normal, va fi apa mai caldaIonut Zamfir scrie:e prea rece apa ... la CN v-a fi altfel

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
normal, va fi apa mai caldaIonut Zamfir scrie:e prea rece apa ... la CN v-a fi altfel
Dragos Sinca scrie:Pai nu asa s-a votat de la bun inceput? Sa fie baltile cu peste putin si sa conteze bulanul?![]()
Poate era mai bine sa fie finala pe Fantanele. O echipa care ar avea bulanul sa prinda peste pe Fantanele sigur lua aurul in Italia.
nea cornele, pe langa faptul ca o sa fie mai calda s-ar putea sa fie si putin mai udacornelserbu scrie:normal, va fi apa mai caldaIonut Zamfir scrie:e prea rece apa ... la CN v-a fi altfel![]()
![]()
Eu nu am folosit cuvantul "DOAR"! Numai ca pe astfel de balti bulanul poate avea o importanta mai mare decat pe altele.Vladut Mateianu scrie:Dragos Sinca scrie:Pai nu asa s-a votat de la bun inceput? Sa fie baltile cu peste putin si sa conteze bulanul?![]()
Poate era mai bine sa fie finala pe Fantanele. O echipa care ar avea bulanul sa prinda peste pe Fantanele sigur lua aurul in Italia.
De unde ai dedus ca daca prinzi peste pe o balta cu peste putin inseamna DOAR CA AI BULAN ?Eu cred ca un pescar bun prinde peste oriunde.... si ma bazez pe o experienta destul de vasta (zic eu) cand afirm asta.....
Ionut Zamfir scrie:la fantanele ai sanse egale pe majoritatea locurilor. nu se v-a pune problema de BULAN.