Discutii Costica Buhac, Victor Petcu, V.M, A.V

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Discutii Costica Buhac, Victor Petcu, V.M, A.V

Mesaj de Victoras Petcu »

buhac constantin scrie:Domnul Petcu Victoras aveti dreptate cu adresa de IP .Recunosc ca nu eu am scrie toate mesajele dar tehnologia asta ma depaseste .Numai administratorul poate sti si sa ne spuna si noua cum poate CYTY sa posteze cu 6 clone .
Referitor la Euroconcurs intradevar am incurcat putin treburile neobservand ca este vorba despre Euro .Anul trecut a fost 5.000 Ron .
Dar la ora actuala din cauza amenajarilor la Tancabesti apa este scazuta cu 40 centrimetri . Oricum cu mine erau decat 6 loturi si Vladeanu a scris clar ca daca nu se inscriu 7 nu se tine .
Si dumneavoastra incurcati lumea noi am vrut sa organizam la Moara un concurs . CYTY a venit la dumneavoastra cu bani pentru inchirierea balti si am fost refuzati motivand ca decat Vladeanu si Vladut organizeaza pe Moara . Domnul Petcu sunteti patron si va respect hotararea de a va selecta clientii !

Referitor la taxa de 4.500 Euro este prea mare pentru mine . Eu puneam singur 5.000 Ron pentru baieti !
Cand se va regla apa in Tancabesti sunt sigur ca se vor mai gasi 2 loturi si Euroconcurdul se va desfasura in 2011 .

"Si dumneavoastra incurcati lumea noi am vrut sa organizam la Moara un concurs . CYTY a venit la dumneavoastra cu bani pentru inchirierea balti si am fost refuzati motivand ca decat Vladeanu si Vladut organizeaza pe Moara":

Dle Buhac,problema a fost ca "CYTY a venit cu banii pentru inchirierea balti" pentru un concurs,dar acel concurs trebuia sa se tina "NEAPARAT" (dupa cum sustinea Dan City) inaintea concursului "CUPA PRIMAVERII MOARA VLASIEI 2" care este primul concurs al anului de citiva ani "incoace" si care a devenit o traditie pe MV2!!!!!!

"ca decat Vladeanu si Vladut organizeaza pe Moara":

Daca ar fi asa,de ce "Baricada" prin Dan City mi-a propus ca in luna noiembrie sa organizeze "CUPA CAMIONILOR 2011" la fel cum a facut si in anul 2010,iar eu am fost de acord?
Victoras Petcu

Pasa

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de Pasa »

@victor Petcu
Vezi ca nu pot sa Ma loghez a incercat si gor la moara
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Pasa scrie:@victor Petcu
Vezi ca nu pot sa Ma loghez a incercat si gor la moara
Vezi ca nu este activat contul ! Trebuie sa intri la tine in contul de e-mail si sa apesi pe link-ul de confirmare trimis de catre admin-ul forumului MV2 !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnule Petcu va multumim pentru favoarea facuta cu luna " NOIEMBRIE " !
Trebuie sa scrie neaparat in regulament ca din cauza caniculei pescarii au voie sa intre in apa pentru pastrarea pestilor in siguranta cat doresc dar sa nu depaseasca " genunchiul broastei " daca gheata nu va fi groasa !

Concursul va fi la COPCA ?

In DECEMBRIE se mai organizzeaza ceva ?

CYTY a gasit intelegere la minunatul Tancabesti si va organiza doua concursuri in luna august si septembrie unde vor fi cateva pontoane cu " casuta " sa pescuim la umbruta !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica, te rog sa termini cu mistourile astea de proasta factura, sau daca ti neaparat incearca sa nu mai strici topicurile.... :oops: (ai MP, foloseste-l !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

buhac constantin scrie:Domnule Petcu va multumim pentru favoarea facuta cu luna " NOIEMBRIE " !
Trebuie sa scrie neaparat in regulament ca din cauza caniculei pescarii au voie sa intre in apa pentru pastrarea pestilor in siguranta cat doresc dar sa nu depaseasca " genunchiul broastei " daca gheata nu va fi groasa !

Concursul va fi la COPCA ?

In DECEMBRIE se mai organizzeaza ceva ?

CYTY a gasit intelegere la minunatul Tancabesti si va organiza doua concursuri in luna august si septembrie unde vor fi cateva pontoane cu " casuta " sa pescuim la umbruta !
Eu am vorbit la modul cel mai cinstit si corect,dar tu .... vorbesti cu mine pentru a nu stiu cita oara la misto!!!!!!! ..... o sa vezi tu cit de mistocar esti!!!!! Pe MV2 sa nu mai calci in viata ta!!!!!! O sa ne intilnim la concursul lui Dan Marinita pe Rosia 3 si o sa stam de vorba!!!!! :oops:
nea Victore scrie cu .... cand te supara cineva. :wink: sanatate maxima Cristi Matei
Victoras Petcu

