LOTURI CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: LOTURI CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ca mi-ai deschis ochii, inseamna ca trebuie sa mai fac niste precizari ca nu cumva sa se simta si alti pescari in aceasta oala ! Deci, pescarii la care ma refer sunt 99% trecuti de 50 de ani , au experienta competitionala destul de redusa(si asta mereu in compania unor tineri talentati carora le platesc totul, sperand sa faca si ei poza cu un crap si cu o cupa la sfarsit :oops: ) si sunt tinuti pe langa loturi doar datorita faptului ca pompeaza bani.....

Aceasta categorie de oameni nu se va bucura niciodata de respectul meu...... :evil: si nici de al majoritatii pescarilor de competitie....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in zece ani de activitate competionala la crap nu am avut prea multi parteneri. cativa.
val este unul dintre acestia, am participat cu el la darvari sau chiroiu.
de cele mai multe ori am fost adversari in concursuri. imi aduc aminte cat de mult se bucura daca eu ieseam pe 7 si el pe 6 (de exemplu). pt el podiumul nici nu conta, ci ambitia de am invinge pe mine.
chiar daca nu are trofeele altora val are o experienta vasta in domeniu si - lucrul f important - un intelect solid, de care - dupa parerea mea - ai mare nevoie in acest sport
mai pe romaneste, daca esti prost eu nu cred ca faci treaba in carpfishing. la fotbal, de exemplu merge, desi si acolo creierul a
fost mereu un atu in plus.
val nu aprins lotul senzor niciodata desi eu stiu ca si-a dorit foarte mult. pentru ca acolo au fost locuri foarte putine in cei 5 ani in care a concurat acest lot.
am demarat proiectul avbd si am conchis cu maimutoiul ca avem nevoie si de val in lotul de 12.
am spus de val, nu de banii lui val.
asta e tot.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Un mesaj de suflet .... multumim .... si nu pot sa spun decit ca te pricepi si ai si timp sa cauti .. :oops: Vrei sa caut si eu ??? Scriu pe site-ul asta dinaintea ta .....doar eu l-am facut ... :wink:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Lotul nostru se numeste Moara Vlasiei-Senior Crap Team si are in componenta :

1.George Slave
2.Claudiu "Claumar" Popa
3.Costin "Coco" Popescu
4.Mircea "Tengo" Gheran
5.Mihai "Gaulea" Predus
6.Cezar Bibu
7.Vladut Mateianu
8.Vlad "Memo" Mihai

Ptr locurile 9 si 10 asteptam 2 pescari (deja am discutat, asteptam semnatura... :D ) iar locurile 11 si 12 sunt destinate la 2 sponsori care se cred si pescari.... :lol:

Cezare , nici nu m-ai sunat sa imi spui alegerea ta .... Bine ca nu esti pe locul 11 sau 12 ... :wink: Fir Intins , frate ! Intreaba-l pe Vladut daca nu cumva ti-a rezervat vreun rol "epic" in aceasta echipa . Il vad plin de viata si are chef de "postari" in ultima vreme ... , majoritatea la "misto" . De asta si eu scriu ca atare ...

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Lot C.S.P. ''Free Carp’’ Deva

1. Eusebio Ploscariu
2. Dorin Negrila
3. Alexandru Anghel
4. Ioan Simon
5. Daniel Copros
6. Mihai Leica
7. Alin Popa