Moderatori: Cristi Matei, georgeoprea
Nu confunda pescuitul la liber cu cel de competitie cand se pune presiune pe toata suprafata lacului, pe Solacolu in noiembrie impreuna cu coechipierul meu am luat intr-o singura noapte peste 150 kg la doar 4 lansete, dar pescuiam singuri pe balta.eden scrie:am obtinut locul 9 cu 17 pesti si aproape 70 de kg de crap... cine se mandreste cu locul 9 sau cu 70 de kg cand pe alte balti se prind 170 sau 270 de kg de peste intr-o sedinta de 24 de h ?
tocmai ! daca in regimul in care pestele a scos capul din apa, a vazut marea de lansete si fire si a zis ,, e JIHAD sa moara mama, eu nu ma bag'' tot au venit 17 bucati, intr-o zi obisnuita ar trebui sa fie mai bine, nu ?SERBAN_77 scrie:Nu confunda pescuitul la liber cu cel de competitie cand se pune presiune pe toata suprafata lacului, pe Solacolu in noiembrie impreuna cu coechipierul meu am luat intr-o singura noapte peste 150 kg la doar 4 lansete, dar pescuiam singuri pe balta.eden scrie:am obtinut locul 9 cu 17 pesti si aproape 70 de kg de crap... cine se mandreste cu locul 9 sau cu 70 de kg cand pe alte balti se prind 170 sau 270 de kg de peste intr-o sedinta de 24 de h ?