baietii au argumentat ca nu au momeala potrivita ca nu are rost sa inghete peste noapte degeaba. au scos arsenalul, au plecat, au revenit dimineata cu provizii, au pescuit pana dupaamiaza si apoi au strans argumentand ca nu au nicio sansa...in rest, treaba lor, dar asa ceva nu se face...
Multumesc pentru felicitari! La randul meu felicit toti castigatorii! In mod special pe Adi si Ciprian cu care ne-am completat foarte bine si am reusit sa castigam acest concurs!
Multumesc Val pentru increderea acordata! Felicit si brigada de arbitrii pentru corectitudinea de care au dat dovada!
Felicitari Vladut pentru organizare! Fir intins la Haromfa!
FELICITARI GREEN LAKE DUPA CONCURSUL DE WEEK UL TRECUT IAR ATI DAT NANA LA C.. UNORA FELICITARI ORGANIZATORILOR,TUTUROR PARTICIPANTILOR,CASTIGATORILOR SI NU IN ULTIMUL RAND D-LUI PETCU PT PISTA DE CONCURS OFERITA
Nedelea Viorel
Vice campion national 2014
Clubul sportiv Green lake
arsinel scrie:Avem un filmulet ceva de la premiere cum am avut la tragerea la sorti ?
Felicitari echipei GL pt locul 3 pe sector!
Slave chiar imi pare rau pt voi a-ti condus concursul aproape 80% din timp !
o sa avem saptamana asta, cel putin pe site la mine. Felicitari castigatorilor, dar si celor care au participat si nu au avut sansa unui loc bun!
Felicitari Castigattorilor,felicitari Vio si Vasilica pt rez maxim obtinut in conjunctura si conditiile avute,fellicitari Emil,Nelu si Florin pt rez si lupta dusa pina la capat,felicitari Badarcea un luptator,Genes,Mari Constantin,fratilor Slave,baietilor dupa standul 25 si tuturor celor lalti castigatori.
P.S.Felicittari perdantilor pt ca au ramas pina la sfarsit si au aplauddat castigatori .