Boicot campionatul national - O RUSINE !!!!!!!!!

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Domnul Pangica jr
Mentiunea nr 2....Mult timp a-ti fost la concursuri si a-ti dat cu batul in balta ,de fiecare data sau permanent a-ti contestat valoarea dovedita in beneficiul afacerilor legate de magazine sau BALTI...

Nu cred ca exista nici grupuri de interese si nici grupuri de presiune ,dar in mod sigur exista diferente de OPINII si IDEI ,ceea ce eu consider ca este benefic pentru comunitatea de crapisti ,dar daca dumneavoastra considerati altfel inseamna ca doriti sa ne intoarcem pe vremea impuscatului cand nimeni din Romania nu putea avea nici o opinie si nici o initiativa .

p.s.mai exista prietenii,invidii,dusmanii,simpatii etc....intre concurenti ,dar in nici un caz nu sunt invidios pe realizarile lor ,pentru ca daca era asa nu-i asteptam la aeroport,nu-i felicitam, nu-i ajutam cu ce am putut la masa cu sponsorii,si in nici un caz nu acceptam desfasurarea competitiei de anul acesta la HOBAIA IN MAI MULTE MANSE

ROG SA NU INTERVINA NIMENI IN ACEASTA DISCUTIE ,IN AFARA DE DOMNUL JURNALIST PANGICA JR .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie:Domnul Pangica jr
Mentiunea nr 2....Mult timp a-ti fost la concursuri si a-ti dat cu batul in balta ,de fiecare data sau permanent a-ti contestat valoarea dovedita in beneficiul afacerilor legate de magazine sau BALTI...
Daca va referiti la rezultatele obtinute in competitii cind spuneti ca am dat cu batul in balta , sincer nu va avantajeaza rezultatele noastre puse fata in fata pe ultimii 2 ani . Daca doriti sa ma jigniti , asa cum faceti si cu folosirea obstentativa a termenului jurnalist , puteti sa o faceti , pentru ca indiferent de ce credeti Dvs , nu imi voi permite niciodata sa va raspund obraznic , tinind cont de diferenta de varsta dintre noi .
Eu cred ca exista grupuri de presiune in carpfishing care la un semn se incordeaza impotriva dusmanului declarat sau "zapacit" cu vorbe frumoase . Repet este o parere personala si nu o am de ieri de astazi . Si eu pot fi acuzat de acest lucru , deci nu am ce comenta aici . Pacat ca Dvs nu acceptati public acest lucru .
Cind spuneti ca nu ati fi acceptat 3 manse la Hobaia anul acesta , pe ce va bazati ? Pe singurul vot al Dvs ?????? Nu cumva va referiti si la un grup de pescari al carui vot puteati la aceea vreme sa-l influentati ? Este afirmatia Dvs si eu caut sa o explic celor care citesc .
Va stau la dispozitie in continuare cu orice explicati , pentru ca parerea mea este ca v-ati autosesizat pe o tema pe care eu nu o inteleg , in conditiile in care eu mi-am exprimat un dezgust fata de un mod de lucru legat de sedintele , contrele si litigiile legate de calificarile de acest an . Nu doream sa va atac pe Dvs si cu atit mai putin sa va jignesc in asa fel incit sa folositi un limbaj atit de aspru cu mine .

PS - intotdeauna mi-ati spus Val - acum am devenit Dl Jurnalist Pangica ??????

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

oanavictor scrie:Cat despre participarea mea in FRANTA ,la concursul ROD HUTCHINSON,i-i reamintesc domnului jurnalist ca particip pentru a treia oara ,si nu poti avea placere mai mare decat sa participi langa cele mai mari nume a-le CARPFISHINULUI MONDIAL,tinand cont ca participa peste 200 de echipe ,iar lacul este unul dintre cele mai renumite din lume Orient
Si ca sa va raspund si la ultima intrebare , legata de Rod Hutchinson , dupa mine este vorba de o optiune personala a Dvs pe care nu pot sa o comentez . Nu stiu de ce ati adus vorba despre asta . Daca doriti sa dezvoltam subiectul participarilor internationale a echipelor de crap din Romania si a performantelor obtinute , poate generam un alt topic . La acest moment cred ca este ultimul lucru despre care putem face "contradictie"

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si pentru ca va cunosc modul de postare si imi dau seama ca sunteti suparat pe mine , va rog sa-mi specificati daca mai pot participa la Cupa Pelicanul editia 2 -a ?

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt 8 echipe din provincie!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Domnul Val Pangica jr

La mentiunea numarul 2 ,am citat ce a-ti scris dumneavoastra ,iar daca nu va aduceti aminte ,va rog respectuos sa va recititi postarea din deschiderea topicului.

2 Sunt mai multi poli de influenta in competitiile de crap din Romania ,Senzor 3-4-echipe,APCR 3-4 ECHIPE ,BIG FISH 3-4 ECHIPE ,AQUAMANIA 3 ECHIPE ,plus independentii,OANA,OSLOBEANU,SINAIA,BADULESCU ,SI ALTII,ASTFEL INCAT SE PUTEAU FACE DISCUTII INTERMINABILE,mai ales daca veneam cu oferta de a pune balta la dispozitie macar pentru o mansa ,astfel incat nici acum unii nu vor sa vina la Hobaia pe considerentul ca unii se simt ca acasa ,iar altii sunt musafiri nepoftiti.

Daca spuneti ca nu a-ti vrut sa ma atacati pe mine personal si nici nu va-ti gandit la asa ceva ,eu pot uita aceasta discutie amicala cu o singura conditie ''SA DESCHIDETI UN TOPIC NOU TIMP DE TREI ZILE CONSECUTIV IN CARE SA SPUNETI CA NU A-TI VRUT SI NICI NU VA-TI GANDIT SA MA ATACATI SI IN ACELASI TIMP A-TI INCALCAT PACTUL DE NEAGRESIUNE SI ATAC LA PERSOANA INITIAT DE ANDREI VLADEANU .

CE ZICI ....TE BAGI SI FACEM PACE :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nea Victore - chiar sa fac un topic nou cu subiectul asta mi se pare penibil . Suntem baiati mari - ce Dumnezeu !

Va spun INCA O DATA CA NU V-AM VIZAT PE DVS SI NICI NU M-AM REFERIT LA ACTIVITATEA DVS !! Daca o sa considerati ca postarea asta este OK - atunci subiectul este inchis .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Daca o mai repeti de doua ori este O.K. :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”