CN 2011- schimbari locatii etape !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Exclus pe balta din spate ! Niciodata nu se va putea face o sectorizare corecta, nici macar cu 5 loturi inscrise..... De ce nu se tine etapa I la Bunget ? Este o balta care ofera conditii egale tuturor participantilor, la Tancabesti (balta din spate) va fi o loterie ! Si asta v-o zic eu, care am organizat zeci de concursuri pe aceasta balta....

@cornel

Deci s-a votat "la pachet" ? :roll: Bungetul oferea 150 de milioane sponsorizare, ofera si Magura aceiasi bani ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Exclus pe balta din spate ! Niciodata nu se va putea face o sectorizare corecta, nici macar cu 5 loturi inscrise..... De ce nu se tine etapa I la Bunget ? Este o balta care ofera conditii egale tuturor participantilor, la Tancabesti (balta din spate) va fi o loterie ! Si asta v-o zic eu, care am organizat zeci de concursuri pe aceasta balta....

@cornel

Deci s-a votat "la pachet" ? :roll: Bungetul oferea 150 de milioane sponsorizare, ofera si Magura aceiasi bani ?
pai tu nu ai votat ?...da, s-a votat la pachet cum spui tu, sau pe variante cum mi s-a spus mie

cu banii de care vorbesti nu am nici cea mai mica idee

ai dreptate cu tancabesti-ul
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Finala pe Darvari

Vladut Mateianu
CS SENZOR

AHA ! Nu , nu am fost la Craiova, a fost George Slave si a votat...unde a fost de votat.

Mie personal mi se pare gresit. Si anume :

1. Mansa 1 pe doua balti diametral opuse, Tancabesti(7 loturi-crap mult) si Darvari( 12 loturi-crap putin si mofturos). Dispunerea pe balti se face prin tragere la sorti..... Nu se respecta regulamentul competitiei si anume ca toata lumea sa pescuiasca in conditii asemanatoare !
2.Tancabesti are foarte mult crap, nu este potrivita ptr calificari la un CM desfasurat pe o balta cu foarte putini crapi..... S-a mai incercat odata introducerea acestei balti si nu a fost votata !
3. Tancabesti-spate nu poate gazdui NICIODATA 3 sectoare de cate 5 echipe ( pozitionate la rand) cu locuri egale. Acum vor sa bage 7 loturi !
4.Finala nu se mai tine pe Bunget ptr ca Natural au intarziat cu banii. Cel putin asta este varianta oficiala.... Trebuia supus la vot daca sa se schimbe sau nu balta ! Poate majoritatea colegilor din APCR ar fi fost de acord cu desfasurarea finalei pe aceasta balta, chiar si fara sponsorizare !
5.Magura a fost propusa si votata la pachet, fara sa se astepte si alte variante. Atentie, trebuia vot doar ptr finala, intre Magura si Bunget. Sau poate exista si alta balta care ar fi meritat onoarea....
6.Cati bani ofera Magura ptr finala si ce destinatie au ei ?
7. Cum este posibil ca un lot sa fie acceptat la CN cu toate ca a platit taxa dupa data limita ?

Astept raspunsuri PUBLICE la aceste probleme de la actualul presedinte APCR, Costel Stanila.
Multumesc.
CS SENZOR

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Dupa experienta "Fantanele" cred ca baltile ar trebui alese mai atent si cu mai multa seriozitate.
Genul de unul propune balta "x" si dupa aia se voteaza balta "x" numai ca nu imi place "y" sau din alte interese ar trebui sa dispara.Altfel ..... surprizele gen Fantanele se vor repeta.
Si inca ceva.Cei care anunta sponsorizari numai ca sa obtina o mansa sau o finala de CN sa o faca(sponsorizarea) in termen de cel mult 1 saptamana, altfel se profita, organizeaza concursuri unde majoritatea echipelor merg sa se antreneze, incaseaza profituri si dupa aceea isi iau sponsorizarile inapoi.
Poate Vladeanu isi asuma aceasta bila neagra pt. ca nu poti sa iei teapa de doua ori din acelasi loc.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Parerea mea este ca finala ar fi bine sa ramana pe lacul Bunget.Este un lac care are peste de toate dimesiunile si dupa cum s-a vazut destul de greu de prins; si mai are un avantaj: 6 loturi intra perfect, fara compromisuri .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ne invartim in jurul cozii...vad ca oficialilor le este frica sa posteze ce s-a votat, sau stau sa dospesca hotararea si sa ia pulsul pietei...ar fi bine sa-si aduca aminte ca timpul pana la prima etapa este foarte scurt si participantii sunt nerabdatori sa stie pentru ce se pregatesc...apcr, eu personal v-am dat o bila alba (poate pentru voi nu conteaza, depinde cat respect aveti pentru concurenti), de ce vreti s-o inchideti la culoare ? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Costel Stanila sa raspunda public.
El a coordonat aceasta "sedinta" in care s-a votat fara sa existe o alta alternativa ! :oops:
Telefonic, mi-a confirmat ca inca nu exista banii de sponsorizare de la Magura, sunt doar discutii....si nu isi asuma raspunderea daca acesti bani nu vor intra in conturile APCR ! :!:
De asemenea, sustine ca finala nu va mai fi pe Bunget ptr ca nu mai doreste el, considerandu-i pe patronii baltii niste oameni neseriosi !

Ceea ce ma deranjeaza este ca in cadrul APCR nu mai iau deciziile presedintii de club, ci conducerea.
Corect ar fi fost ca dupa expirarea termenului pana la care Bungetul trebuia sa plateasca sponsorizarea sa se propuna asa : termen 48 de ore ptr propuneri privind alegerea unei noi piste de finala.
Si atunci ar fi existat optiuni mai multe, una dintre ele fiind chiar Bungetul, chiar si in conditiile in care nu poate plati sponsorizarea ptr APCR. O alta varianta ar fi fost Chiroiu, balta careia conducerea APCR i-a PROMIS anul trecut ca anul acesta va gazdui finala..... Sau alta balta cunoscuta : Hobaia ( a pus anii de zile balta gratuit la dispozitia pescarilor la CN), Tancabesti Sosea (sponsor de cativa ani la echipa nationala) etc....
Apoi, reprezentantii cluburilor inscrise la CN (toate cluburile) votau unde doresc sa fie finala !

Asta inteleg eu prin democratie si vot, Costel Stanila, nu hai votati ca oricum alta varianta nu este..... :oops: :oops: :oops:

Cu aceasta ocazie anunt si retragerea lotului de la CN in cazul in care nu se tine cont de parerile participantilor, precum si retragerea clubului Senior din Apcr. :(
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

vladut,

ce faci, te duci la federatie ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

nu stiu. da nu pot fi partas la asemenea manevre.....

gandeste-te ca etapa a doua nu s-a mai tinut pe 3 lacuri special ptr ca se puteau face manevre. acum, se poate face etpa I pe 2 lacuri, nu se mai fac "manevre"...... scop atins : hop si Tancabesti Spate in CN !

finala nu mai este pe Bunget(balta asemanatoare cu cea din Italia din toate punctele de vedere)- ca nu doreste Stanila- ci pe o balta cu peste mult (exact opusul celei din Italia) - fara sa se discute nimic concret, doar discutii. iar scop atins : finala pe balta cu peste mult !
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”