1. Iezer 12% [ 9 ]
2.Darvari 64% [ 49 ]
3.Tancabesti (ambele balti, de marti pana vineri) 25% [ 19 ]
Voturi totale : 77
Dupa 8 ore de la deschiderea urnelor......

Moderator: gor965
Vladutz 77 = 38 de echipe ceea ce e chiar okay...Vladut Mateianu scrie:Ce balta alegeti credeti ca este potrivita ptr etapa 2 a CN ?
1. Iezer 12% [ 9 ]
2.Darvari 64% [ 49 ]
3.Tancabesti (ambele balti, de marti pana vineri) 25% [ 19 ]
Voturi totale : 77
Dupa 8 ore de la deschiderea urnelor......NO COMENT !
da daandrei vladeanu scrie:in orice varianta, vladeanu e de vina!
Vladut Mateianu scrie:Teoretic. Practic cred ca au votat si cativa "sustinatori"....![]()
Totusi, Darvari este cea mai asemanatoare balta cu cea din Italia, din cele propuse.... asa ca votul mi se pare foarte normal.... Sa vedem pana maine ce se mai voteaza !
vasilica, ce faci tata, te contrazici singur ?Vasilica Baboieru scrie:Voua nu vi se pare ca un pescar care stie sa prinda peste pe o balta cum este Moara stie sa prinda si unde este peste mai putin .Nu de altceva ,dar sa nu ne intilnim pe vreo balta si sa ne rugam sa vedem ce ne aduce noroculDarvari cred ca este ok ,numai ca cei care vor pierde stiti pe ce vor da vina (are peste putin domne')
A nu se intelege ca mi-e frica de Darvari ,dar mi-e frica de norocul altuia
andrei vladeanu scrie:in orice varianta, vladeanu e de vina!
cornelserbu scrie:vasilica, ce faci tata, te contrazici singur ?Vasilica Baboieru scrie:Voua nu vi se pare ca un pescar care stie sa prinda peste pe o balta cum este Moara stie sa prinda si unde este peste mai putin .Nu de altceva ,dar sa nu ne intilnim pe vreo balta si sa ne rugam sa vedem ce ne aduce noroculDarvari cred ca este ok ,numai ca cei care vor pierde stiti pe ce vor da vina (are peste putin domne')
A nu se intelege ca mi-e frica de Darvari ,dar mi-e frica de norocul altuia
![]()
![]()
...pai, un pescar care stie sa prinda pe moara, stie sa prinda si unde este peste putin...atunci de ce trebuie sa-i fie frica de norocul altuia ???
niciun sah, vasilica e un dulce...merge "garda"Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
![]()
vasilica, sah !