Moderator: gor965
rog oficialii APCR sa posteze mai repede hotararea,altfel riscati sa va inegreasca cornel bilele.cornelserbu scrie:ne invartim in jurul cozii...vad ca oficialilor le este frica sa posteze ce s-a votat, sau stau sa dospesca hotararea si sa ia pulsul pietei...ar fi bine sa-si aduca aminte ca timpul pana la prima etapa este foarte scurt si participantii sunt nerabdatori sa stie pentru ce se pregatesc...apcr, eu personal v-am dat o bila alba (poate pentru voi nu conteaza, depinde cat respect aveti pentru concurenti), de ce vreti s-o inchideti la culoare ?
Vladut Mateianu scrie:AHA ! Nu , nu am fost la Craiova, a fost George Slave si a votat...unde a fost de votat.
Mie personal mi se pare gresit. Si anume :
1. Mansa 1 pe doua balti diametral opuse, Tancabesti(7 loturi-crap mult) si Darvari( 12 loturi-crap putin si mofturos). Dispunerea pe balti se face prin tragere la sorti..... Nu se respecta regulamentul competitiei si anume ca toata lumea sa pescuiasca in conditii asemanatoare !
2.Tancabesti are foarte mult crap, nu este potrivita ptr calificari la un CM desfasurat pe o balta cu foarte putini crapi..... S-a mai incercat odata introducerea acestei balti si nu a fost votata !
3. Tancabesti-spate nu poate gazdui NICIODATA 3 sectoare de cate 5 echipe ( pozitionate la rand) cu locuri egale. Acum vor sa bage 7 loturi !
4.Finala nu se mai tine pe Bunget ptr ca Natural au intarziat cu banii. Cel putin asta este varianta oficiala.... Trebuia supus la vot daca sa se schimbe sau nu balta ! Poate majoritatea colegilor din APCR ar fi fost de acord cu desfasurarea finalei pe aceasta balta, chiar si fara sponsorizare !
5.Magura a fost propusa si votata la pachet, fara sa se astepte si alte variante. Atentie, trebuia vot doar ptr finala, intre Magura si Bunget. Sau poate exista si alta balta care ar fi meritat onoarea....
6.Cati bani ofera Magura ptr finala si ce destinatie au ei ?
7. Cum este posibil ca un lot sa fie acceptat la CN cu toate ca a platit taxa dupa data limita ?
Astept raspunsuri PUBLICE la aceste probleme de la actualul presedinte APCR, Costel Stanila.
Multumesc.