CN 2011- schimbari locatii etape !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

SIMESCU VALENTIN
Puncte: 0

Re: CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Si inca ceva.Cei care anunta sponsorizari numai ca sa obtina o mansa sau o finala de CN sa o faca(sponsorizarea) in termen de cel mult 1 saptamana, altfel se profita, organizeaza concursuri unde majoritatea echipelor merg sa se antreneze, incaseaza profituri si dupa aceea isi iau sponsorizarile inapoi.
Poate Vladeanu isi asuma aceasta bila neagra pt. ca nu poti sa iei teapa de doua ori din acelasi loc.[/quote]

MARIUSICA LA MINE TE-AI REFERIT sau nu am inteles bine ca vin dupa o noapte alba
Daca pe parcurs vii cu conditi eu trebuie sa-mi dau pantaloni jos nuu , concursurile care le-am organizat noi pe balta le-am facut tot timpul cu 3,4,5 echipe invitate care am vrut noi , nu te gandi ca am vrun beneficiu , m-am sucit nu mai vreau sa dau nimic este PROBLEMA mare ....., cand am pus concursul nu se votase FINALA si vezi ca pe fiecare zii sunt pescari pe balta ,nu te mai gandi ca am eu avantaje ca singurul avantaj este LAMAIE , nu ma mandresc cu avantaje din partea TOPULUI , ma mandresc cu pescari mei
lacul Draghiceni jud. olt

SIMESCU VALENTIN

Vladut Mateianu scrie:@stanila

penibil este un presedinte de asociatie care zice ca nu m-ai face finala pe Bunget ptr ca asa vrea p..a lui ! :oops: penibil este un presedinte care in loc sa aiba grija de cluburile din ograda lui, insulta si ii jigneste pe colegii din asociatie ( eu nu mi-am permis niciodata sa fac un presedinte de club apcr ESCROC !) :oops:
si penibil este cel care nu anunta public ce destinatie au banii promisi din sponsorizari ! :evil:

eu nu am de gand sa fiu partas la asa ceva, asa ca exista varianta sa ne retragem...asta poate fi doar inceputul !
Asa a zis stanila

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@ Vali S.

Nu mai sunt adeptul concursurilor.La cele 2 la care am participat am fost pt. ca erau propuse ca manse de CN, altfel nu as fi venit.
Am cheltuit bani si timp pt. nimic.
Nu vreau sa comentez altceva.

SIMESCU VALENTIN

barbumarius scrie:@ Vali S.

Nu mai sunt adeptul concursurilor.La cele 2 la care am participat am fost pt. ca erau propuse ca manse de CN, altfel nu as fi venit.
Am cheltuit bani si timp pt. nimic.
Nu vreau sa comentez altceva.
Pai ce sa comentezi marius b
La primul nu era nici o mansa marius , te-am sunat si ti-am spus sa vii ca ai sanse si ai luat locul 2 si captura , acum ai venit pentru finala am inteles , daca nu sunt indiscret ce probai tu acum ca finala este in vara 30 grade nu este tot una asa cred eu , sunt deacord cu tine ca se cheltuie bani ,
CREZI CA AM CASTIGAT DUPA URMA TA SAU A VRUNUI PESCAR DE ELITA VRUN BAN, VEZI CA EU PE VOI VA INVIT PE BALTA DE FIECARE DATA , nu ai ce sa comentezi marius tu ai facut o afirmatie si te-ai referit si la mine (eu nu o faceam)daca nu stiu ce se intampla intr-o combinatie eu ma aptin , vezi ca A V nu se mai ocupa .... este miezul stanila Am inteles si eu m-am lasat nu de concursuri dar m-am lasat

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:@ gabi sandu

gabi, s-a votat cumva ca planetu' sa mearga direct in finala ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da. 8)

Pasa

Mesaj de Pasa »

gabisandu scrie:

gabi, s-a votat cumva ca planetu' sa mearga direct in finala ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da. 8)
Bai excrocule........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iarasi vrei avantaje
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Pasa scrie:
gabisandu scrie:

Da. 8)
Bai excrocule........... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
iarasi vrei avantaje
Da. :D

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

oanavictor scrie: ...ce latime are lacul ,pentru ca din cate am auzit ar fi vorba de 60-90 metri ,ceea ce nu este in regula privind circulatia pestelui in regim de concurs...
Aveti dreptate. E o scapare. La aspectul asta nu ne-am gandid.

O finala pe Lates ar fi mai indicata??? E lat, e lung, 3 sectoare pe 3 maluri diferite...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Pasa

Mesaj de Pasa »

vali laso moarta cu latesu vrei sa ne excroceasca gabi s din nou
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »