Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: Asociatii/Cluburi care au inscris lot la CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Dl Vali Vesa absenteismul de la vot duce la cresterea sanselor celor mai slabi .
Daca toate sporturile au Federatie sunt dezbinate ?
Nu am semnat pentru desfiintarea AGVPS Romania.Nu am calitati si pregatire juridica .
Pe criza asta am semnat un contract in care am de facut un proiect pentru care sunt renumerat .
Buhac membru COTIZANT nu marcant .Eu am incercat o colaborare si cu AGVPS care are dreptul CIPS-FIPS dar nu am prezentat interes .
Pescar \ vanator de renume ma faci sa rad dar imi place cum suna !Zilele trecute citeam ca nu sunt decat SPONSOR :lol: :lol: :lol:
Dumnevoastra mergeti la drum cu Lotul pe care il aveti inscris .
Va urez fir intins !

bogkba

Mesaj de bogkba »

Clubul Natural Carp a chitat taxa de participare la CN cu chitanta nr2753/22211110000000943,in contul APCR.

Costel Stanila
Puncte: 0

Mesaj de Costel Stanila »

@ Bogdan Caba

Cazul lotului inscris de AVPS ACVILA a fost un caz special si a fost primit cu acordul Consiliului Director al APCR, din cauza ca a fost vorba de Tata Nitu care a ramas in afara CN din cauza ca Natural Crap nu a inscris lot.
Consiliul Director al APCR a hotarat prin vot majoritar ca Natural Carp nu mai poate inscrie lot in CN, asa ca ce ati achitat azi, va fi returnat catre dvs. ca suma necuvenita.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O alta decizie luata singur.... :oops: :oops:
Din moment ce s-a creat un precedent prin acceptarea platii unui club dupa termenul limita, nu este normal sa fie refuzata participarea unui club APCR.... :oops: :oops: :oops:

S-a ales praful de moralitate, colegialitate, bun simt.....apcr.... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Rosky

Mesaj de Rosky »

Asta e chiar nesimtire,cum adica Natural Crap nu poate inscrie lotul?!! ei fac parte din APCR, dar nu au drepturi ci doar obligatii?Va bateti joc de toata lumea ,vreti sa va puna Bogdan Caba balta la dispozitie si sa si plateasca pentru asta ,pai atunci sa puna si Costel Stanila afacerea lui la dispozitie si sa-i plateasca 15000 ca deh asa e corect in opinia voastra
Daca nu sunteti in stare sa organizati ceva lasati pe altii care se pricep(fara mizerii)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dragii mei , daca saracul Kafka ar fi fost contemporan cu noi si pescar de crap - depasea cu mult orice literat publicat vreodata ! Nu stiu de ce se deschid atitea topicuri , nu stu de ce sunt atitea voturi pro si contra , in topicuri paralele , cu privire la acelasi subiect ....samd ...
Zau asa - cred ca este ultima data cind putem sa facem CN cum vrem noi , de la anul ne incaleca pesemne Popescu , ce dracu avem de impartit ? Citesc de vreo 3 zile acest site si nu mai inteleg cine si cum da balta , cine si cum voteaza , cine si cum participa , cine si cum crede ca trebuie sa respecte reguli votate , astazi esti inscris si maine te desfintezi , astazi promiti ca maine platesti si dupa 14 zile nu ai dat banii , HAOS !!!! samd ....
Sincer , astept si eu , un topic oficial , cu CONCLUZII - si cu ceva program ferm . Sper din suflet sa nu dureze mult chestia asta , cadem in penibil si alungam pina si mustele de linga corturile noastre cu acest dialog ...
Culmea este ca in acest an de rahat m-am gasit si eu sa particip si nu regasesc aici nimic concret .....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Rosky scrie:Asta e chiar nesimtire,cum adica Natural Crap nu poate inscrie lotul?!! ei fac parte din APCR, dar nu au drepturi ci doar obligatii?Va bateti joc de toata lumea ,vreti sa va puna Bogdan Caba balta la dispozitie si sa si plateasca pentru asta ,pai atunci sa puna si Costel Stanila afacerea lui la dispozitie si sa-i plateasca 15000 ca deh asa e corect in opinia voastra
Daca nu sunteti in stare sa organizati ceva lasati pe altii care se pricep(fara mizerii)
Baietii au platit, dar Stanila a hotarat ca sunt infractori si sa nu m-ai fie primiti...... de altfel, nici nu le m-ai raspunde la telefon, cu toate ca este platit si din banii lor.... :oops: :oops: :oops:

Cu asemenea presedinte, sa nu te mire ca se va alege praful de aceasta asociatie....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Ce frumos e, mai ceva ca la teatru........
Caragiale ar fi fost invidios :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

bogkba scrie:Clubul Natural Carp a chitat taxa de participare la CN cu chitanta nr2753/22211110000000943,in contul APCR.
Bogdane daca accept invitatia ta ma faci vicepresedinte la club? O entitate poate avea o gramada de vicepresedinti daca vrea. Ba chiar totalul membrilor minus unu.
Cineva ar trebui sa dea si niste raspunsuri pe masura unora de pe aici care mai saptamana trecuta incercau sa demonstreze ca sunt mari pescari ce nu-si pot accepta esecul pe Bunget, iar acum se minuneaza si nu mai inteleg haosul creat. Dupa parerea mea la conducerea APCR-ului sau si a Federatiei, daca se ajunge pana acolo, ar trebui sa existe o comisie de cenzori formata din proprietarii de balti omologate ca si piste de concurs. Ei sunt cei care fac ceva concret pentru carpfishingul romanesc. Se chinuie pe orice vreme sa creeze si sa tina carpodroamele ca sa avem noi unde sa ne producem; tot lor li se percep "comisioanele" ca intr-un final sa li se inchida usa-n nas. Uita-te la Nea Oana si invata ceva. Nu ti-o spun cu rautate, dar cat s-a chinuit omusorul asta si cu balta si cu competitii, s-a amestecat cu pescarii "grei", vezi Doamne si tot nu reuseste macar sa primeasca un pic de recunostinta. Unii au proiecte, altii sunt docili sau aserviti, iar altii sunt doar vocali si tin latul strans ca nu cumva sa scape prada. Ia numai incadrati frate baltile la concursuri sa vedeti cum veti scapa de pierderile cu atatea zerouri de acoperit si folositi-vi-le pentru propriul antrenament, renuntati la partipriuri si scoateti capul doar cand se plateste si platiti sa fiti serviti fara a avea batai de cap. Sa vedeti ce bine o sa fie. Iar in conditiile astea baltile voastre vor putea sa fie inchiriate si nu donate cu tot balamucul aferent si clientii fideli ai baltilor tinuti la distanta pentru cauze parsive.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cornel Serban

stimate domn , noi ne stim de undeva ??? Iti permiti cam multe si maninci cam mult rahat la adresa mea !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”