Domnul Pangica jr
Mentiunea nr 2....Mult timp a-ti fost la concursuri si a-ti dat cu batul in balta ,de fiecare data sau permanent a-ti contestat valoarea dovedita in beneficiul afacerilor legate de magazine sau BALTI...
Nu cred ca exista nici grupuri de interese si nici grupuri de presiune ,dar in mod sigur exista diferente de OPINII si IDEI ,ceea ce eu consider ca este benefic pentru comunitatea de crapisti ,dar daca dumneavoastra considerati altfel inseamna ca doriti sa ne intoarcem pe vremea impuscatului cand nimeni din Romania nu putea avea nici o opinie si nici o initiativa .
p.s.mai exista prietenii,invidii,dusmanii,simpatii etc....intre concurenti ,dar in nici un caz nu sunt invidios pe realizarile lor ,pentru ca daca era asa nu-i asteptam la aeroport,nu-i felicitam, nu-i ajutam cu ce am putut la masa cu sponsorii,si in nici un caz nu acceptam desfasurarea competitiei de anul acesta la HOBAIA IN MAI MULTE MANSE
ROG SA NU INTERVINA NIMENI IN ACEASTA DISCUTIE ,IN AFARA DE DOMNUL JURNALIST PANGICA JR .