Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
...nu nea Victore, vor lua locul 1 pe sector dar si ..."generalul"oanavictor scrie: HAI NELU SI CATERINCA ,ATACATI LOCUL 2 CA SE POATE !!!!!!!!!
Vladut,am vazut ieri cand am fost invizita ca baietii de pe standul 1 pescuiau cu 2 lansete stanGa 90 grade,este permis asa ceva daca esti cap de stand..... asemenea directii?Vladut Mateianu scrie:Eu zic ca tot George Slave castiga !
hai nea dane pune steagul langa usa de la rulota sa fie firul intins la maximAndrei G scrie:Raducu si Dan castiga sectorul B si ies pe 2 la general. Fir intins!
Vladut Mateianu scrie:Eu zic ca tot George Slave castiga !
Arsinel,asta se intampla vineri cand vremea a fost ok,nu ieri cand te lua pe sus vantularsinel scrie:Am fost si eu pe acolo azi si intr-adevar avea un rodpod cu 2 lansete asezate la 90 pe ponton dar pescuiau la 45 de grade ,cred ca il asezasera asa pt mai mult spatiu si ptr vantul criminal care batea .Eu as avea alta intrebare .Cum este posibil ca o echipa sa puna lansetele pe mal (sa nu mai pescuiasca) sa plece seara de pe balta,sa revina dimineata si sa aiba voie sa ramana in concurs ? Este permis asta ?
Nu vreau sa supar pe nimeni dar sa intamplat si chiar nu stiu,nu cunosc reculamentul .