Duminica,26.03.06,am fost la Peris ca sa testez cateva lansete noi.Am aruncat cu plumb de 120 grame,fir Daiwa 0,31,mulineta Shimano BBRLC si am reusit urmatoarele aruncari:
-Century SP 13"-3,5 lbs.- 134 metri
-Nash Xtreme Pursuit 13"-3-5 lbs. - 135 metri
-Greys 12,6"-3,5lbs.- 125 metri.
Din pacate nu am avut si plumbi mai grei(150gr.) cu care cred ca s-ar fi ''incarcat'' si mai bine atat lanseta Century ,dar mai ales Nash-ul...
Ca si concluzie:superlansete care isi merita pe deplin banii ceruti pe ele de catre producatori.
Pentru amatorii de longcasting le recomand,mai ramane de vazut cum se comporta in dril...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
inaintas textil 0,28-Dyneema-7 metri lungime,il aveam pus pe mulineta care am luat-o cu mine si nu imi mai aduc aminte ce marca e.
@oanavictor
Nea Victor,probabil ca ai dreptate,trebuie umblat un pic pe la toate,mai ales la greutate...cred ca trebuie cel putin 150 grame ca sa incarci bine batul SP.
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania
@CORNEL
Se incarca foarte bine si cu 130 g ,problema este ca nu trebuie sa-ti fie teama sa te bagi in ea cu toata forta in momentul in care lansezi ,cu cat mai brusc ,cu atat mai bine .
Este o lanseta care i-i place sa fie bruscata si chinuita
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
oanavictor scrie:Este o lanseta care i-i place sa fie bruscata si chinuita
Nea Victore dar nu stii vreuna de calitate care sa se lase din prima , sa stea cuminte si sa coste cit mai putin ?? Violenta nu mi-a placut niciodata la "lansete"