SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

Organizatorul va pune la dispozitie corturi si paturi echipelor aflate in aceasta situatie ingrata.
De altfel, pe viitor rulotele vor fi interzise definitiv la concursurile organizate de mine la MV2.

PS Cu scuzele de rigoare celor care nu au furat niciodata peste cu ajutorul rulotei ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

vali s.

Mesaj de vali s. »

Vladut Mateianu scrie:Organizatorul va pune la dispozitie corturi si paturi echipelor aflate in aceasta situatie ingrata.
De altfel, pe viitor rulotele vor fi interzise definitiv la concursurile organizate de mine la MV2.

PS Cu scuzele de rigoare celor care nu au furat niciodata peste cu ajutorul rulotei ! :wink:

Asta este motivul interzicerii rulotelor? Furtul de peste?! Daca si la un concurs exista dubii de acest fel tara asta nu mai are nicio scapare

Pe luni!
Mr. Fish

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Eu sunt dispus sa-mi fie perchezitionata rulota cap coada. stau cu ea acolo si 5h daca e cazul. :(
stefan avram

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Si nu se poate fura "cu rulota" decat pe standurile 1-6???!!!Ciudat....Cine vine chitit pe furat fura oricum....Daca asa se pune problema chiar ca nu mai avem nici un viitor ca natie asa cum spunea userul de mai sus....Tare mai sunt eu curios Vladut cum o sa reusesti tu sa-mi faci rost de aragaz,frigider ,2 buc corturi si 3 paturi in conditiile in care nu sunt lasat sa campez cu rulota!!Si poate nu suntem singura echipa care vine cu rulota si s-ar putea sa aibe nesansa sa traga unul din standurile 2-6....La concursul care sa incheiat acum 2 saptamani nivelul valoric al echipelor a fost mai mare sau ce sa intamplat de au fost permise rulotele fara a exista teama ca se fura peste??Noi cei care participam la acest concurs un pic mai ieftin suntem "particulari" fara onoare si exista un ridicat factor de risc ca pestele in loc sa fie cantarit sa fie furat???Deja incep sa am un gust amar si sa regret ca mi-am stricat o saptamana din concediu ca sa particip la un concurs la care sunt suspectat de cand ajung pe balta si pana plec ca pot fura peste cu tot felul de mijloace :( :(
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Andrei scrie:.........La concursul care sa incheiat acum 2 saptamani nivelul valoric al echipelor a fost mai mare sau ce sa intamplat de au fost permise rulotele fara a exista teama ca se fura peste??Noi cei care participam la acest concurs un pic mai ieftin suntem "particulari" fara onoare si exista un ridicat factor de risc ca pestele in loc sa fie cantarit sa fie furat???.........(
La concursul trecut toate rulotele au stat peste drumul pietruit, pe partea cu dealul ! In bucata din fata n-a fost nici o rulota !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

gor965 scrie:
Dan Andrei scrie:.........La concursul care sa incheiat acum 2 saptamani nivelul valoric al echipelor a fost mai mare sau ce sa intamplat de au fost permise rulotele fara a exista teama ca se fura peste??Noi cei care participam la acest concurs un pic mai ieftin suntem "particulari" fara onoare si exista un ridicat factor de risc ca pestele in loc sa fie cantarit sa fie furat???.........(
La concursul trecut toate rulotele au stat peste drumul pietruit, pe partea cu dealul ! In bucata din fata n-a fost nici o rulota !
George nu au fost rulote in dreptul standurilor 2-6 pt faptul ca pur si simplu cei ca re au picat pe acele locuri nu aveau in dotare asa ceva nu ca ar fi fost interzise si au stat aiurea in parcare!!!!!!
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Andrei scrie: George nu au fost rulote in dreptul standurilor 2-6 pt faptul ca pur si simplu cei ca re au picat pe acele locuri nu aveau in dotare asa ceva nu ca ar fi fost interzise si au stat aiurea in parcare!!!!!!
Stiu asta , dar am specificat acest lucru ptr. ca ai pus problema de genul...ceilalti au avut voie si noi nu avem !....si adevarul e ca nici ceilalti nu au avut voie cu rulota pe drum sau pe partea cu malul apei !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Vladut in ce conditii ma pot retrage de la acest concurs echipa Dan Andrei-Dan Grigore si sa-mi primesc banii inapoi?Imi este teama ca pana luni se va lua decizia ca nu mai avem voie nici cu cortul si masina pe balta ca doar toata lume stie cum se fura cu masina si cu sacul de dormit sau poate chiar cu husa de la lansete....Daca vroiam peste, din banii pe care i-am cheltuit pt taxa de concurs si nada necesara imi puteam cumpara lejer 160-180 kg de crap dar de ce sa-l cumpar cand pot sa-l fur????? De cand ai postat concursul trebuia sa specifici ca nu este voie cu rulota si atunci nu mai existau aceste discutii..... PS. la ce vreme se anunta nu-i dorec nimanui sa stea la cort.....

Philippe Geluck.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

.........Tare mai sunt eu curios Vladut cum o sa reusesti tu sa-mi faci rost de aragaz,frigider ,2 buc corturi si 3 paturi in conditiile in care nu sunt lasat sa campez cu rulota!!

Andrei,nu te supara dar ce faci cu 3 paturi?nu vrei sa pescuiesti? :lol:
Fire intinse :wink: !!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan andrei

daca concursurile de pescuit au ajuns sa depinda de chiuveta, aragazuri si paturi, atunci nu mai am ce sa comentez. asta ti-o zic ca pescar.

ca organizator, te asigur ca patronul baltii, dl. victor petcu, a luat aceasta decizie ca urmare a unor experiente trecute dezamagitoare.... ai vazut pe cineva sa se supere ca nu are voie cu cutite in avion ? si vorba aia, pot fi oameni corecti care iau cutitul sa curete mere..... incearca te rog sa fi impartial cand iti dai cu parerea si sa nu consideri ca aceasta decizie a fost luata abuziv !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”