DE CE ????Doru Ionica scrie:Adevaratii pescari care navigheaza pe acest forum au fost pe balta

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
DE CE ????Doru Ionica scrie:Adevaratii pescari care navigheaza pe acest forum au fost pe balta
vrei nu vrei, le cam iei apararea, fiindca e imposibil ca acesti administratori sa nu stie chesta asta si totusi au organizat concurs in apriliestefanmuraru scrie:Nu vreau sa iau apararea celor care administreaza balta fantanele...dar exista balti pe care pana in luna iunie nu se prinde crap poti sa faci tu ce vrei.
In ultimii 3 ani am fost pe o balta de acest fel si pana in luna iunie nu vedeam crapul dar incepand din iunie prindeam binisor crap intre 2-8kg. Vladut stie despre ce balta este vorba ca voia sa organizeze concurs acolo in luna mai
Doru a fost cu mine pe Moara Vlasiei la concurs, incheiat pe 14 aprilie.Doru Ionica scrie:Adevaratii pescari care navigheaza pe acest forum au fost pe balta .Tu de ce esti ofensat ...micule hitlerdoru_croc scrie:Cred ca au ramas majoritatea echipelor pana la sfarsitnyerjakromeo scrie:Da asa este, pana azi, la ora 15:30 nu s-a prins nici un crap.
Concurentilor li s-a returnat suma de 700 lei din taxa de concurs, cei care doresc pot sa ramana pana la capat, cei care nu, merg spre casa.
Nasoala treaba.![]()
Eu le-as fi cerut si despagubiri materiale si morale. Ce s-a intamplat acolo e mai rau ca ..de mama.
P.S. Propun inchiderea topicului de la "Balti" - Fantasnele - Dolj. Este o ofensa adusa pescarilor care navigheaza pe acest forum....Parerea mea![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ce-ai cu topicul ??
cornelserbu scrie:vrei nu vrei, le cam iei apararea, fiindca e imposibil ca acesti administratori sa nu stie chesta asta si totusi au organizat concurs in apriliestefanmuraru scrie:Nu vreau sa iau apararea celor care administreaza balta fantanele...dar exista balti pe care pana in luna iunie nu se prinde crap poti sa faci tu ce vrei.
In ultimii 3 ani am fost pe o balta de acest fel si pana in luna iunie nu vedeam crapul dar incepand din iunie prindeam binisor crap intre 2-8kg. Vladut stie despre ce balta este vorba ca voia sa organizeze concurs acolo in luna mai
Dan Badarcea scrie:am sa incerc sa scriu cateva impresii despre aceasta locatie,cu riscul de a supara anumite persoane.
este prima oara cand am pescuit pe aceasta balta si chiar daca nu am prins peste am ramas impresionat
de locatie. sut putine balti in tara care ar putea rivaliza cu Fantanele.(carcotasii sa se abtina)
acolo sunt o mana de oameni inimosi,care chiar vor sa faca treaba. chiar daca din cele 21 de echipe prezente
nu a punctat nici una asta nu inseamna ca balta nu are peste. parerea mea ca perioada aleasa pentru acest
concurs nu a fost foarte bine aleasa,tinand cont de specificul baltii, de vremea rece care s-a prelungit extrem de mult.. oricum,noi toti cei implicati in CN ar trebui sa-i multumim administratorului si organizatorului acestui concurs,pentru ca au avut curajul sa-si asume acest risc. cum bine zicea mai sus dl.Oana,ce patron de balta ar fi nebun sa-si faca anti reclama?
si credeti-ma ca nea Victor stie ce spune in aceasta privinta.
oricum eu am ramas impresionat de ospitalitatea olteneasca si cu aceasta ocazie multumesc administratiei,organizatorilor,
lui Adi bucatarul pentru minunata ciorba de fasuietc.
si ca sa nu ziceti ca nu am si bile negre pentru locatie, enumerez cateva:
1. accesul pe balta
2.densitatea pestelui(deoarece balta are aproximativ 350Ha)
3.regandirea managementului conditiilor de pescuit
sunt convins ca daca se v-a tine cont de unele pareri,Fantanele in cativa ani ar putea tine o finala de CM.
in rest sa auzim numai de bine.
LA MULTI ANI! tuturor celor care-si sarbatoresc ziua onomastica.
dane, din toata postarea ta inteleg ca tu nu te-ai dus la un concurs de pescuit la crap, ci la o iesire in sanul naturii si o ciorba de "fasui"Dan Badarcea scrie:am sa incerc sa scriu cateva impresii despre aceasta locatie,cu riscul de a supara anumite persoane.
este prima oara cand am pescuit pe aceasta balta si chiar daca nu am prins peste am ramas impresionat
de locatie. sut putine balti in tara care ar putea rivaliza cu Fantanele.(carcotasii sa se abtina)
acolo sunt o mana de oameni inimosi,care chiar vor sa faca treaba. chiar daca din cele 21 de echipe prezente
nu a punctat nici una asta nu inseamna ca balta nu are peste. parerea mea ca perioada aleasa pentru acest
concurs nu a fost foarte bine aleasa,tinand cont de specificul baltii, de vremea rece care s-a prelungit extrem de mult.. oricum,noi toti cei implicati in CN ar trebui sa-i multumim administratorului si organizatorului acestui concurs,pentru ca au avut curajul sa-si asume acest risc. cum bine zicea mai sus dl.Oana,ce patron de balta ar fi nebun sa-si faca anti reclama?
oricum eu am ramas impresionat de ospitalitatea olteneasca si cu aceasta ocazie multumesc administratiei,organizatorilor,
1. accesul pe balta
sunt convins ca daca se v-a tine cont de unele pareri,Fantanele in cativa ani ar putea tine o finala de CM.
LA MULTI ANI! tuturor celor care-si sarbatoresc ziua onomastica.
cornele,oricum tu te-ai nascut sa nu intelegi.cornelserbu scrie:dane, din toata postarea ta inteleg ca tu nu te-ai dus la un concurs de pescuit la crap, ci la o iesire in sanul naturii si o ciorba de "fasui"Dan Badarcea scrie:am sa incerc sa scriu cateva impresii despre aceasta locatie,cu riscul de a supara anumite persoane.
1. accesul pe balta
LA MULTI ANI! tuturor celor care-si sarbatoresc ziua onomastica.![]()
![]()
...cu toate astea, cred ca multi de acolo s-au dus pentru altceva...
te rog sa ma scuzi. nu am stiut ca tu ai pescuit acolo 48h si nu ai prins nimic.s0rynelu scrie:Ca balta e super ...e f.frumoasa...pe data de 18 iulie pana pe 20 iulie eu personal am facut o partida de 48 h am incercat sa prind la toate nadele posibile ,am plantat,am nadit,etc...nu am vazut culoare la peste,apa era super cred ca avea 20 grade..am si eu 1 intrebare merita 3 mil pe o partida???e super balta pt gratare ,betii,sa faci baie