Subiectul mesajului: Re: SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011Vladut Mateianu scrie:@dan andrei
daca concursurile de pescuit au ajuns sa depinda de chiuveta, aragazuri si paturi, atunci nu mai am ce sa comentez. asta ti-o zic ca pescar.
ca organizator, te asigur ca patronul baltii, dl. victor petcu, a luat aceasta decizie ca urmare a unor experiente trecute dezamagitoare.... ai vazut pe cineva sa se supere ca nu are voie cu cutite in avion ? si vorba aia, pot fi oameni corecti care iau cutitul sa curete mere..... incearca te rog sa fi impartial cand iti dai cu parerea si sa nu consideri ca aceasta decizie a fost luata abuziv !
Vladut Mateianu scrie:
1-6 se accepta cu rulotele pe stand.(adica pe drum).
dar, la ce temperaturi se anunta nu vad rostul rulotelor....

Pai ce suntem la capatul,podului hai ca-i voie hai ca nu-i voie???Doar nu suntem copii!!!Sunt bani mei este timpul meu liber deci eu hotatrasc unde si cum ma odihnesc une mananc si unde ma spal...... Eu in momentul in care ti-am platit 1200lei nu te-am suspectat de faptul ca este posibil sa fugi cu bani stransi,deci sunt un naiv atata timp cat la randul meu sunt in viziunea ta si a conduceri baltii un posibil infractor .Tu ca organizator trebuie sa fi garantul si sa raspunzi in fata lui nea Victoras daca intradevar se intampla ceva de genul asta,sau sa postezi de la bun inceput aceasta restrictie.... Vis avis de temperaturi ar trebui sa-ti revizuiesti cele spuse in postul citat de mine. Nu am pretenti de mare pescar si de aceea probabil ca imi doresc mai mult confort pt mine.