buhac constantin

Domnul Petcu
Ati vorbit cinstit si corect cand ati scris ca " vorbeste gura fara el " ?
Ce treaba aveti dumneavoastra cu Euroconcursul ?
Dumneavoastra ati vazut de prima data ca este vorba despre EURO ? Eu nu !
Stiti ca apa este scazuta in Tancabesti ? Va intereseaza ?
Au fost alte lLoturi care doreau sa achite avansul si nu au avut loc de mine ? etc.
Eu nu vorbesc la misto dar la misto mi se pare oferta dumneavoastra cu luna NOIEMBRIE !
Nu sunt FAN MV2 si nici nu cred ca vam deranjat mai mult de maxim 5 ori ,dar o sa vin mai des la balta de langa dumneavoastra imediat dupa ce se incalzeste afara sa pot servi un sprit in conditii optime !
Nu trebuie sa vad cat de mistocar sunt ca nu ma consider .
La Rosia o sa ne intalnim ne uram FIR INTINS si ne vedem de treaba ca eu vreau sa castig primul concurs la care particip anul acesta plus ca am o braila cu Ulmeanu si Burak .
Tinand cont ca sunt in postul Pastelui nu vreau sa mai continui cu discutii contradictorii cu iz de amenintare cu dumneavoastra decat pe MV2 !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

"Eu nu vorbesc la misto dar la misto mi se pare oferta dumneavoastra cu luna NOIEMBRIE "!

Nu ar trebuii sa-ti mai raspund,dar o sa fac acest lucru,pentru ca ma acuzi de ceva de care tu nu ai habar!!!!!!!
Dan City m-a intrebat: "Cupa Campionilor putem sa o organizam la fel ca anul trecut ?"
Vrem ca aceasta cupa sa devina o traditie pe MV2 si sa fie organizata in fiecare an!!!!!

Nu sunt adeptul concursurilor si ca atare pe MV2 pina anul trecut se organizau in fiecare an cite 4 concursuri de anvergura!!!!!! 2 concursuri = martie,aprilie si 2 concursuri = octombrie,noiembrie!!!!! Anul trecut a mai fost organizata in luna iulie "FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010" ,unde a fost realizat un nou record national si european = 1218 kg/72 ore de "CLUBUL CARPING" ( record care i-au facut pe unii ca tine sa-si "bage unchia in git)!!!!! Anul acesta,Clubul Carping a dorit ca sa organizeze "CUPA CARPING" in luna iulie pentru ca se doreste ca la acest concurs sa se depaseasca acel 1218 kg,care a fost realizat anul trecut de catre ei in luna iulie si am fost de acord !!!!!! Tot anul trecut a fost organizata si "Cupa Campionilor" de catre "Dan City & Co in luna Noiembrie (ultimul concurs al anului) si pentru ca s-a dorit "ca aceasta cupa sa devina o traditie pe MV2 si sa fie organizata in fiecare an"(din spusele lui Dan City) am fost de acord ca sa se organizeze,dar tot in luna Noiembrie !!!!!! Tot odata am vrut sa le fac placerea lui Jubi si Pasa care m-au intrebat......"dar putem sa organizam Cupa Campionilor ca anul trecut nu ? " Eu le-am raspuns ca da!!!!!Asta a fost tot ce s-a intimplat!!!!!! Cu ce am luat eu pe cineva la misto?

Poate acum dupa ce ti-am explicat ca unui handicapat mental ai inteles!!!!!!!
Anul trecut cind aveai de gind sa faci o postare la misto in care eram si eu implicat, ma sunai si imi spune-ai la tel:
Dl Petcu,vedeti ca am sa scriu ceva, care se refera si la dvs,dar sa nu va suparati ca nu este decit o gluma!!!!! V-am sunat ca sa stiti!!!!! Eu aprobam si tot odata raspunde-am si eu la "misto"!!!!!
Acum observ ca o cauti cu mine!!!!!
Nu cred ca este frumos sa te amenint ca pe un copil,dar daca nu termini cu mistoul asta de 2 lei , cind o sa ne intilnim eu o sa fiu cu o "javra de lup" pe care nu pot sa-l tin in lesa cind vede cite unul ca tine!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

buhac constantin

Domnul Petcu am mai zis eu ceva dar daca dv va amestecati in alte concursuri si balti care nu va privesc nu sunt eu de vina ca va este dor de mine si imi postati numele pe aici scotanduma tap ispasitor .
Gata facem pace dar preventiv eu o sa vin la Rosia cu o pisica ! Cu cine esti in echipa ?
Apropo ce numar de telefon aveti ca am pierdut telefonul .
Poate la telefon ne intelegem mai bine .

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

buhac constantin scrie:Domnul Petcu am mai zis eu ceva dar daca dv va amestecati in alte concursuri si balti care nu va privesc nu sunt eu de vina ca va este dor de mine si imi postati numele pe aici scotanduma tap ispasitor .
Gata facem pace dar preventiv eu o sa vin la Rosia cu o pisica ! Cu cine esti in echipa ?
Apropo ce numar de telefon aveti ca am pierdut telefonul .
Poate la telefon ne intelegem mai bine .

Poi daca dvs ati fi venit cu al saselea lot,eu as fi venit cu al saptelea lot si se tinea concursul!!!!! Asa ca......................!!!!!
De ieri,cind m-am retras si de la CN unde trebuia sa particip alaturi de un club,fata de care imi cer scuze,nu mai sunt cu nici o echipa sau lot!!!!!!!
Tel meu il stii sau ai fi putut sa-l afli de pe site-ul "www.moaravlasiei2.ro,sau de la Dan City,dar bandit cum esti vrei sa arati la "unii" ca am facut pace,asa ca iti fac "hatirul" 0728 908 400!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”