VOT FINALA CN-2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: VOT FINALA CN-2011

Mesaj de cornelserbu »

din pacate nu s-a hotarat la inceput ca daca o balta nu intruneste jumatate +1 din voturi, se face un al doilea tur de scrutin.
parerea mea este ca la prezentarea baltilor celor care votau telefonic, nu trebuia sa se mai adauge nimic, fiind compensatoriu faptul ca pana la finala oana pune balta de doua ori, iar parfene o data...intr-un final s-a procedat asa, dar s-ar fi putut sa fie prea tarziu.

@ andrei vladeanu
cred ca ar trebui sa te gandesti bine de tot ca nu lotul avbd este o problema, ci tu, andrei vladeanu esti o problema pentru multa lume...sunt convins ca daca lotul nu avea primele doua litere din fata, nici pasa nu mai cerea retragerea pe care, sa fim seriosi, a cerut-o mai mult in gluma si nici victor oana nu mai invoca divinitatea, invocare care la fel ca si cererea lui pasa avea iz de gluma.
iti place foarte mult sa te iei de amanunte care pentru majoritatea sunt nesignifiante, dar pe care tu le amplifici pentru a face lumea sa creada ca esti un martir pe altarul pescuitului la crap :D ...hai sa fim seriosi !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Badarcea scrie:s-a dus dracu protocolul :lol: :lol:
as spune ca protocolul nu are nimic comun cu postarile de pe net...protocolul sper sa fie ceva serios care sa se rezume la comportarea oficiala a celor doua parti
pe net ne balacarim de ani buni, iar cand ne intalnim, ne dam mana si vorbim destul de principial, cred eu
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu
cred ca ar trebui sa te gandesti bine de tot ca nu lotul avbd este o problema, ci tu, andrei vladeanu esti o problema pentru multa lume...
stiu. si care ar fi rezolvarea problemei?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie: iti place foarte mult sa te iei de amanunte care pentru majoritatea sunt nesignifiante, dar pe care tu le amplifici pentru a face lumea sa creada ca esti un martir pe altarul pescuitului la crap :D ...hai sa fim seriosi !
problema e ca de pe vremea lui g6 nu asist la altceva decat la incercari disperate de obstructionare a loturilor valoroase, bine organizate si cu pescari talentati.
si la crizele de ipocrizie ale unora care in loc sa recunoasca cinstit ca nu se simt confortabil pe balti cu peste si ca au nevoie de bulan, invoca interesul national si alte baliverne.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:stiu. si care ar fi rezolvarea problemei?
in niciun caz retragerea ta, poate o schimbare de comportament si mai multa conciliere si modestie ar fi de ajuns...sunt convins ca nu te lasa orgoliul sa primesti sfaturi de la mine, dar sa stii ca nu este nicio urma de rautate sau resentimente in ele
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: problema e ca de pe vremea lui g6 nu asist la altceva decat la incercari disperate de obstructionare a loturilor valoroase, bine organizate si cu pescari talentati.
si la crizele de ipocrizie ale unora care in loc sa recunoasca cinstit ca nu se simt confortabil pe balti cu peste si ca au nevoie de bulan, invoca interesul national si alte baliverne.
trebuie sa inveti sa suporti alternativa, chiar daca nu este pe placul tau, incearca si combate-o in mod civilizat cu argumente si fara jigniri ieftine si las-o si pe ea sa existe, fiindca numai asa o sa reusim progresul...asta nu e ipocrizie, este exact ce gandesc, chiar daca uneori nici eu nu reusesc sa fiu asa
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

accept sfatul.
de altfel, nu cred ca am mai jignit pe cineva in ultima vreme
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:accept sfatul.
de altfel, nu cred ca am mai jignit pe cineva in ultima vreme
cu atat mai bine si-mi pare bine ca accepti sfatul

sarbatori fericite si hai sa ne ocupam de prima etapa....vezi ce faci pe darvari, poate vrei sa facem putin schimb de experienta :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

AV@
Ai spus ca te retragi cred ca Ar fi cel mai corect
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

andrei vladeanu
Veteran

Pasa scrie:AV@
Ai spus ca te retragi cred ca Ar fi cel mai corect
pasa,
daca MAJORITATEA cluburilor participante mi-o cer, ma retrag. definitiv.
daca nu, pleci tu de unde ai venit si ne lasi in pace. tot definitiv.

incercam acest sondaj?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”