CN 2011- schimbari locatii etape !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de oanavictor »

PROPUNERE PENTRU FINALA

LACUL BALOTESTI -FIENI -LAGUNA VERDE

53 HECTARE ...............13 HECTARE MAGURA [se poate sectoriza regulamentar ]
180-220 M LATIME .......60-90 METRI MAGURA [pestele poate circula]
PESTE IN CANTITATE ASEMANATOARE CU ITALIA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Buna idee, este asemanatoare cu pista din Italia, a fost si populat recent.....
Si etapa 1 poate sa o tina......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

cornelserbu scrie:ne invartim in jurul cozii...vad ca oficialilor le este frica sa posteze ce s-a votat, sau stau sa dospesca hotararea si sa ia pulsul pietei...ar fi bine sa-si aduca aminte ca timpul pana la prima etapa este foarte scurt si participantii sunt nerabdatori sa stie pentru ce se pregatesc...apcr, eu personal v-am dat o bila alba (poate pentru voi nu conteaza, depinde cat respect aveti pentru concurenti), de ce vreti s-o inchideti la culoare ? :D
rog oficialii APCR sa posteze mai repede hotararea,altfel riscati sa va inegreasca cornel bilele. :lol: :lol:
Ovidius Constanta

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pai dacă le au deja negre, ce plate sa le mai facă? :lol:

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Plate dar si plate :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

baieti, bila era una singura si am dat-o eu...divagati :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:AHA ! Nu , nu am fost la Craiova, a fost George Slave si a votat...unde a fost de votat.

Mie personal mi se pare gresit. Si anume :

1. Mansa 1 pe doua balti diametral opuse, Tancabesti(7 loturi-crap mult) si Darvari( 12 loturi-crap putin si mofturos). Dispunerea pe balti se face prin tragere la sorti..... Nu se respecta regulamentul competitiei si anume ca toata lumea sa pescuiasca in conditii asemanatoare !
2.Tancabesti are foarte mult crap, nu este potrivita ptr calificari la un CM desfasurat pe o balta cu foarte putini crapi..... S-a mai incercat odata introducerea acestei balti si nu a fost votata !
3. Tancabesti-spate nu poate gazdui NICIODATA 3 sectoare de cate 5 echipe ( pozitionate la rand) cu locuri egale. Acum vor sa bage 7 loturi !
4.Finala nu se mai tine pe Bunget ptr ca Natural au intarziat cu banii. Cel putin asta este varianta oficiala.... Trebuia supus la vot daca sa se schimbe sau nu balta ! Poate majoritatea colegilor din APCR ar fi fost de acord cu desfasurarea finalei pe aceasta balta, chiar si fara sponsorizare !
5.Magura a fost propusa si votata la pachet, fara sa se astepte si alte variante. Atentie, trebuia vot doar ptr finala, intre Magura si Bunget. Sau poate exista si alta balta care ar fi meritat onoarea....
6.Cati bani ofera Magura ptr finala si ce destinatie au ei ?
7. Cum este posibil ca un lot sa fie acceptat la CN cu toate ca a platit taxa dupa data limita ?

Astept raspunsuri PUBLICE la aceste probleme de la actualul presedinte APCR, Costel Stanila.
Multumesc.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

ce e cu zapaceala asta domnilor ???? nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla cu rasul asta de C.N .... dc nu mai este finala pe bunget ???? ptr ca nu acorda patronii sponsorizare ??? sponsorizare ptr ce ??? cat mai vreti fratilor sa mariti bugetul ala al apcr-ului ??? chiar nu ajung banii de la cluburi si asa f multi ??? daca vin 22 cluburi aveti deja 23200 euro ....ce faceti domnilor cu toti banii astia ??? mai trebuie acum si sponsorizari .... asa e romanu si de aia suntem vai de capul nostru ca tara ...vede ca se poate lua si ia cu 3 maini ...cu 24000 euro stai o luna la ibiza tot lotul campion .... !!!!! cand o sa faceti si voi un campionat cu taxa 1000 lei pe echipe individuale ... sa mearga la c.n cele mai bune 3 echipe din tara ... dar stai ca nu ies socotelile ca acest campionat pe loturi !!! aveti baltile gratis aveti si taxa de inscriere , sponsorizari ptr ce va mai trebuie ??? sa fie acolo de zile negre nu ??? pacat ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Raducanu Claudiu

Mesaj de Raducanu Claudiu »

Si auzi ce spune poetul, fara numarrrrrrrr:

''Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

AVPS - Acvila a platit avansul pentru a participa la desfasurarea Campionatului National pe baltile anuntate si anume Fantanele ,Darvari cu desfasurarea FINALEI la Bunget .
Nu cumva va grabiti sa schimbati baltile in urma unui concurs " PROST PROGRAMAT " de catre amatorii de castiguri din organizarea concursurilor ?
Cunoasteti vreo balta unde la sfarsitul acestei saptamani a mancat pestele ?
Nu aveti cunostinta ca termometrele la 5 dimineata aratau 0 grade ?
Eu am auzit ca de vineri pana astazi pe Tancabesti cel mai bun rezultat la avut Cipica cu 4 pesti .
Daca nu este asa si cineva a prins mai mult sa spuna .
Daca cineva ofera gratis o balta cu sanse cat decat egale gratis si nu mai da SPONSORIZARE nu mai este luata in calcul ?
Organizatorii de evenimente dupa atatia ani de strans TAXE de la pescari cate populari de balti au facut si cate balti are in proprietate A.P.C.R. ????? :wink: :wink:
Nu mai umblati cu MANGLEALA !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”