Si sustin in continuare pentru ca stiu ce am propus.Vladut Mateianu scrie:Tu esti singurul care sustine ca s-a discutat despre Tancabesti Spate...

Moderator: gor965
Si sustin in continuare pentru ca stiu ce am propus.Vladut Mateianu scrie:Tu esti singurul care sustine ca s-a discutat despre Tancabesti Spate...
Daca tot e fiecare sector cum ziceti ca un concurs separat, nu se poate pentru prima etapa doua sectoare pe Tancabesti fata si spate iar al treilea la Darvari? Aveti si avantajul ca fiecarre lot are o echi[a pe Darvari si va trage concluzii pentru etapa de acolo.Vladut Mateianu scrie: In alta ordine de idei, acum vor putea vota toate cele 19 loturi inscrise (sau 18 daca te retragi tu) intre variantele ptr etapa 1 , si anume :
1.Darvari- in doua serii
2.Darvari + Tancabesti - in cazul asta se voteaza care dintre balti ( cu toate ca ptr 7 loturi ar trebui puse la dispozitie ambele !)
Finala :
1.Bunget -sponsorizeaza 1500 euro echipa campioana nationala
2.Darvari- contracost
da, dar va iesi iarasi discutia vehe...capitanul si saff-ul in general, nu pot avea control absolut asupra lotului, ceea ce mi se pare normalVladut Mateianu scrie:Ba da , este o solutie buna !