SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Andrei
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011

Mesaj de Dan Andrei »

Vladut Mateianu scrie:@dan andrei

daca concursurile de pescuit au ajuns sa depinda de chiuveta, aragazuri si paturi, atunci nu mai am ce sa comentez. asta ti-o zic ca pescar.

ca organizator, te asigur ca patronul baltii, dl. victor petcu, a luat aceasta decizie ca urmare a unor experiente trecute dezamagitoare.... ai vazut pe cineva sa se supere ca nu are voie cu cutite in avion ? si vorba aia, pot fi oameni corecti care iau cutitul sa curete mere..... incearca te rog sa fi impartial cand iti dai cu parerea si sa nu consideri ca aceasta decizie a fost luata abuziv !
Subiectul mesajului: Re: SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MV 2 11-14 APRILIE 2011
Vladut Mateianu scrie:
1-6 se accepta cu rulotele pe stand.(adica pe drum).
dar, la ce temperaturi se anunta nu vad rostul rulotelor.... :roll:

Pai ce suntem la capatul,podului hai ca-i voie hai ca nu-i voie???Doar nu suntem copii!!!Sunt bani mei este timpul meu liber deci eu hotatrasc unde si cum ma odihnesc une mananc si unde ma spal...... Eu in momentul in care ti-am platit 1200lei nu te-am suspectat de faptul ca este posibil sa fugi cu bani stransi,deci sunt un naiv atata timp cat la randul meu sunt in viziunea ta si a conduceri baltii un posibil infractor .Tu ca organizator trebuie sa fi garantul si sa raspunzi in fata lui nea Victoras daca intradevar se intampla ceva de genul asta,sau sa postezi de la bun inceput aceasta restrictie.... Vis avis de temperaturi ar trebui sa-ti revizuiesti cele spuse in postul citat de mine. Nu am pretenti de mare pescar si de aceea probabil ca imi doresc mai mult confort pt mine.

Philippe Geluck.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Din punctul asta de vedere ai dreptate, initial acceptase ca cei de pe standurile 2-6 sa poata parca rulota langa ei. Apoi, ca urmare a unor fapte rusinoase savarsite de catre 2 colegi pescari, a luat hotararea actuala. Din pacate, din cauza a cativa nesimtiti sufera si pescarii corecti....
Oricum, vom incerca luni dimineata sa gasim o solutie. Multumesc ptr intelegere.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aul trecut, AV a garantat la raduta ca nu se vor fura pesti la CIR si s-a facut de cacat cand au fost prinsi pescarii !

asa ca nu exista garantii verbale ci doar masuri de siguranta in pescuitul nostru.

deci, intelege-l si pe victor petcu cand ia asemenea decizii. :wink:

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Fişiere ataşate
crapi furati.JPG
(2.48 MiB) Încă nu a fost nedescărcat
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

Mai mult ca sigur ca i-au furat "cu rulota" :wink: Hai sa fim seriosi........daca vrea omul sa fure fura si "cu cortul" sau cu mai stiu eu ce..........
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

stan

Mesaj de stan »

temperaturile nu sunt asa promitatoare!

Luni, 11 apr

14°C | 5°C

Partial insorit cu posibile averse

Marţi, 12 apr

14°C | 7°C

Averse

Miercuri, 13 apr

17°C | 7°C

Averse

Joi, 14 apr

11°C | 6°C

Ploaie

Andrei Costache

Mesaj de Andrei Costache »

asta e...baterii la senzori sa avem :lol: :lol: fire intinse participantilor, ne vedem maine pe balta :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”