CN 2011- schimbari locatii etape !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Sorin Ionescu

Re: CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de Sorin Ionescu »

@ Buhac Constantin
Cum sa ziceti dumneavoastra asa ceva cand numai cu asta va ocupati???
Daca dumneavoastra doriti puteti merge la fantanele unde cred ca ati obtine un rezultat just.
Campion National 2011

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Mangleala, nemangleala bine a zis colegul mai devreme. V-ati batut deja joc si de CN-ul asta pana n-a inceput si asta ca sa mai aiba Don Fane ce sa "culeaga", iar unii ca noi sa stea acasa in continuare si sa scrie ca de tinut lanseta-n mana nu mai are rost. Balmajeli, manevre, bani si nici un comunicat.
Domnule Costel gresiti si poate ca o faceti si intentionat. S-a prins peste de curand si s-a prins exact cum trebuie sa se prinda si in Italia si tare nu-mi vine sa cred ca nu stiti chestia asta.
Acum cu toate schimbarile si scindarile astea poate va ganditi totusi sau va amintiti cu totii ca e iarasi in joc imaginea Campionatului National si mai putin a "jucatorilor" din teren sau de pe langa el.
Ultima oară modificat Dum Apr 17, 2011 20:49 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

!
Urban culture.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Noi vrem ca cele hotarate la Fantanele sa se respecte. Se duce dracului CN daca ne apucam sa schimbam pe forum ce hotaram in sedinte. Nu stiu de ce ne mai intalnim?

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Vladut Mateianu scrie:Costel Stanila sa raspunda public.
El a coordonat aceasta "sedinta" in care s-a votat fara sa existe o alta alternativa ! :oops:
Telefonic, mi-a confirmat ca inca nu exista banii de sponsorizare de la Magura, sunt doar discutii....si nu isi asuma raspunderea daca acesti bani nu vor intra in conturile APCR ! :!:
De asemenea, sustine ca finala nu va mai fi pe Bunget ptr ca nu mai doreste el, considerandu-i pe patronii baltii niste oameni neseriosi !

Ceea ce ma deranjeaza este ca in cadrul APCR nu mai iau deciziile presedintii de club, ci conducerea.
Corect ar fi fost ca dupa expirarea termenului pana la care Bungetul trebuia sa plateasca sponsorizarea sa se propuna asa : termen 48 de ore ptr propuneri privind alegerea unei noi piste de finala.
Si atunci ar fi existat optiuni mai multe, una dintre ele fiind chiar Bungetul, chiar si in conditiile in care nu poate plati sponsorizarea ptr APCR. O alta varianta ar fi fost Chiroiu, balta careia conducerea APCR i-a PROMIS anul trecut ca anul acesta va gazdui finala..... Sau alta balta cunoscuta : Hobaia ( a pus anii de zile balta gratuit la dispozitia pescarilor la CN), Tancabesti Sosea (sponsor de cativa ani la echipa nationala) etc....
Apoi, reprezentantii cluburilor inscrise la CN (toate cluburile) votau unde doresc sa fie finala !

Asta inteleg eu prin democratie si vot, Costel Stanila, nu hai votati ca oricum alta varianta nu este..... :oops: :oops: :oops:

Cu aceasta ocazie anunt si retragerea lotului de la CN in cazul in care nu se tine cont de parerile participantilor, precum si retragerea clubului Senior din Apcr. :(
Deciziile in cadrul APCR se iau democratic, asa cum s-au luat si la sedinta de la Fantanele.
Prin postarile facute insulti, in afara de mine, si pe toti presedintii si reprezentantii cluburilor care au participat si au votat ieri la sedinta... :oops: :oops: :oops:

PS. Din pacate, imi pare rau ca trebuie sa-ti zic, esti penibil.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabisandu scrie:Noi vrem ca cele hotarate la Fantanele sa se respecte. Se duce dracului CN daca ne apucam sa schimbam pe forum ce hotaram in sedinte. Nu stiu de ce ne mai intalnim?

Nu era nevoie sa precizezi, stiam punctul tau de vedere de dinainte ..... :D Probabil ca stiai de "lucrare" de ceva timp....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@stanila

penibil este un presedinte de asociatie care zice ca nu m-ai face finala pe Bunget ptr ca asa vrea p..a lui ! :oops: penibil este un presedinte care in loc sa aiba grija de cluburile din ograda lui, insulta si ii jigneste pe colegii din asociatie ( eu nu mi-am permis niciodata sa fac un presedinte de club apcr ESCROC !) :oops:
si penibil este cel care nu anunta public ce destinatie au banii promisi din sponsorizari ! :evil:

eu nu am de gand sa fiu partas la asa ceva, asa ca exista varianta sa ne retragem...asta poate fi doar inceputul !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:
gabisandu scrie:Noi vrem ca cele hotarate la Fantanele sa se respecte. Se duce dracului CN daca ne apucam sa schimbam pe forum ce hotaram in sedinte. Nu stiu de ce ne mai intalnim?

Nu era nevoie sa precizezi, stiam punctul tau de vedere de dinainte ..... :D Probabil ca stiai de "lucrare" de ceva timp....
Sa fim seriosi Vladut.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ gabi sandu

gabi, s-a votat cumva ca planetu' sa mearga direct in finala ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:@ gabi sandu

gabi, s-a votat cumva ca planetu' sa mearga direct in finala ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gresit Cornele ......sa votat ca Planet-ul datorita rezultatului remarcabil de anul trecut sa mearga direct in Italia :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”