te intereseaza cinecastiga CN sau te intereseaza ca Romania sa ia aurul mondial ? Gandeste-te bine... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Atentie cand luati aurul sa nu va vada cineva. Si Bula a luat premiul intai, in clasa I, dar l-a vazut invatatoarea si a trebuit sa-l puna la loc. Nu asa s-a intamplat asa cu sacosa buclucasa. Cata dexteritate. :lol: :lol: :lol: :lol:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie:

la ce ajuta - concret - in cazul de fata?
In primul rind nu ar mai lasa loc de interpretari!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:
petcuvicto scrie:

Pai daca pescarii iti cer, le arati exact care sunt cheltuielile pe balta ta si care sunt profiturile ? Ca doar cer pescarii, adica cei care platesc.... :wink:

In concluzie, problemele personale ale cluburilor, asociatilor sau ligilor, cred catrebuiesc rezolvate in interior si nu expuse pe forumuri ptr a da satisfactie celor 80% dintre romani care urmaresc emisiuni de profil la TV, emisiuni bazate pe barfe, intrigi si ...probleme personale....

Si ca sa iti raspund si la cealalta problema, oare cine este in masura sa hotareasca daca un pescar care prinde singurii pesti dintr-un concurs este mai bun(sau mai slab) decat unul care prinde 4853 de kg pe o balta ticsita de crapi ? :roll: Din ce am vazut anul trecut , eu cam mi-am facut o parere..... si apropo, te intereseaza cinecastiga CN sau te intereseaza ca Romania sa ia aurul mondial ? Gandeste-te bine... :wink:

"Pai daca pescarii iti cer, le arati exact care sunt cheltuielile pe balta ta si care sunt profiturile ? Ca doar cer pescarii, adica cei care platesc.... :wink:

"In concluzie, problemele personale ale cluburilor, asociatilor sau ligilor, cred ca trebuiesc rezolvate in interior si nu expuse pe forumuri ptr a da satisfactie celor 80% dintre romani care urmaresc emisiuni de profil la TV, emisiuni bazate pe barfe, intrigi si ...probleme personale...."

Nu cred ca ai pus problema corect!!!!! In cazul de fata,nu cred ca daca ati arata cum au votat cei 15 presedinti,ar fi vorba de ceva care ar putea sa prejudicieze APCR!!!!

" Si ca sa iti raspund si la cealalta problema, oare cine este in masura sa hotareasca daca un pescar care prinde singurii pesti dintr-un concurs este mai bun(sau mai slab) decat unul care prinde 4853 de kg pe o balta ticsita de crapi ? ":roll:

Nu vreau sa incepem o polemica,am vrut doar sa explic ca nu are asa o importanta daca lacul pe care se va organiza finala CN,va fi asemanator sau nu cu cel pe care se va organiza CM !!! Spun si sustin asta datorita faptului ca la finala CN se va pescuii 72 de ore pe acel lac,ceea ce ar fi nesimnificativ fata de faptul ca LN sa faca citeva antrenamente pe lacul unde se va organiza CM !!!!!! Acolo la fata locului in timpul antrenamentelor se vor putea trage concluzii,strategii etc, etc

" Din ce am vazut anul trecut , eu cam mi-am facut o parere....."

Din ce am vazut si eu anul trecut am tras si eu niste concluzii printre care:

- Daca nu s-ar fi venit la finala cu zestrea de puncte din semifinala,Clubul Carping ar fi fost CN,pentru ca normal ei au cistigat finala si mai mult ca sigur ca ar fi obtinut un rezultat mai bun decit Planet Carp ,care au beneficiat de semifinala care s-a desfasurat la ei acasa si unde au facut ce au facut de au venit la finala cu un singur punct!!!!

"si apropo, te intereseaza cine castiga CN sau te intereseaza ca Romania sa ia aurul mondial ? Gandeste-te bine..." :wink:"

Ma intereseaza ca Romania sa ia aurul mondial,dar la fel ma intereseaza si ca cei care vor cistiga CN, sa fie cei care la acea ora vor fi mai in forma si mai buni,fara sa fie ajutati in vre-un fel sau altul!!!!!

P.S. Eu zic sa ne oprim aici sau sa discutam pe PM ca sa nu mai vada si altii......... :wink:
Victoras Petcu

Raducanu Claudiu

Mesaj de Raducanu Claudiu »

Vladut Mateianu scrie:0727591072 nr de telefon la care raspunde claudiu raducanu .... :lol:
Nu mai am nr asta de telefon deoarece lam uitat in tara... :lol: :lol: :lol: , iar daca tot vrei sa ma cunoasca toata lumea imi voi face o scurta prezentare:

mesaj editat pentru limbaj neadecvat.
multumim pentru intelegere.
/ MODERATOR / Cristian Matei
La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă

Raducanu Claudiu

Prietene, am citat un articol deja publicat. Ce naiba a fost neadecvat. era toata viata mea si tu ai cenzutrat-o :(

Raducanu Claudiu

Raducanu Claudiu scrie:Prietene, am citat un articol deja publicat. Ce naiba a fost neadecvat. era toata viata mea si tu ai cenzutrat-o :(
http://www.youtube.com/watch?v=m6rqX6KF4P8

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”