COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: COSTEL STANILA DESFIINTEAZA APCR

Mesaj de cornelserbu »

@ popescu stefan

da, este cat se poate de clar, m-ati lamurit bustean !!!

poate totusi il intrebati pe dl. ghiusan pe care pana acum nu l-am intalnit la nicio sesiune de calificari, ce inseamna pentru dumneavoastra "echipe" ???

se vede clar experienta pe care o aveti in branse, daca v-a fost atat de greu sa raspundeti la o intrebare atat de simpla :lol: :mrgreen: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Cred ca ma specializez pe impresariat. Exclusiv pescari sportivi. Scuzati off-topic-ul.
Marius Sârbu

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

cip's turn,
Oameni mai in vartsa ca tine mi se adreseaza cu dl.Popescu.
Ca sa devii antrenor, va trebui sa urmezi cursurile Scolii federale de antrenori. Ca sa vinzi si sa cumperi sportivi este o jignire la adresa pescarilor sportivi, intrucat acestia sunt oameni, nu cai. Transferurile sportivilor sunt atributiile cluburilor, nu ale unui oarecare. Precum vad, sportul este cam pe locul doi in optica voastra. Si sunteti notiuni paralele.

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

Fane am o intrebare : CUM POT SA DEVIN ANTRENOR DE PESCUIT LA CRAP SI MAI ALES CUM O SA POT SA MA OCUP DE TRANSFERURI SA VAND SI SA CUMPAR SPORTIVI?
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ stefamuraru

maestre, las-o moarta ca n-ai inteles nimic...ia-o drept o gluma si ramanem prieteni, ok ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Popescu Stefan scrie:
stefanmuraru scrie:Domnule Serbu - cum sa il lasam sa spuna ce are de spus? A mai spus ca da premii la concursuri si acest lucru nu s-a intamplat. Daca Dumneavostra doriti sa fiti mintit (poate va face placere acest lucru) mie nu, nu imi place sa ma prosteasca nimeni si cred ca toti utilizatorii acestui site doresc la fel. Daca dumneavostra va place scandalul si "imbarligaturile" mie nu. Dupa cum ati vazut nu prea m-am implicat cu nimic si nu am zis nimic cand a fost vorba de CN, dar cand vine vorba de "tzepe" si "tzepari" sa stiti ca nu pot sta cu mainile in san.
Sa inteleg ca dumneata participi la concursuri pentru premii, nu pentru performanta. Aici avem niste puncte de vedere diferite. Am mai subliniat si o fac pentru ultima oara, cu speranta ca va va iesi din cap ca performanta nu este roata tiganului. Premiile la care te tot referi, cu toate ca nu esti implicat cu nimic in ele, sunt treaba FNPSR nu a lui Popescu si vor fi date castigatorilor cand acst lucru va fi posibil.
Daca cupa respectiva se intitula cupa Popescu, era o teaba, dar se numea CUpa FNPSR. Nu mai faceti greseli de tipul asta. Din cate stiu, nu am avut condamnari penale. Asa ca va rog sa va controlati limbajul si daca nu aveti argumente la subiect, ar fi preferabil sa va abtineti.
Ce treaba are performanta cu un concurs privat de pescuit?
Acel concurs a vut niste reguli si niste premii. A fost organizat de catre cine (dumneata spui ca de FNPSR)? Daca este o persoana juridica aceasta a avut si un reprezentat. Dumneata in calitate de ce te-ai ocupat de organizarea acelui concurs pe Doripesco? Cine a incasa banii de taxa

Ps: sa stii ca nu este singurul concurs in care ai dat tzeapa; cei de pe rapitori.ro ce spun?

Popescu Stefan

cornelserbu scrie:@ popescu stefan

da, este cat se poate de clar, m-ati lamurit bustean !!!

poate totusi il intrebati pe dl. ghiusan pe care pana acum nu l-am intalnit la nicio sesiune de calificari, ce inseamna pentru dumneavoastra "echipe" ???

se vede clar experienta pe care o aveti in branse, daca v-a fost atat de greu sa raspundeti la o intrebare atat de simpla :lol: :mrgreen: :lol:
Ca participant la atatea competitii ma gandeam ca stiti foarte bine si nu trebuie sa va explic eu. O s-o fac pentru a fi lamurit. Echipa va fi formata din 6-8 sportivi si doi oficiali; un antrenor (sau instructor sportiv) si un medic (sau asistent medical), aflati intr-o relatie contractuala cu clubul pe care il reprezinta.
O sa faceti haz probabil, dar luati-o la modul serios.

PS Oare puteti sa ma lamuriti si pe mine de ce credeti ca un bun sportiv poate fi si un bun organizator?

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

Popescu Stefan scrie:cip's turn,
Ca sa devii antrenor, va trebui sa urmezi cursurile Scolii federale de antrenori. Ca sa vinzi si sa cumperi sportivi este o jignire la adresa pescarilor sportivi, intrucat acestia sunt oameni, nu cai. Transferurile sportivilor sunt atributiile cluburilor, nu ale unui oarecare. Precum vad, sportul este cam pe locul doi in optica voastra. Si sunteti notiuni paralele.
Fane in continuare o sa-ti spun Fane pt ca atunci cand am fost la Alba (oops) mi-ai permis (rugat) sa-ti spun Fane si nu dl Fane .

Vreau sa urmez cursurile scolii dar atentie ca nu exista ramura pescuit sportiv deci nu are cine sa ma antreneze.
La fotbal jucatorii care se vand si se cumpara sunt cai ? aloo vezi ca jignesti nume mari ale sportului din Romania.

Si nu sunt un oarecare deocamdata in acest sport am mai multe podiumuri ca tine.
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

Popescu Stefan

cip's turn scrie:
Popescu Stefan scrie:cip's turn,
Fane in continuare o sa-ti spun Fane pt ca atunci cand am fost la Alba (oops) mi-ai permis (rugat) sa-ti spun Fane si nu dl Fane .

Vreau sa urmez cursurile scolii dar atentie ca nu exista ramua pescuit sportiv deci nu are cine sa ma antreneze.
La fotbal jucatorii care se vand si se cumpara sunt cai ? aloo vezi ca jignesti nume mari ale sportului din Romania.

Si nu sunt un oarecare deocamdata in acest sport am mai multe podiumuri ca tine.
Este clar ca te depaseste subiectul si nu este treaba ta cu scolitul antrenorilor. Are cine se ocupa. Ca sa fi familiar cu mine trebuia sa spui cine esti. Ti-e rusine de numele tau?
Pescuitul exista ca ramura sportiva. Esti depasit si de capitolul asta si daca nu există pana acum sectii de antrenori de pescuit sportiv este ca v-a durut in cot de soarta pescuitului sportiv si l-ati lasat in seama unor nepriceputi si profitori de pe urma lui. Cam asta este tristul adevar.

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

Eu nu am spus ca pescuitul nu exista ca ramura sportiva ci ca nu sunt antrenori in acest sport.
daca vreau sa devin antrenor cum fac? asta era intrebarea

stii bine cine sunt ai numarul meu de telefon in agenda telefonului tau
nu sunt multe cluburi de pescuit in Cluj :lol:
Ultima oară modificat Dum Mar 13, 2011 16:58 de către cip's turn, modificat 1 dată în total.
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”