Ai visat frumos, nu?Vladut Mateianu scrie:Genocid ! Dezastru....azi noapte s-au luat cel putin 35 de bucati !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ai visat frumos, nu?Vladut Mateianu scrie:Genocid ! Dezastru....azi noapte s-au luat cel putin 35 de bucati !
Costica la Fantanele se tine cn cu crap romanesc la anu s-ar putea sa seb tina cu cel ungurescbuhac constantin scrie:Dl Tite cum putem organiza Campionatul de Crap al Romaniei cu Crapi Unguresti ?
ce se intampla??zoitadaniel scrie:planet carp e pe primul loc. la fel ca toate loturile.
s-ar parea ca se intrerupe concursul.
s-au bagat plase ieri si asta noapte pentru ca maine sunt floriile.
Sau de ce nu ,Vladut,schimbarea pistei de concurs pt prima etapa de CN...ca sa fie probleme atunci,ca acestea de acum!Vladut Mateianu scrie:Eu zic ca o decalare a primei etape cu 2 saptamani ar fi benefica......precum si o populare cat mai urgenta a bazinului......
Macar a avut bunul simt sa le puna inainte de concurs,nu la fel ca altii sa le gasesti acolo si in timpul concursului ,sa nu mai spunem ca era prima etapa la CN si pe un lac vestit si pe secorul "B" si in 2010 iar la intrebarea noastra dupa 24 de ore cind am inminat-o dl organizator si echipei de albitri raspunsul a fost :"CE AIA E PLASA" era o bucata de navod de vreo 3 metri si lata de 2nutzu scrie:dar ce ziceti ca astazi sau bagat de catre oamenii patronului plasele sa prinda peste pentru florii.asa ceva se poate cand se organizeaza un concurs?asta este o nesimtire imensa.nu inteleg cum astefel de lacuri sunt alese pentru CN de crap
pai vad ca d-ta faci exact contrariul la ce spune plesu in citatul cu care te falesti...chiar nu vezi diferenta intre niste plase puse intentionat de administratia baltii si plasa pe care ai scos-o in 2010 care probabil era uitata de braconieri ?!?Traian scrie:Macar a avut bunul simt sa le puna inainte de concurs,nu la fel ca altii sa le gasesti acolo si in timpul concursului ,sa nu mai spunem ca era prima etapa la CN si pe un lac vestit si pe secorul "B" si in 2010 iar la intrebarea noastra dupa 24 de ore cind am inminat-o dl organizator si echipei de albitri raspunsul a fost :"CE AIA E PLASA" era o bucata de navod de vreo 3 metri si lata de 2nutzu scrie:dar ce ziceti ca astazi sau bagat de catre oamenii patronului plasele sa prinda peste pentru florii.asa ceva se poate cand se organizeaza un concurs?asta este o nesimtire imensa.nu inteleg cum astefel de lacuri sunt alese pentru CN de crapsaracuta cit am putut si noi scoate cu un cirlig nr. 6