Probleme Costica Buhac

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

buhac constantin

Probleme Costica Buhac

Mesaj de buhac constantin »

Andrei + Vladut
O parte din recolta mea de porumb de 2 ani ajunge la pescarii sub forma de boabe uscate,porumb verde stiuleti ,spartura de porumb ,boabe fierte si mamaliga din magazinele de specialitate a prietenilor nostri care au fost colegi de Club cu mine si unul este acum coleg cu tine Andrei !
Nu voi fi finantatorul unui Club sunt presedintele Clubului de pescuit RENASTEREA membru fondator al Federatiei .
Am mai ciugulit de la concursuri dar numai cand am putut modifica foile de arbitraj la concursurile organizate de voi ,asa cum scria Vladut anul trecut .Dar de la ciuguleala pana la IMBUIBARE cum o fac altii care organizeaza concursuri comerciale fara sa plateasca impozit la stat este o diferenta !
Nu sunt pe listele de concurs organizate de EVAZIONISTI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La racoare poti sa vii si tu Vladut sa asculti seful de camera cum a reusit sa faca o Federatie :lol: :lol: :lol: :lo
Daca am omis sa va raspund la ceva voi reveni daca voi mai avea acces pe cel mai democratic forum de specialitate .
O seara placuta va urez verisorilor !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Probleme Costica Buhac

Mesaj de Vladut Mateianu »

Invidia este unul dintre factorii de risc care cresc sansele unui atac miocardic. Asa ca atentie, degeaba ai inima mare daca este sparta.... :lol: Ne vedem la puscarie ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

La care ai relatii ? :lol: :lol: :lol: Cu sefu tii legatura ? :lol: :lol: :lol:
Nu se poate pune la gratar intreaga trebuie putin spalata :lol: :lol: :lol:
Invidie pe CE ? Daca invidia este factorul principal atunci nu imi fac probleme :lol: :lol: :lol:
Vorbim la Miting !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica, ai viza de MV ? Sau stai pe deal si dai cu "zoom " ? :D

La Tancabesti faci lot la 25000 sau nici acolo nu ai viza ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Vladut
Puiule nu avem noi timp sa discutam toate amanuntele astea la Haromfa ?
Vezi ca am dus la Iorgos pe langa gratar si chestia facuta dintrun talet de disc cu trei picioruse .Carbunii si lemnele intra in atributia ta .Trebuie sa mai luati de la Alba-Iulia doua canistre cu vin de Jidvei [ sponsor dl Presedinte al Federatiei ]si de la Arad niste tuica va rog sa lasati spatiu . Eu nu am loc in autoturismul de clasa al partenerului meu !
La Moara Vlasiei sunt ca la mine acasa ! Am la dispozitie tot ce dorec si cand doresc !
Cu " zoom " da altii care au pregatire si scule de performanta ,tu crezi ca ma pricep la toate ?
La Tancabesti cu cine sa fac lot ? Au dezertat toti nu am la cine sa cer o cana cu vin :lol: :lol: :lol: :lol:
Anul trecut cand am platit primul avansul pentru LOTURILE care au terminat pe locurile 1 si 2 respectiv Nitu si Mitranescu nu am primit cartea verde .Anul acesta de ce sa mai consum benzina si timpul pana la Tancabesti sa o savurez iarasi ? :lol: :lol: :lol: :lol:
La Tancabesti organizez NON -PROFIT Cupa 1 Mai Muncitoresc care este promovata pe Cimitirul Elefantilor :lol: :lol: :lol: :lol:
Pentru Haromfa faci vreo sponsorizare cu bile ? Iti multumesc inca o data si de cate ori o sa mai am ocazia pentru cele de la Madin cand am prins 6 dolofani care au cantarit peste 90 de Kg .
La sponsorizarea de atunci am simtit ca ai facuto din suflet Puiule ! :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

buhac constantin scrie: Anul trecut cand am platit primul avansul pentru LOTURILE care au terminat pe locurile 1 si 2 respectiv Nitu si Mitranescu nu am primit cartea verde .Anul acesta de ce sa mai consum benzina si timpul pana la Tancabesti sa o savurez iarasi ? :lol: :lol: :lol: :lol:
costica,
esti invitat atat la euroconcurs (daca ai lot), cat si la gala crapului romanesc meet carp (o sa primesti invitatie de la toto)
The One Team

buhac constantin

Unde trebuie sa astept invitatiile ?
Astept cu nerabdare si mare interes !
Oricum chiar daca sunt INVITAT eu vreau sa platesc taxa de participare din superstitie .Mocaciunile nu aduc podiumuri care deocamdata mie imi lipsesc din vitrina .
Ma simt ONORAT !
Ultima oară modificat Joi Mar 17, 2011 11:33 de către buhac constantin, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

prima e scrisa aici si tocmai ai primit-o, iar cea de-a 2 a o sa-ti vina pe mail.
The One Team

buhac constantin

Este scrisa si acceptata dar baxul de vin de la Sarulesti ?
Bile ceva sponsorizare ?

andrei vladeanu
Veteran

buhac constantin scrie:Este scrisa si acceptata dar baxul de vin de la Sarulesti ?
Bile ceva sponsorizare ?
sunt dator cu baxul si-l dau cu prima ocazie anul asta.
de sponsorizari de ocupa vladut
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”