Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
deci cum?.arsinel scrie:Atentie la inscris pt ca pe acest site sunteti deja 20 de inscrisi si pe site-ul balti mai sunt 5 sau 6 si locuri sunt doar 22.
Imi cer scuze de intarziere, d-abia am ajuns la un calculator, deci, asa cum am specificat si in Regulament la final:vivi70 scrie:care lista e valabila cea dupa crapmania sau de pe site ul baltii?
Stefane,se suprapune o zi cu concursul de la Tancabesti Cupa SBSStefan B scrie:Imi cer scuze de intarziere, d-abia am ajuns la un calculator, deci, asa cum am specificat si in Regulament la final:vivi70 scrie:care lista e valabila cea dupa crapmania sau de pe site ul baltii?
"Prezenta la acest concurs o vom face pe baza de invitatie catre cluburi, daca NU vor confirma prezenta vom oferi locurile pentru “primul venit, primul servit” "
Pana la finalul saptamanii voi afisa si lista cu cluburile invitate (va fi cate o echipa desemnata de club), sper sa NU se supere nimeni, am incercat sa ma gandesc la toata lumea pe care o cunosc !![]()
![]()
![]()
O seara buna tuturor si ramane valabil daca cineva invitat nu doreste sa participe, "primul venit, primul servit"